גרר..

eclipse angel

New member
גרר..

אני בן 20 אני אוהב בנים.. אני אוהב אותם גדולים.. חזקים.. גבוהים.. ומסתבר שגם מבוגרים... עד כמה קשר כזה הוא בריא? עד כמה זה הגיוני לצאת עם מישהו בן 36 ? :) חג שמח לכולם!!

orchidae

New member
אם בהגיון עסקינן...

אז זה תלוי במטרות שלך. אם המטרה שלך היא לשכב איתם, אני משער שכל אחד והטעם שלו... אם המטרה היא קשר זוגי, קשה לי להאמין שזה יהיה מוצלח... יש הרבה בעיות בקשר כזה, וכאן לא המקום לפרט. לגבי "אם זה בריא" או לא, אני מאמין שעבורך גברים בוגרים, או מבוגרים הם מודל לגבריות, לכן אין בזה משהו חריג מבחינה נפשית. כל זאת בהנחה שמשיכה חד מינית אינה פיצוי על מחסור בדמות גברית, ואז המשיכה היא סימפטום לפתולוגיה... חרמן...

leopold5

New member
בן זוגי מבוגר ממני ב7 שנים

אקליפס איינג'ל היקר, הפנטזיה שלך לגיטימית לגמרי, אין בה שום דבר לא רגיל. זה מאוד אינדיווידואלי למי אנחנו נמשכים. אני גם נמשך לשכבת הגיל שאתה מתאר. אמנם הפער ביני לבין בין זוגי קטן יותר מהפער שאתה מתאר (כי אני כבר הגעתי לגיל המופלג של 25) אבל זה עדיין פער גילאי, וזה עובד לנו מצוין. מבחינות מסוימות יש לזה יתרונות, כי הרבה פעמים רק בגיל 30 פלוס הומואים מתאפסים על עצמם ומבינים שהם לא יהיו צעירים ומגניבים לנצח, ומתחילים לחפש קשר יותר ברצינות, ואם מה שאתה מחפש זה קשר בוגר ועמוק, לפעמים יהיה לך קל יותר לנהל אותו עם מישהו משכבת הגיל הזו. קח בחשבון שמשנה לשנה אתה גם מתקרב לגיל הזה, ואז תהיה לך את הברכה של להימשך לבני גילך, ולא את הקללה שחלק מההומואים המבוגרים סובלים ממנה, של משיכה שלא מתבגרת לצעירים, משיכה שנעשית קשה יותר ויותר למימוש, בטח בתחום רומנטי עמוק. ובכל זאת, יש כמה דברים שכדאי לחשוב עליהם: - הפער נשאר קבוע. זה אומר שאם הנסיך בן ה36 הוא אהבת חייך, אז כשתהיה בגילו הוא כבר יהיה מעל חמישים. זה קצת מוקדם כמובן לדאוג מזה, אבל כדאי לזכור זאת. - בגיל 20 אתה כבר אדם בוגר ועמוק. אבל עדיין יש הבדלים שקשורים להספק בחיים. אתן לך דוגמה מחיי. הכרתי את בן זוגי שהוזכר בראש ההודעה לפני שלוש שנים. הייתי אז בן 22. הוא היה כמעט בן 30. זה אומר שהוא חיפש מהר יותר "להתמסד" ולעבור לדירה, כשאני הייתי זקוק לעוד קצת זמן לברר. הוא כבר עם מקצוע שבו הוא עובד ומרוויח, ואני עוד מחפש את דרכי המקצועית ועובד בעבודות סטודנטים. זה אומר שיש (יותר נכון - היה) בינינו פער כלכלי, שהוא לא תמיד עניין נעים (למשל, כשצריך להחליט על טיסה לחו"ל, או מכונת כביסה חדשה, או ירקות אורגניים). בקיצור - לפעמים יש הבדלים אובייקטיביים, שקשורים לזה שבן הזוג המבוגר כבר ראה עולם, כבר התבסס בחיים, כבר רוצה ילד, ויש לו כל מיני חברים נשואים עם ילדים שהדבר היחידי שעליו אפשר לדבר איתם זה איזה מזונות גורמים לקקי של הילד להתמצק. - צריך להיזהר ממשחקי כוח שקשורים לפערי גיל. ההזהרה הזו היא דו-כיוונית. - הוא יקריח קודם. בהצלחה, אשמח לשמוע איך הולך ביניכם, נתנאליאו

likud1

New member
בסופו של דבר הכל יכול להיות...

אבל אני לא מאמין שזוגיות כזו יכולה להחזיק, מכיוון שאין ביניכם רק הפרש גילאים גדול, אלא שאתם במקומות שונים בחיים. בד"כ, אדם בגיל 36 מבוסס יותר ולא רק מבחינה כלכלית, במקום אחר בחיים לעומת בחור בן 20.

טובי613

New member
אני מצטרפת למה שאמרו כאן לפני

שזה דבר נורא אינדיווידואלי, אני באופן אישי מכירה זוג אמנם סטרייטים, שהגבר מבוגר מאשתו ב11 שנים, היא היום באמצע שנות העשרים, יש להם ילדים והם מאושרים וחיי הנישואין שלהם מדהימים. אם אתה חי בשלום עם המשיכה הזו - מה אכפת לך מה אחרים חושבים, ואם הדבר מטריד אותך - שווה ללכת לבדוק מה מפריע לך בדיוק, ולמה אתה נמשך למישהו שמבוגר ממך באופן משמעותי. בכל אופן - בהצלחה!!

mendy770

New member
אני מכיר זוג הומואים שקנו לפני חודש דירה

הוא בן 31 והשני בן 51 זה פער של 20 שנה והם כבר חמד שנים ביחד וכאמור לפני חודש הם קנו דירה יחד (קנו ולא שכרו !!!) והם בעיניי המודל לזוג הומואים עם זוגיות מושלמת אני ידיד של שניהם וכשאני חושב על זוגיות מושלמת אני נזכר בשניהם אז בקיצור באהבה כמו שאהבה אין דבר כזה שאין דבר כזה ודרך אגב פסח בחו"ל אצל הרבי היה אחלה דבר -חוויה מתקנת אוהב אותכם מואהה ענקי !!!

למעלה