גשם!! איזה כייף!!!!

S a l i t

New member
../images/Emo7.gifזה לא הוגן...

טוב אבל אני נוסעת לירושלים היום אז אני עוד אופטימית לראות כזה טיפטופים

WillbiTe

New member
איכככס געל נפש גשם..

קיץ בסבבה כולם יוצאים מהבית חולצות קצרות...שמעתי שיהיה שוב חם מחר...הלווווווווווואייי הכי כיף בעולם קיץ אין מאשר חורף לשבת בבית לקפוא ולהשתעמם ולפעמים גם אין מחשב כי יש ברקים ושיט...ואני לא פותח מחשב כשייש את זה(מנסיון...הלך לי המחשב פעם אחת וזה היה קטלני)חוץ מזה שייש לנו תשיט הזה כל יום כשייש חורף .....גועל נפש...

kedeman

New member
גשם!! איזה כייף!!!!

לפני חצי דקה ירד אצלי גשם!! הבאסה זה שזה נגמר ממש ממש מהר אבל פתחתי חלון והריח הזה... של אחרי גשם... וההרגשה הזאת עם ה"מוזיקה" הזאת של הגשם היורד זה פשוט כייף לי!!! אני כל כך אוהב גשם!!!!!!

rinani

New member
אבירן אני איתך בעניין

שונאת חורף וממש ללכת עם כל כך הרבה שכבות בבוקר ולהישאר תקוע כל היום בבית.. או בכלל אצלי לפחות בשיעורי מחול שצריך לרקוד וכל כך קר שאי אפשר להתלבש ... ובכלל איכסה חורף יחי הקיץ!

הידעתם?: לרוח יש יתרונות כמו של גשם

ופחות חסרונות!!! חוץ מזה שלרוח אין את הריח הזה של החורף.. הכי טוב זה רוח ממש ממש חזקה שלא מאפשרת לזוז אם מנסים ללכת נגד הכיוון!

אני דווקא אוהב חורף...!!

נתחיל מזה שנולדתי בחורף, אני אוהב שקר לי..... אני שונא חום.....!!!!!! אני אוהב גשם......!!!!!!!!!!!!!!!!

WillbiTe

New member
נכון מה כפת לך..

ממילא אתה לבן כמו חזיר וכל היום אתה במילא יושב בבית או מול המחשב או עושה שיעורים או משהו כזה...אז מה כפת לך..

מה אתה אומר?????

אני לא חזיר קודם כל!! אני לא שמן! ו2 אני לא כל היום מול המחשב בכלל! ואני גם לא עושה יותר מידי שיעורים..(לא שאני מתגאה בזה...)............... תאמין לי שאני יוצא מהבית לא פחות ממך...... לא קר לי כי הגיטרה מחממת לי את הלב......(סתם!) אז זובי עליף!!

THE sky angel

New member
חצוף!!!! יחי העם הלבן!!!!!!

גמאני אוהבת את החורףף, ואני בכלל נולדתי בקיץ.. :) ואז מה אם אני לבנה????? יחי הלבנים!!!!!!!!!!!!! ואבירן מה זה קשור בכלל??? שאנחנו לבנים.??....

WillbiTe

New member
בטח קשור

זה כי אתם אשכנזים ואתם לא יוצאים מהבית..מה את חושבת נולדתי שחור..פשוט אני יוצא מדיי פעם מהבית (שלא כמוכם)..ועופר האפס היום קיבל תמכות שלו על מילה שהוא פלט מהפה והוא כמעט בכה...וזה לא היה בצחוק..

אבירן, מה אתה מזיין את המוח...?

פלט.. אתה ממש מעצבן בזמן האחרון....... כל דבר שאומרים יש שלא מוצא חן בעיניך אתה ישר פוסל או מקלל... זה כבר נמאס......... מה גורם לך לחשוב שה"מרוקאים" יוצאים יותר מהבית מהאשכנזים??? תתפלא זה ממש לא נכון... נו במקום להתעצבן תגיד לי מה אתה עושה בחוץ חוץ מהסקייטבורד.........

WillbiTe

New member
בונא אני מרחם עליך..

אתה כל כך ילד מסכן יאללה...מקלל ומתלהב בפורום ולא מסוגל להזיז אצבע בדוגריי איך בכיתה כמו אפס יאללה כולה חנקתי אותך אתה חתיכתצ מכוער יאללה..אם ישך אומץ תבוא תדבר איתי על מה שאתה אומר פה ותגיד שוב את מה שאמרת לי אם אני לא מזיין אותך מכות...אני לא רוצה לריב איתך אבל תה הבאת את זה על עצמך כי אתה חתיכת חרא שאפילו על חברים שלו הוא מתלהב בפורום...ומה אני עושה חוץ מסקייט?!?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתמול הייתי בלי סקט עד 2 אצל אור ואני ככה כל יום אני לא נוסע בסקט במושב מה אתה מבין מהחים שך אני כל היום אצל חברים או במסעדה או משחק לפעמים כדורגל אם ממש משעמם אז מה אתה מבלבל תביצים...יש לי משהו אחד להגיד לך....ת'הומו!

