גרשון אשרת ואנדרי

שמוצקין

New member
גרשון אשרת ואנדרי

וגם כל היתר
רציתי לשאול באיזה פורום אמצא אתכם לאור המצב החדש שנוצר. אני מעריך שיש שרואים את פרישת טומי כתוצאה של דיל מלוכלך שנרקם נגדו. מצד שני אני מעריך שיש שיחשבו שהוא פשוט אינו מוכן לוותר על הזכות להרכיב את הרשימה על פי ראות עיניו . בכל אופן בהצלחה בחיים הפרטיים

אנדרי ז

New member
יש עוד מה לעשות בעסק הזה

אני מתכוון לתת את מלוא הצ'אנס להנהגה החדשה שנבחרה בצורה לא פחות דמוקרטית מהרשימות הקודמות של שינוי לכנסת. אני מקווה שרענון השורות וההזדמנות להציג רשימה מחודשת וצעירה, יביאו לנו חזרה חלק ניכר מהמנדטים של המאוכזבים שאין להם היכן למצוא מענה אמיתי למצוקות של מעמד הביניים היצרני בישראל. כל זה בתקווה שאלה מבינינו שאינם מבינים במלואה את משמעות המושג דמוקרטיה לא יצליחו לתקוע לנו יותר מדי מקלות בגלגלים.

שמוצקין

New member
../images/Emo45.gif אני גם מקווה

שהם יבינו סוף סוף מהי דמוקראטיה . לדעתי למעמדות הביניים יהיה מענה אמיתי במפלגת העבודה. לעניים במרצ

פרץ ידאג למעמד הביניים? בילין ידאג

לעניים? אתה באמת בולע את הלוקשים האלה?

gidi2005

New member
עמיר ידאג לכולם .הקפיטליסט למשל לא

זקוק לעמיר .אבל רוב העם כן .ולכן הוא יהיה ראש הממשלה הבא .אחרי ההתפרקות שלכם .התחילה כבר התפרקות קדימה .ומי נשאר ?

שמוצקין

New member
את הלוקשים של טומי

ופורז אתם בלעתם ארבע שנים וקשה להצביע על שיפור במעמדות הביניים שניתן לזקוף לזכות שינוי.

העניים במרץ ושכבות הביניים בעבודה?!

אתה קורא מה שכתבת? חוץ מרן כהן במרץ האג'נדה של מרץ היא שמאלית מדינית. האג'נדה של העבודה לא ברורה אבל היו בה הזקנים שתמכו במפאי ההסטורית, אנשי הועדים החזקים ואנשים שהשייכות שלהם היתה לא ברורה. שינוי דיברה על מעמד הביניים אבל תמכה בכל הגזרות של נתניהו וגם בגזרה החדשה של בנק ישראל נגד משיכת היתר שפגעה בשכבות הביניים. שינוי איבדה את מעמד הביניים כאשר שכחה שמעמד הביניים הוא לא העשירים.

שמוצקין

New member
אני קראתי מה שכתבתי

אני גם מסכים איתך ששינוי "התבלבלה" בין מעמדות הביניים לעשירים. מרצ היא מפלגה חברתית במובהק! בשנים האחרונות תפס הדיון בעניניי חוץ וביטחון את מרכז תשומת הלב, אך אין בכך כדי לשנות את העובדה העצובה שהעניים אינם תומכי מרצ בדרך כלל ועדיין היא זאת שבאמת דואגת להם.

vantan

New member
אתה בטח מתכוון לעניי הרוח../images/Emo6.gif

שעליהם נאמר בברית החדשה "אשרי עניי הרוח, כי להם מלכות השמים".

למעלה