גשום וקר בחוץ

סנדיי

New member
גשום וקר בחוץ

כשבארץ מודיעים שחם ואביך.כאן בדרום ספרד עברנו בשבוע שעבר מיני סופת טורנדו שהרסה והפילה עצים ,עמודי חשמל והיינו בלי חשמל יום שלם ומאז הגשם לא מפסיק לרדת וקר מאוד בחוץ.

ruben53

New member
רק שגרים וחיים בחו"ל מתחילים

להעריך את מזג האויר הנהדר שיש לנו הארץ..ברוב המקומות בארץ..

yonis

New member
אנחם אותך סנדי,ישבנו במסעדה אשתי

ואני אתמול ,בדרום צרפת איזור שאמור להיות חמים ונעים,פתאום הגיעה סערת ברד מדהימה עם גם המון מיים,ותקשיבי טוב, התקרה של המסעדה היפה והחדשה נפלה עלינו ומצאנו את עצמנו בבריכה עם צלחות שטות לידנו,משהו שהזכיר את הטיטניק,חחחחחח רק סלין דיון הייתה חסרה,, אנחנו עדיין מנסים להתייבש

Gefen

New member
חחח יוניס נשמעת לי יופי של חוויה

מפוקפקת... קצת מסוכן לא? תקרה שנפלה שאלוהיםםם ישמור... שמחה שאתם בחיים יקירי, וד"ש חם למרים ממלבורן... ונדב שלי לא מפסיק ללבוש את הסוסים יוניס, מברכת אותך יום יום, כי הרי אתה בטח יודע שפה כבר חם, וגם בימים שעדיין קריר, נדב מתווכח ורוצה ללבוש רק קצר (את הסוסים אלא מה..) אפרופו סוסים, האוזים הם פריקים של מירוצי סוסים..... סתם ככה שתדעו (עוד פיסת מידע שלא יכולתם לחיות בלעדיה..ומענינת אתכם כמו השלג דאשתקד, אבל ...חח..אני מכ´פת לי אני נוסעת לאוסטרליה, אגב, לאן נעלמה אמילי שאמרה כל הזמן שהיא נוסעת לאוסטרליה..אמילייי??..) גפן מוסרת שלומות ממלבורן

yonis

New member
גפן מתוקה ,כמה טוב לשמוע ממך

יוניס המסכן גם רטוב וגם באמצע הגט לג קם ב3 בוקר כל יום,,, מהר לי למסור לי את המידה האקטואלית של נדב בשביל סוסים חדשים,,, נשיקות

Gefen

New member
יוניס יקר.... הפעם

מדובר במשלוח לאוסטרליה וזה יקר בטירוףףף (חבילה בסדר גודל של קופסת נעליים, לא כבדה במיוחד, ההורים של בעלי שלמו קרוב למאה וחמישים שקלים..מהארץ) אז הפעם, ממש, אבל ממש לא נעים לי העניין הזה עם הסוסים..מה גם, שאז, בקיץ דאשתקד, שלחת לי שתי חולצות ענקיות, והן, לא תאמין - עדיין גדולות על נדב..... כך שאני מסודרת יקירי, גם נדב, גם אמיר (כל החולצות עוברות אליו שנה- שנתיים אחרי) ואפילו הסוסים מרגישים מצויין!
ותודה ענקית על הכוונה..... מוייש... אני שמחה לבשר לך יקירי, שסוף סוף זה קרה, וביקרתי פה לראשונה ב- winery אוסטרלי במקום משגע שנקרא Philip Island. טעמנו וטעמנו והיה נהדר ובסוף גם קננו יין אדום, מתוק ומשגע... עד כאן המבזק אליכם, יוניס ומוייש, וכמה כיף לראות פה את שניכם בשרשור אחד...הלללויההההה..... גפן

judyr

New member
אפרופו יין אוסטרלי....

