גרשון אחי

a-s-inv

New member
חברי הפורום והמנהל

צץ פה איזה מופרע שמפריע לתרבות הדיון ומקלל בכל הודעה, כשהייתי מגדף אתכם ויורד עליכם מה שהפסקתי לעשות זה הפריע לכם, דיברו איתי בהנהלת הפורומים על אימיילים מתבכיינים שהם קיבלו כעת התופעה הזו שנקראת מלבי שאגב טעימה מאוד כשהיא נוזלית, לא מפריעה לכם? אני מצפה מכל בעלי הטעם הטוב להטיף לו שיפסיק, כי מי אני שאטיף בעודי נגוע במום ההתלהמות לפחות בעיניכם לעבודה

הנושא טופל

הודעותיו של משתמש זה נמחקו. אינני מתכוון לוותר על זכותם של המשתמשים לדיונים נקיים מקללות וגידופים. ולתשומת ליבו של המשתמש, הודעות עם תכנים לא הולמים כגון קללות והשמצות אישיות הן מחוץ לתחומי הפורום ומנוגדים תקנון של תפוז. לכן בקשתי ודרישתי להימנע מכל סוג של הודעות לא הולמות.

גרשון אחי

אתה יודע שאני חבר מפלגה, הייתי יו"ר תא נוער, אתה יודע שאני "מהצד שלנו" למרות זאת אני מבקש שתחסום את מלבי, הבחור בושה לכל מי שאי פעם חשב לבחור בשינוי, הוא לא ברמה של המפלגה, בטח לא של הנוער!

מסכים איתך

בנושא תרבות הדיון ודיונים נקיים מקללות אני לא מתכוון להתפשר במידה ולא יפסיק להקלל לא תהיה לי בררה אלא לחסום אותו. דבר שאני לא אוהב לעשות, אבל לפעמיים פשוט לא משאירים לי בררה. אני מקווה שהוא יבין את המסר שלנו ויחזור בו מדרכו.

גרשון ../images/Emo13.gif

אני "חבר מפלגה", בצורה גבולית משהו, אבל חבר ותומך, ורק רציתי להגיד לך שאתה מקור לגאווה לכל מי שתומך במטרה. אתה מנהל את הפורום במקצועיות רבה, ומצליח להעביר את המסר אותו אנחנו מנסים להעביר בצורה ראויה לשבח. אז תודה
-אלעד

למעלה