גרשון

azacher

New member
גרשון

I want to express my deep sorrow that Gershon is no longer with us. I truly enjoyed working with him when he was over in the USA. He had very strong opinions but always treated me with kindness and respect and I enjoyed conversations with him . I regret not visiting him when I was in the country. May his soul rest in peace and may his family and unit be comforted in this time of loss. alan zacher (I am sorry than I cannot write in Hebrew)

../images/Emo16.gif בשם משפחת זאוברמן

אני כותבת מילים אלו בשם כל משפחת זאוברמן ככלתו של גרשון . אנו מודים לכל החברים שכאן שכתבו מילים ודברי הערכה על גרשון מקווה שתמשיכו בדרכו וכמו שנהג לומר לי תמיד "מירי תיהי חזקה" אז אני מירי מבקשת ממכם תיהיו חזקים ותמשיכו את המילחמה שפתח בהצחה!!!!!!!!!! והמון תודה על הכל מירי זהוב כלתו של גרשון

BlackSheep

New member
../images/Emo16.gif יהי זכרו ברוך

קשה לי להאמין זאת ההודעה האחרונה שנראה "ממנו"

תגובות של גרשון מהפרוטוקולים בכנסת

חייבים להמשיך את מלחמתו של האיש !!!!! גרשון זאוברמן: אני גרשון זאוברמן, ואני אבי כל סיפור ההכרה במחלות המקצועיות. אני אשם בזה. כל ועדות החקירה וועדות הביקורת של מדינת ישראל הסבירו לאורך השנים מה הבעיה והצביעו בדיוק מהן הנקודות. הבעיה היא, שהמדינה לא מתייחסת. יש חוק שירותי כבאות, ולא מתרגמים אותו לשפת מעשה. זה בדיוק מה שגדעון לייב צועק פה, וזה כאב רציני. אנו 'אוכלים אותה'. זו בכלל לא שאלה של כסף פה. לאחרונה, הייתי בקורס בארצות-הברית לראות איך כבאים צריכים להכנס לכל אירוע בחליפת חומ"ס, ויש בדיקה לפני ובדיקה אחרי. אני מגיש לך את זה. אין דבר כזה שכבאי יבוא למקום ולא ידאגו לו בכל העולם. הוא כן עובד 24 שעות או לא עובד 24 שעות - מה זה שייך בכלל? אין שום שייכות. מי שעוסק בתחום זה עוסק בתחום מסוכן. אנו מודעים לזה, שאנו עוסקים בתחום מסוכן. לא כל אחד מוכן לעשות את העבודה הזאת. גדעון לייב הגדיר את זה: מאיפה שאנו נכנסים כולם בורחים. כשאנו נכנסים, אנו גם לא יודעים לאן אנו נכנסים. אנו לא יודעים מאיפה מצפה לנו הסכנה. צריך שיתחילו להתייחס לגוף הזה ברצינות. אם לא - יום אחד יהיה משבר ואנשים ישלמו בחייהם. גרשון זאוברמן: זה עדיין לא פותר את הבעיה. אין עדיין הגדרת מקצוע. מדוע הכבאים לא מוגדרים כמקצוע כפי ששוטרים, ספרים ומסגרים מוגדרים כמקצוע? זה קיים בכל העולם. היו"ר שאול יהלום: אנחנו נברר את העניין. גברתי מנהלת הוועדה, אני מבקש שאת תשבי עם המציע חבר הכנסת פינס ואיתי. תזמיני לדיון בנושא הזה את כל האנשים האחראים ביותר למן הנציב, יתכן שמנכ"ל משרד הפנים צריך להגיע לכאן, ראשי הכבאים צריכים לבוא, נציג ביטוח לאומי צריכים לבוא. האנשים האחראים והקובעים בנושא הזה הם אלה שצריכים לבוא משום שאנחנו חייבים שהישיבה תהיה ישיבה עם תוצאות ברוח הדברים והבעיות שהועלו כאן. אנחנו רוצים חוות דעת של רופאים, רופאים תעסוקתיים צריכים לבוא לכאן. אני גם מבקש לעיין בדוחות מבקר המדינה של השנים האחרונות. נושא הכבאות הועלה שם מספר פעמים. אני מבקש להסיק מזה מסקנות לגבי הדברים שייכים לוועדה שלנו. גרשון זאוברמן: בזמנה של המבקרת המדינה מרים בן פורת היה דיון בוועדת ביקורת המדינה דיון בנושא הזה. נאמר במפורשות שלא יעלה על הדעת שנושא הכבאות לא יטופל. הפרוטוקול מאז מצוי בידי.

למעלה