גררר

גררר ../images/Emo46.gif

היום זה ממש עבר כל גבול
איזה עם ישראלי. איזה עםםםם!!! אוי ואבוי. תראו איך המדינה שלנו נראית!! איך אפשר לעבוד בשירות לקוחות אם הלקוח נראה כמו שהוא נראה??? אני אישית אוהבת לעבוד בשירות לקוחות אני אוהבת לעזור. אבל לעזור לישראלי הגועלי הזה?? מידי פעם אני נתקלת בכאלה לקוחות שפשוט בא לי לנתק להם בפנים. היום מישהו צרח עליי ואמרתי לו שיוריד את הטון ... והוא התחיל שוב לצעוק ...(כנראה מדבר ככה...אלאיסטור) ואז שאל על מה משלם תשלום קבוע ... בלה בלה בלה ואולי בגלל שטעיתי בגלל משהו .... הוא התחיל לצרוח כמו איזה בבון במכלאה ... אז שתקתי בזמן שהוא צעק ... ושמתי אותו על השתק .... והוא צרח וצעק וצווח ... שאל אם אני שומעת אותו ... "אמרתי שכן" ... ושאין לי מה לענות. ביקשת את הפרטים שלי כולל שם משפחה (שם משפחה לא הסכמתי להביא, זכותי) אמר שרוצה להגיע עד למקום עבודה שלי.... התחיל לצרוח "את לא יודעת עם מי את מדברת!! אני אראה לך מה זה!! אני אגיע עד אלייך" ... למה לעזאזל אני צריכה להזדהות?? קוראים לי קארין ... וזהו. אנאערף מאיפה יצוץ לי הפסיכי הזה. עם ישראלי פסיכי וגועלי. פשוט לפעמים נגעלת לתת שירות ולנסות לעזור לצרכן הישראלי.

לצערינו

יש גם כאילו ואין מה לעשות ביום שישי הייתה לי מישהי שכול הזמן התלוננה וכשהייתי צריכה להעביר אותה זה בכלל העלה לה את הסעיף אמרתי לה שאני נשארת על הקו ואם לא יענו לה אני ישר חוזרת אליה וזה מה שעשיתי בסופו של דבר זה היגיע לשיחת מנהל ומה היא אומרת לו ? שאני ניתקתילה בפרצוף כמובן שהכחשתי והמזל גם שהאזינו לי לשיחה ככה שהראש צוות שלי שמע בדיוק מה היה ואמר שאני לא ניתקתי לה דרך אגב אני אף פעם לא נותנת שם משפחה מקסימום אני נותנת קוד עובד

גועל נפש

אבל נשמע שאת היית יותר מבסדר. מה זה עניינו מה שם המשפחה שלך? אולי גם שיבקש כתובת כדי שיוכל לבוא לחנוק אותך בשנתך? את קארין שעובדת בחברה הזו, ואם הוא רוצה להתלונן זה מספיק.

עוד אחת1

New member
וואי אני כל כך מזדהה איתך

יש דבר אחד שאני לא מקבלת, זה העובדה שלקוחות לא מרוצים הופכים את העניין לאישי. נכון שמבחינתם האדם שעונה לטלפון באותו הרגע מייצג את כל החברה / הבירוקרטיה, אבל יש דרך נאותה גם להתלונן. אז מהבחינה הזאת אני כל כך מבינה אותך. ובניגוד לסיפור שלך, היום היה לי מקרה הפוך... עניתי ללקוח שממש לחש והייתי צריכה לנחש מה הוא רוצה, וכל רגע שאלתי "מה?" "סליחה?" והוא בשלו - לוחש...בסוף שאל אותי משהו אחד עניתי לו על משהו אחר ואז הוא צרח עליי - "מה את בסדר?? אני שואל אותך על כך וכך ואת עונה לי על משהו אחר???" אמרתי לו - "זה בגלל שאתה מדבר בשקט אני בקושי מצליחה להבין את השאלות שלך" אז הוא אומר לי - "מה את רוצה אני מתקשר מהעבודה אני לא רוצה שהבוס ישמע" אז אל תתקשר !! אדיוט!

