אופנוגרר הצילו אותי ממוות!!!
לפני כמה חודשים החלקתי עם האופנוע, איבדתי את הזיכרון ובמקום אמבולנס הזמנו גרר לאופנוע. הגרריסט לקח אותי הבייתה עם האופנוע. ואז ניסה לשדוד ממני 350 ש"ח! הגרריסט של אופנוגרר. מכיוון שהיה לי כבר נסיון איתם, ידעתי שתמיד אפשר לשלם באשראי. בעבר קיבלתי מהם שרות ולא היו תקלות. הגרריסט ניסה לשכנע אותי מכיוון שהתאונה התרחשה בשבת לשלם במזומן, כשהיינו רק שניינו אמלי בדירה ואני כל רגע שואל אותו את אותן השאלות ומחרפן אותו(בלי כוונה, כל כמה דקות הייתי עושה RESET ומתחיל את השיחה מנקודת ההתחלה) לבסוף כמעט ועברנו לשיחה עם הידיים כשאני לא הסכמתי לשלם במזומן והוא לא הסכים לצאת לי מהבית. כשחבר התקשר לשאול מה שלומי הוא הבין שיש בעיה והגיע אליי. השליח הלך וחבר שלי שילם להם בכרטיס אשראי שלי, כששאלנו אמרו לנו שאין בעיה לשלם עם אשראי. בהתחלה, חשבתי לעצמי שזה לא קשור לאופנוגרר, זה העובד שלהם שהיה צריך את הכסף כל כך שהוא היה מוכן לרדת לרמה הזאת. אך כשהתקשרתי לדווח על כך ודיברתי עם המנהל או הבעלים (לא זוכר את שמו) הוא ניסה להוציא אותי דביל ואת הנהג צדיק. עקב כך שהייתי אחרי אישפוז של כמה ימים והדבר שהכי פחות רציתי להתעסק איתו זה המקרה הזה אז לא התעקשתי יותר מידי כשהמנהל התחמך מלהיפגש איתי ועם הנהג. כמו כן לקחו ממני מחיר של 350 ש"ח לגרירה מפ"ת לצומת בית דגן בתענה שזה עולה פחות אך עיקבתי את הנהג... אז הבטחתי לעצמי שכשיזכירו כמה אופנוגרר הם אחלה, אני אכתוב גם את הצד הזה של המטבע. אני מאז מעדיף לדחוף את האופנוע שלי בעליה במשך שעה מאשר להתקשר אליהם. אה כן, אחרי שהחבר בא לראות מה קורה איתי בגלל הנהג של אופנוגרר לקחו אותי לבית חולים וקיבלתי טיפול. אם לא הנהג, הייתי הולך לישון ואין לי מושג איך הייתי אם הייתי מתעורר בדירה שלי כשאני לא זוכר שזו הדירה שלי או כל מיני דברים אחרים שלא זכרתי במשך כמה ימים.. רק באהבה.