גשם גשם בוא...

גשם גשם בוא...

קצת לפני שמתחילים להרגיש את ניחוחות החורף-סתיו באוויר, שנייה וחצי לפני שמתחילים להוציא את המטריות מהבוידעם, ורגע לפני שהקיץ מסתלק לו... ספיישל מיוחד לקראת שובו של מלך העונות: החורף. רק אני והשמיכה שלי מי לא אוהב להתפנק כל פעם מחדש בתוך שמיכת הפוך הנעימה ולנוח קצת. מי לא אוהב ללכת לישון בלילה על הכרית והשמיכה הגדולה. אלו שיש להם טלוויזיה יכולים אפילו להרשות לעצמם מרתון טלוויזיוני בתוך השמיכה החמימה, ומי יודע.. אולי גם תצליחו להירדם. מה יותר כיף מלהתכרבל בתוך השמיכה הזאת? קרם בפנים, ביסקוויט מתחת הנה עוד משהו שכולנו מתגעגעים אליו מאוד: הקרמבו! כן, החורף היא עונת הקרמבו, ואז מה אם התענוג הגסטרונומי הזה עולה לנו בקלוריות, תמיד נוכל לשרוף אותן במכון הכושר, עכשיו כשכבר אפשר לצאת מהבית בלי למות מחום. אז קדימה, קפיצה לסופר ואיזה שני קרטונים טובים של קרמבו.(מוקה) איפה השמש? כן, סופסוף נגמרה לה עונת הקיץ, ועכשיו אפשר לחזור לחיים הנורמאלים כשגם הטמפרטורות בחוץ סופסוף סטנדרטיות. כבר לא חם כל-כך בחוץ ועם מטריה ביד אפשר ללכת עכשיו כמעט לכל מקום שרוצים. אז נכון, כתחליף ירד עלינו גשם הרבה פעמים, אבל תמיד מהנה להירטב קצת, וזה אף פעם לא הרג מישהו. וחוצמזה, איזה כיף לצאת מהבית כשרוח קרירה ונעימה נושבת בחוץ. תכינו את הארנקים, סרטים חדשים לא יחסרו - למשל "XXX" עם וין דיזל שניתן לראות אותו בקרוב על המסכים, וגם את "שר הטבעות - שני הצריחים", החלק שני בטרילוגיה ששוברת קופות, סרט המשך ל"אקס-מן", סרט שני בסידרת "הארי פוטר" - הפעם "הארי פוטר וחדר הסודות".יותר מזה אני כבר לא כל כך יודעת, אבל אל תדאגו - אתם כבר תגלו בהמשך. ואז.....כשיהיה לנו ממש קר, ונתגעגע לקיץ ולשמש ולים .......נבוא לפה, נכתוב על הקיץ

למעלה