גרשון זאוברמן

ESU Boscorelli

New member
גרשון זאוברמן

מצטער על התקרית הלא נעימה שהייתה לנו במסרים, קבל את התנצלותי.

מקבל את ההתנצלות שלך אך להבא

תלמד א לכבד אדם יותר מבוגר ממך שיש לו נכדים בגילך , ושלא לדבר על הדרגות שאני נושא , ולהבא תרשה לי להציע לך שתברר היטב מול מי אתה מדבר , ובנוסף לכך אנו עובדים קשה על התדמית שלנו ואתה עדיין צעיר קשה לך להבין כי לבנות זה קשה ולוקח זמן אך להרוס זה קל ומהר , ולכן אני לא אתן ויש עוד כבאים שלא ניתן לפגוע בתדמית שלנו כי אנו עמלים קשות עבורה

ESU Boscorelli

New member
גרשון מבין אותך 100 אחוז וזאת

הסיבה להתנצלותי לא היה לי מושג מי אתה ומה דרגתך, אני יודע שאתם עובדים קשה על התדמית ותאמין לי שאין לי שום רצון לפגוע בה חס וחלילה לקחתי לתשומת ליבי ולהמשך

fireman

New member
לא צריך להיות שום קשר

לגיל ולדרגה. כבוד הדדי זה המינימום שחברי הפורום צריכים לתת אחד לשני, החל מצופה האש הכי צעיר ועד לקצין הכי בכיר. אנא מכם, כבדו אחד את השני.

ESU Boscorelli

New member
צודק ערן, וכבר מסרתי לגרשון את

התנצולתי במסרים ואני מתנצל גם לכל מי שנפגע מאותו שרשור

fireman

New member
ולמי שאולי לא הבין את דבריי

מאחר ונראה שחלק הבינו אותם קצת אחרת. כבוד הדדי הוא מינימום שצריך להתקיים כאן בין אדם לאדם, זהו דבר לגיטימי שצריך לשמור בכל מערכת ואני לא נותן לגיטימציה לשום צעיר בפורום להרשות לעצמו לכתוב מה שבא לו בגלל שכתבתי שכבוד הדדי צריך להשמר בין אנשים בין אם הם ממעמד שונה במערכת, כאשר מדובר באדם מבוגר ומנוסה ממך עליך לכבד אותו כי זה קודם כל המינימום שאני דורש ממך כלפי כל חבר פורום אחר בין אם הוא בכיר ובין לא. כל מה שמעבר לכך הוא ערך מוסף מבחינתך בכל הקשור לכיבוד אדם במעמד מסויים, אני מכבד את המבוגר והמנוסה ממני ואני לא רואה סיבה שגם אתה לא תעשה זאת, אני מצפה ממך שלא תתנהג כך שוב לאף חבר פורום. להבא הדבר יטופל גם במישור הנהלת הפורום

למעלה