האהוב שלי מאודדד אוהב יין אוסטרלי.... אם תמשיכי כך.... אני בהחלט מצפה ליין אוזי

yonis

New member
ועוד גם שילמנו,,,, אין אלוהים

טוב נו,,נגיד ששלמנו שהות בקלוב צלילה,,משהו בסגנון שרם אל שיך יופי קיבלתי טלפון הם מזמינים אותנו חינם כשהם יגמרו ל,,,,,,,,,,,,,, שפץ,,,חחחחח

קלקלת לי ת´תוכניות ../images/Emo8.gif

דוקא חשבנו לקפוץ לאנדלוסיה בדצמבר. לא מומלץ? אמור להיות שם חורף יחסית מתון.

marsala

New member
יוניס , הבויאבז היה דליל מדי...

מלא מים... וטיח ... נו אולי תתחיל לכתוב כאן בקביעות ובלי תירוצים ?שעונת התיירות בעיצומה.. "ווואללא נשבע לכם שהשנה הריביירה מלאה תיירות שמנות..." וכו´ וכו´ חוץ מזה הבטחת לספר איזה יין לקחת לניו יורק (או שאתה סוחב רק פאסטיס...) אז מתי אנחנו קונים כרם קטן בבנדול??? מוש

yonis

New member
מוייש יקירי,קודם כל תיירות גדולות,,

ולא שמנות,וואלה אם אני אומר לקליינטית שהיא שמנה אני אצטרך ללבוש את השמלות שלי בעצמי,-אולי למה לא ,עדיין לא ראיתי את עצמי עם שמלה-חחחח, אישתי תעריך,אני צופה כבר חודשיים על לחם צר ומים לחץ,,, לא כתבתי הרבה מוייש כי ציפיתי שהטובים והאיכותיים יחזרו ,והנה זה קורה, וגם באמת בלי לשחק אותה איש עסקים עסוק-מה שלא אני במהותי- הייתי באמת בהרבה נסיעות,,,,,, עסקים בקשר ליין,, הקשבתי לך ופגעת בול ,נמנעתי מטעמי האישי-ומה טוב-והבאתי לחברה שם את השמות שכתבת לי,ועשיתי שם שמות עם היינות הללו,ורכבתי על גל של אהבה,חחח לא הייתי מאמין שאוהבים את השם לפני הטעם, נו מגיע לי לפרובונצאלי הקטן,, נ.ב. אני מתחיל לחפש כרם,

סנדיי

New member
אנדלוסייה

אני נמצאת באנדלוסייה.ופה גם זקניי המקום לא זוכרים חורף כזה.לשיקולך. דרורה

סנדיי

New member
גם אנחנו

חשבנו שזה רק שיר אבל המציאות טפחה על פנינו והתבדנו. יום נעים וחמים. דרורה

Yaniv-DC

New member
נה נה בננה

אם מקס היה כותב היום שמהמם בחוץ והשמש מלטפת הייתי מהנהן בחפץ לב. אבל... במקום לשבת בכיכר ולהסתכל על העוברים ושווים (ה-ו במכוון) אני צריך ללכת ללמד את הדרדקים שלי קצת עברית. מה קרה? שפעם אחת החבר´ה בניו אינגלנד יקנאו!

JUST A PERFECT DAY

ובוושינגטון שוב השמיים כחולים כחולים, השמש מלטפת, המדרכות מכוסות עלים, ואפילו ליניב יש מצברוח טוב! מדהים!!!

ruben53

New member
שמיים כחולים,שמש מלטפת..וקר?

תמיד אחרי מזג אויר סוער,,שלג..רוחות..מגיע יום של שמיים כחולים,שמש מלטפת ומזויפת..עדיין חייבים להתלבש בשכבות כי קר..

Yaniv-DC

New member
לא לא לא!

לא היה קר ולא נעליים. השמש אכן ליטפה והספיקה לי שכבה אחת (סוודר דקיק מהמם שקניתי ב-TNT כשביקרתי בארץ) ומקס עדיין לא מצא פיתרון לעלים המונחים בשקי הגופות.

למעלה