גררר!!!

BlackShadow

New member
גררר!!! ../images/Emo46.gif

זיפזפתי בשלט וראיתי בגיא פינס את הסיקור שלהם לטקס הפרסים של krrang... כן...אותו עיתון דפוק שהמציא חארות כמו מרלין מנסון וכל הלהקות האלה... זה התחיל בזה שגיא אמר שזה טקס הפרסים הרשמי של הרוק הכבד what the fuck??? רוק כבד?? ועוד קשה לי להאמין שעיתון כמו קראנג אמור לייצג סגנון מוזיקה כלשהו... הכי מצחיקה הייתה הלהקה עם השיר המפגר ששמים כל היום באם.טי.וי 2...נו...אלה ששרים at least in heaven I can skate... כן אני יודע...שיר עמוק. לא רק שהם קיבלו פרס הם גם ניסו להיות הבד בויז של הערב... אחד מחברי הלהקה אף הראה לתקשורת את איברו הצנוע...חחח.. ומרלין מנסון זכה בפרס אלבום השנה (!!!) והיה לו נאום ממש יפה: "ציצים, זה כל הסיבה של הרוק, הרי הקמנו להקות כדי להשיג בנות" פפפוו...זה מרתיח אותי!!! איזה רושם הרוק מקבל בימינו...

new_rider

New member
אם אתה מצפה...

שאנשים כמו גיא פינס ודומים לו ידעו מה זה רוק כבד וכו אתה תחיה כל החים שלך בעצבנות... אני כבר מזמן לא מתעצבן שגיא פינס אומר"בוא נראה עכשיו את להקת רוק הכבד הפרועה פהפה רוץ..." אין מה לעשות אתה לא יכול לצפות לאדם שמסקר מסעדות חסה וסרטים צרפתים מתקופת מץ לס שיבין עניין על רוק... העיקר שאתה יודע למה להקשיב ומה אתה מחשיב רוק כבד... התקשורת כבר מזמן מזמן אין לה מושג!

למעלה