KFIRB

New member
כלקוח אני הלקוח שכולם שונאים

כי כנציג אני הייתי רוצה לקבל שירות עם הדובדבן הנוסף=הערף המוסף!!! כשהאוטובוס מאחר ואני מבקש ממוקד אגד לברר מה קרה לאוטובס התוהה בדרכו... הנציגה עונה לי על רחוב (שרק בעיר שלי מופיע פעמיים במפה כי אחת השכונות הייתה מועצה שסופחה לעיר וחרחוב אחד הוא כפול ), והקו המדובר לא עובר ברחוב שציינה והסברתי לה והיא אומרת לי את השעות שאני יודע, ואני מבקש ממנה לבדוק מה עלה בקו האובד.. והיא עאומרת פניות הציבור, טלפון בתחנה המרכזית, אך היא לא מוכנה להתקשר לשם (כי מניסון העבר לא יענו לי שם ), ביקשתח לשוחח עם המנהל שלה וקיבלתי את התשובהנ "אין אפשרות" אז ביקשתי שתטפל בפנייית "אין אפשרות והיא החלה להרים את הקול....אמרתי שלא אהיה מוכן לשוחח עימה ואני מבקש את המנהל שלה... כמובן שהאחרונה לא צלצמלה בחזרה לברר מה קרה והאם הכל בסדר.... היום אותו סיפור ושוחחתי םע ה"מנהלת" שלא טרחה להתנצל ואף לא הכילה את רגשות הכעס והאכזבה העצומה מרמת הישורת הירודה שלה .. והיא , כן כמנהלת התבלבלה בין אסרטיביות לבין צעקות והחלה לצעוק עליי, הערתי לה על כך וביקשתי את מהנל שלה היא טענתה שאין לה ושאפנה לפניות הציבור הסברתי לה שפניות הציבור לא יענו לי וחבל !!!!!בסוף היא נתנה לי בקושי את שם המפשחה שלה.... כלקוח שוב צדקתי, אילו הייתי מקבל את השירות מהנציגה הראשונה (שירות שבעבר קיבלתי, וביררו וחזרו עם תשובה-אותה חברה-אגד), הכל היה נראה אחרת, אך הם לא מבינים שמה שנציגה אחת יכולה לעשות היה מונע לכונו כאב ראש..... אילו ה"מנהלת" באמת בהשוואה למנהלים של מוקד אג ד(שלושה שושחחתי עימם על אותו קו הבעייתי בדיוק), שהכילו את הכעס ואת ההרגשה הרעה והאכזבה -אבל ואבל גדול , אף אחד מהם לא צעק. אז הלקוח הישראלי רוצה שירות.. ולצערי , הוא לא יוכל לקבלו במקום שבו משרתים אותו צעירים בשכר מינימום בתנאי תת תנאים שמאיימים עליהם עם חרב דלמוקס בחרב ה"פיטורים" בכל עת .. זה לא שירות , זה ביזוי הלקוח!!!!! רק תראו את ההבדל בין המוסדות הבירוקטים בחו"ל לעומתץ הארץ.. וסליחה שאני מדבר שטויות זו השעה...

