גר!@!@!#

TiPx1

New member
גר!@!@!#

איך אני עושה דק דייב? אני צריך הסבר בעיברית בצורה מובנת כי אני לא מצליחח את הדבר הזהה

JACKASS 4 LIFE

New member
את האמת, זה ממש פשוט

משקיעים את החרטום, ואז בעזרת ברך/רגל (שהיא נמצאת על האסטרו דק) משקיעים את הטייל יותר מהחרטום בכדי שהוא יעלה ראשון (החרטום). במילים זה נישמע פשוט,נכון? כי זה באמת כזה פשוט! הכל עניין של טיימינג- מתי אתה משקיע ולכמה זמן. טיפים:*אחי איך שאני יוצא מהדק דייב אני ישר מדביק את הגלשן לגוף וככה אתה יכול לחתור ישר בלי אירגונים ושטויות. *אל תשקיע עמוק מדי כי אז עד שתעלה יבוא עוד גל. *אל תשקיע נמוך מדי כי אז אתה תקבל רברס מהזרם של הגל. *תנסה לראות אנשים בחוף מתי הם משקיעים ותנסה ללמוד מהם. בהצלחה.

TiPx1

New member
אבל

אני לא ממש מצליח להשקיע את החרטום ואם אני מצליח ודוחף עם הברך אז כל הגלשן פשוט מתיישר על המים...אבל אני ימשיך לנסות תודה רבה

maorubin

New member
גם ליקורה משו כזה...

נראה לי שזה בגלל השגלשן שלי עבה לאללה... עשיתי עם גלשן של חבר והלך לי חלק אולי אצלך זה אותו הדבר

b m x

New member
זה תלוי

זאיזה מצב אתה על הגלשן, אם הוא במידה המתאימה ואיך אתה מנסה. תפוס את הידיים כ40** סמ" מחרטום הגלשן ידיים במקביל ,ותדחוף את הגלשן לעומק (תחשוב שאתה חונק משהו
סתאם) ואז תשלב את הברך\רגל ותדחוף יחד עכשיו כל מה שנותר זה לתרגל את זה. ** 40 סמ' בערך זה משתנה ,תחפש את המצב הכי מתאים ונוח לך.

גולשתתת

New member
תנסה כמה פעמים עד שתצליח

בדרך כלל גם זזים על הגל טיפה אחורה ולא נשארים באותו מקום. לי זה בא לבד בשלב מסויים רק תנסה כמה פעמיים עד שתבין את העיקרון

Black Soul Om

New member
אם אתה לא מסתדר עם הדק דייב

אם ת'לא מסדר עם זה וממש לא הולך לך יש עוד איזה שיטה שת'אמת זה דיי דבילי אבל עדיין זה יעזור עד שתלמד את הדק דייב... זה נקרא התהפכות צב... חחח אפילו השם דבילי..
אתה בסך הכל מתהפך איתו למצב שהגלשן מעליך (הפוך) ואתה מתחתיו...(בתוך המים... מה שמבאס זה שזה לא עומד מול כל גל... זה טוב לגלים שנשברו כבר.. אל תנסה את זה כשהגל נשבר עליך כי תגיע למצב ממש לא נעים! אבל בכל זאת תנסה את זה!

TiPx1

New member
אוקיי תודה

קניתי את הגלשן בבליץ נראה לי שהם עשו התאמה טובה...הגלשן שלי לא ממש עבה אבל אני יחרוש על זה עכשיו..תודה[=

למעלה