גשם גשם גשם!!!! רק אני מסניף גשם פה?
ק קצת אחרת 23 New member 22/11/08 #2 חבל שזה רק גשם בכאילו... ציפיתי למשהו יותר משמעותי מ-5 וחצי טיפות ...
T TheWhitestOfFangs New member 22/11/08 #3 לא יודע מאיפה את אבל כאן דווקא היה מבול (אם כי נמשך רק כ-20 דקות)
ק קצת אחרת 23 New member 22/11/08 #4 במרכז אין שומדבר... בטח יגיע בלילה.... מצפה לזה... לפחות יש ריח של גשם באוויר
י יוקאס New member 22/11/08 #5 תגידו תודה על החמש טיפות האלה כי בתחזית כבר כל השבוע אומרים שירד גשם ובמרכז לא ירד כלום. אתמול חשבתי שירד גשם כשהייתי ברחוב, אבל אז הסתבר, לצערי הרב, שיונה עשתה עלי קקי... איכסה!
תגידו תודה על החמש טיפות האלה כי בתחזית כבר כל השבוע אומרים שירד גשם ובמרכז לא ירד כלום. אתמול חשבתי שירד גשם כשהייתי ברחוב, אבל אז הסתבר, לצערי הרב, שיונה עשתה עלי קקי... איכסה!
ק קצת אחרת 23 New member 22/11/08 #6 מזל טוב בדרך אליך... זה מזל רע אם יונה מחרבנת לידך.... עליך זה רק מזל טוב (ואולי ריח רע )