WillbiTe

New member
2 בלילה והיינו במסעדה..

וכדאי שנעביר תשיחה האת לאי יסי קיו כי זה סתם מיותר אני לא רוצה שכולם יראו פה איך אתה מתבכיין כמו אפס

kedeman

New member
תפסיקו עם השטויות בבקשה

ריב דיי טיפשי מי יוצא יותר מהבית??? אתם יכולים למצוא אם כבר נושא יותר טוב לריב עליו מי יותר עסוק? מה זה משנה לעזאזל?? תגידו כרגע תודה שיש לכם זמן לתחביבים אחרי בית ספר.. לחלקנו גם את הזמן הזה כמעט ואין ועוד דבר - אבירן למקרה שלא ידעת.. הומו זאת לא קללה!!! אני גם חשבתי כמוך פעם שכשאתה אומר למישהו הומו אז הוא צריך להעלב אבל מה הבעיה עם הומואים? זאת לא מחלה או בעיה זאת פשוט העדפה מינית אחרת (לך תקלל מישהו ותאמר לו "יא סטרייט" זה נכון באותה צורה)

WillbiTe

New member
יופי שאתה מסתכל בהודעות

תסתכל כמה הודעות אחרי ותראה שהעברנו את השיחה לאי יסי קיו ושזה נגמר...וזהו זה נגמר ואין לך זכות להתערב בדברים שלנו מחוץ לפורום...ואני יקלל איך שבא לי ..ולמה אתה חושב שאתה יודע מזה ואני לא?"למקרה שלא ידעת הומו זאת לא קללה"תפסיק כבר..

THE sky angel

New member
אבירן!!!! מספיק כבר!!!

אבירני מותק קודם כל אתה לא חושב שאתה קצת מדבר שטויות
אני לא יוצאת מהבית
כל מי שלבן לא יוצא מהבית
רגע מה אתה עוקב אחריי ורואה מתי אני או עופר או כל אחד אחר שהוא לבן- מתי הוא יוצא ואם הוא יוצא
לא
(לפחות אני מקווה שככה).. אז בבקשה תשמור לעצמך את הפרטים הטיפשיים האלה... וכן- אני נולדתי לבנה- והאמת
אני גאה בזה
אני עובדת בשמש ואני שונאת שמש, אין מה לעשות! תבין שיש אנשים שלא חושבים כמוך- אנחנו לא חייבים!! וכן אני נולדתי לבנה וכן אני אשכנזייה (וד"א אני מכירה הרבה תימנים לבנים וג'ינג'ים!) וזה לא קשור לזה שאני יוצאת או לא יוצאת מהבית כי נולדתי לבנה וזה בגנים שלי ואני לא יכולה להפוך לשחורה ואני גם לא רוצה! אני לא צריכה לשנות את עצמי בגלל שכולם שחורים! בהחלט ובפירוש לא! כולם שחורים אני מיוחדת- אני לבנה! אני לא מבינה מה רע בזה?? וזה לא רק בשבילך זה מופנה לכולם- "מור וואי איך את לבנה" וכל השטויות האלה- אז אני לבנה! אין מה לעשות לא נולדנו אותו דבר!! ומזל שלא!! ודבר שני בבקשה את הצורה שאתה מדבר אל תעביר לפה כי זה די מגעיל והופך אותך למשו שאתה לא אתה וזה לא מוצא חן בעיני... :( וזהו האמת אין לי יותר מה להגיד.. :)

S a l i t

New member
לא הוא לא.

הוא צודק
שי באמת נסחף טיפה עם הקטע הזה של ההומו לדעתי.. כאילו...גאד אפשר לחשוב שאתם לא יודעים שהוא לא באמת התכוון לזה שעופר מעדיף את בנינ המין שלו. זורקה זה כמו שאת תבואי למישהי ותגידי לו שהוא מפגר. מפגר זה למעשה בנאדם שיש סבירות גבוהה לזה שיש לו דיסלקטציה או תיסמונת דאון. אם את מעוניינת אני מוכנה להסביר את הפאקים הביולוגיים של זה אבל לא בפורום
(אני מחפשת מחווה כדי להודות לך על השיעור אומנות המזורז אתמול
)

למעלה