גשם גשם בוא

דורין 333

New member
הצגות לילדים ../images/Emo36.gif...

האם מישהו יודע אם ישנם הצגות לילדים שמתקיימות בשבת (בשעות היום) באיזור השרון והמרכז ? אשמח לקבל פרטים.
רבה

נעה גל

New member
../images/Emo18.gif אינטרנט ../images/Emo32.gif

אני מבקשת שתקראו את הכתבה הבאה ב-ynet (היא עוסקת ב"תפוז"). הסיפור הספציפי הוא כמובן מענין מאוד, אבל אני מביאה אותו כאן כדוגמא לבעיתיות של הרשת שכדאי לכולכם לקחת בחשבון, לפני שאתם מספרים כאן סיפורים אישיים, סומכים בעינים עצומות על המלצות של חברים וירטואלים וכד´. מסתובבים באינטרנט אנשים רעים מכל הסוגים (הבִּיריוֹנֶטִיוּת מופיעה בכל מיני צורות ולא רק בלבוש הונאה). האינטימיות שאנחנו חשים בפורום שאנחנו חברים בו היא לא אמיתית. על כל כותב אחד יש כמה שרק קוראים, אנחנו לא יודעים מי קורא ומה הוא עושה עם החומר (הפורום שלנו - נו, מילא... אבל יש פורומים יותר בעייתיים). בבקשה תיזהרו. הפגיעה ממישהו וירטואלי היא חזקה ואמיתית כאילו נפגעת מהחבר/ה הכי טוב/ה.

e1412

New member
מבקשת עזרה בחיפוש מידע

שלום ללאה ונועה! אני גננת לגילאי 4-6 ,מתוודעת חדשה,שמחה להצטרף לפורום. מבקשת את עזרתכם בחיפוש ספרים מאמרים או מחקרים בנושא: חרדת הורים בתקופת מעבר בכלל ובמעבר מגן לבי"ס.הדגש הוא על הורים ולא מוכנות הילדים. עדנה.

לינה1

New member
|4u לגננות,הורים וילדים בגיל הרך

בואו לבקר באתר "חינוך וגן" www.yeladudim.co.il

נעה גל

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

אני באופן אישי לא מכירה ספרים בנושא (למרות שאת החרדה אני דווקא כן מכירה
). מה שכן, במקרה השבוע ראיתי הודעות של מרכז לגיל הרך (ראיתי בראש העין) על סדנאות להורים בדיוק בנושא זה - אז כדאי אולי לשאול דרכם. כמו כן, אפשר לנסות ולשאול באתר של הגיל הרך שאותו מנהלות נשות מקצוע בתחום החינוך לגיל הרך והוא אתר מעולה. והמלצה אחרונה שיש לי, היא לחפש במאגרים של האוניברסיטה (מתאים בעיקר למחקרים). אולי מישהו אחר כאן מכיר ספרים בנושא?

zimes

New member
מישהי שאלה לפני כמה ימים

על דילמות כאלה בגיל 4-6.

דסי אשר

New member
מאמר מאד מקיף- שמחה שהבאת אותו

אולי תשיגי לי את הספר של פרופ´ רוזנטל על המחקר על המשפחתונים הציבוריים? וכתוב שם שהורים בוחרים במסגרת כי היא בפיקוח....... כלומר- בוחרים במעונות הציבוריים כי הם בפיקוח..... יש שם במאמר "ים של נושאים"- לא הספקתי לקרוא בעיון. הרבה מהנושאים שעולים כאן בפורום. הרבה נושאים ומחקרים, מאידך- מובאים מתרבות אחרת- מארצות הברית. בכל מקרה- מאמר מאד מקיף נכתב ונערך על ידי דמויות מובילות בתחום... דסי

e1412

New member
המרכז לגיל הרך

נועה ראשית תודה על המשוב המהיר! ואם כבר את חווה חרדה כזאת,עוד בקשה קטנה.בררי לי,מי מעביר את הסדנה בראש העיין(יתכן שסימנר הקיבוצים...?)ואם אפשר מס´ טלפון של המרכז. אני פשוט עייפה לחפש חומר כתוב בנושא(נמצא מעט מאוד) כנראה שאצתרך לחקור את הנושא בעצמי. מבטיחה לך את הממצאים! *יש לכן אתר מדהים! עדנה.

e1412

New member
../images/Emo92.gif מחכה לפרטים

בקשר למרכז זוכרת? אם הדבר בלתי אפשרי,אנא הודיעי לי! הדבר חשוב לי מאוד!!!!! עדנה.

נעה גל

New member
לא שכחתי. פשוט לא הגעתי לשם..

אני לא גרה בראש העין. אני אשתדל להגיע לשם במהלך השבוע. בכל מקרה, אל תסתמכי עלי.

נעה גל

New member
עדנה, בדקתי לך -

קודם כל, אני טעיתי והסדנאות הספציפיות שראיתי מיועדות לילדים ולא להורים. בכל מקרה, יש לי את מספר הטלפון של המרכז לגיל הרך בראש העין, ואת שם מנהלת המרכז. אם את מעוניינת בפרטים שלה, תשלחי לי מסר ואני אשלח לך אותם. איך שולחים מסר? תלחצי על השם שלי שמופיע ליד אחת ההודעות. יפתח לך מסך עם הכרטיס האישי שלי. מצד ימין של המסך יש שורה "שלח מסר". תלחצי עליה. יפתח לך מסך של כתיבת הודעה. בסיום כתיבת ההודעת לחצי על "שלח" שנמצא בתחתית הדף. איך תדעי שעניתי לך? כאשר תכנסי לאחד הפורומים בתפוז למעלה, בצד שמאל של דף הפורום יש שורה "e1412 יש לך 1 מסר" ולידו מהבהבת מעטפה. לחצי על השורה הזו. יפתח לך מסך של מערכת שליחת המסרים ושם תוכלי לקרוא את ההודעה ממני.

לאה_מ

New member
ודרך עוד יותר פשוטה לשלוח מסר

(שגיליתי בטעות לא מזמן
) - כשפותחים הודעה יש מתחת להודעה כמה לחיצים, ועל אחד מהם כתוב "שלח מסר למחבר ההודעה" - אם לוחצים על זה נפתח מיד החלון של שליחת המסר למחבר, בלי צורך להכנס לכרטיס האישי שלו.

לאה_מ

New member
מחר יהיה לי עכבר העיר, אז אני אוכל

לבדוק עבורך - מה בדיוק את מחפשת?

דורין 333

New member
תודה, לאה, אשמח מאוד אם תחפשי

עבורי הצגות לילדים שמתקיימות בשבת כגון: סינדרלה, פו הדב וכאלו.

למעלה