KFIRB

New member
צודקת

אם הייתי יכול לנתק גם אנ הייתי מנתק לעצמי, אך זה רק מראה לי ככנציג והן כלקוח ששני הצדדים ללא תקשורת, הלקוח רוצה מענה מסויים על צרכיו, לרוב מניסיון ירוד עם החברה, (אגד קופ"ח, בנק, סוללר, כבלים, לוייין מה שאת רוצה). אם למשל התחנה מהרכזית בייערי בהייתה סובלנית ועונה גם לטלפונים ולא מנתקת בלי להתחיל את השיחה,אם פנ"צ של אגד היו עונים גם לפניתו של הלקוחות, אז הייתי אומר ניחא, אך במצב מגעיל בו בישראל אף אחד (כן גם אני) לא יודעים לתת שירות, כי בחרה "אידילית" פניות הציבור של כל חברה, לא ינפנופ את הלקוח אלא יטפלו בפנייתו עד לשביעות רצונו לא כך בקופ"ח ולא בחברה שלי. ואז נוצר מסר כפול מחד גיסא כלקוח , אותי מעודיים להתלונן שמצד שני אף אחד לא ממש מתכוון לטפל בתלונות שלי. וזה בדיוק שורש הבעיה והיוכוח שהיה כאן לפני שבוע בין פורום צרכנות אלינו,אנחנו כנותני שירות טוענים לדה-לגיטמציה של הכעס כי אנחנו עונים מהצד השני, אך סליחה כמה מכם היו רגועים בזמן הכעס? לעומת פורום צרכנות שטען שנציגי שירות לא מכילים את הלקוחות. תמיד יש יוצאי מן הכלל, אך הרבה פעמים לקוח שקט, או אחר ממני, יפנה למתחרה (ויש לצערי בעירי מתחרה לאגד, רק שלא משלמים לי את הנסיעות בו) יבקש ניתוק, או מעבר לחברה האחרת, לעתים זה יוצג כסיבה שיווקית גלוייה, אך בפועל מדובר בסיבה שירותיית ירודה סמוייה. אתמול אמרה לי מנויה שהיא רוצה הלתנתק בגלל שנציגה הקודמת דברה לא יפה. הגיונ ויכול לקרות, יכול להיות שלא הייתצה כימיה בין הנציגה למנויה, אך היא הייתה פירית ואמרה במקום את הסיבה שבגללה רוצה להתנתק והאמת זה מאוד מוצדק. הייתה לנו סדנא של קש"ל , אחד התסריטים הנפוצים שהציג המרצה (טלטונת גם את עברת את זה?), זה שלקוח מנסה בסופו של יום עבודה להפעיל את השלט (או את הפלאפון או לנסוע באוטובוס או הולך לרופא ) וקורה משהו מאוד מפתיע והוא טכני(הטלויזיה לא עובדת, הפלאפון לא קולט, האוטובוס לא מגיע, הרופא בחו"ל כשנקבע תור מראש), ואז נעשית פנייה למוקד השירות לאחר המון ניסיונות עצמאיים לפתור את הבעיה (לא כל לקוח שנתקל בבבעיה מתקשר, המון פעמים הוא טען את עצמו לבד בניסיונות כושלים ), ואז הנציגים עובדים לפי הנהלים ומפנים לתחנות שירות, מוסרים שאין להם מידע על האוטובסו, או שיקבעו לרופא אחר בעוד חודש. לא מתנצלים ולא מכילים רגשית את מה שקרה.... הלקוח עם המון דאגות, ממשיך בחיויו, ללא הפלפוון, ללא השלט הולך ברגל או מוציא הון תועופות על מונית וסובל ומתפתל מכאבים. פתאום הוא רואה נציג של החברה(פלאופן, אגד, קופ"ח, כבלים) באיזור מגוריו, מספר לו אתב בעייתו בתקווה שהיא תיפתר, שהטכנאי ייתן שלט, נציג הפלאפון יחליף מכשחיר, נציג קופ"ח ידאג לטיפול נאות ונציג אגד יברר עבורו,אך בחלק מן המקרים נסגר כאן המעגל והלקוח מרוצה ובחלק לא. הוא יגיע בסופו של תהליך לפתרון, אך תמיד יזכור שיש משבו איפשהו שבגללו הוא ל מרוצה משירות X ואז במפגש עם מכרים עוד מספרים לו שהוא פראייאר ובקופ"ח זוא או אחרת נותנים מתנות כל חודש, ובלוויןי נתוים כך וכך ובפלאופוניה בע"מ נותנים לו שלשוה מכשירים , ואז גם מספרים לו שאם ייאיים בניתוק / מעבר לקופ"ח אחרת נסיעה במונית שירות, הוא פתאום יקבל יחס של מלכים... ואז מגיע יו ראשון והוא אומר לנציגת השירות :"תנתקי אותי, תעבירי אותי בגלל סיבות שיווקיות , "אני ל מרוצה מהמצוצר, מחיר וכו'" הוא לא יזכור שהוא בכלל לא מרוצה מכך שלא החליפו השלט כי פעלו ע"פ הנהלים . אם היה יכול להיגע היה מגיע אך הוא עסוק בכל ימות השבוע...הפסדנו לקוח באופן גלוי בגלל מחיר באופן סמוי ואמיתי בגלל השירות המסורבל!!!

אחרי שקראתי את הכל ../images/Emo178.gif

אני יכולה לומר שאני מסכימה איתך, אבל למרבה המזל ברוב הפעמים שהתלוננתי על משהו, ולו הפעוט ביותר, זכיתי לתגובות יותר רציניות, ומכמה דרגים. למשל: אני מנויה לעיתון שבועי, וקרה פעמיים עד כה בכל תקופת המנוי שהוא לא הגיע (או שנסחב ע"י השכנים). התגובה המיידית של נציגת מחלקת המינויים בשתי הפעמים שהתקשרתי לדווח על זה, הייתה קודם כל התנצלות, לאחר מכן היא אמרה שתבדוק אם הייתה תקלה באיזור המדובר ושתדאג שיגיע אלי עיתון חדש עד שעה מסויימת. כמובן שהיו אלו שתי נציגות שונות אבל שתיהן פעלו באותה מתכונת שלימדו אותן וזה רק עשה לי טוב ורצון להמשיך להיות מנויה על העיתון, שגם במקרים של פשלות יודעים לטפל ולהסביר וחשוב לא פחות - להתנצל כמו שצריך. קרה פעם, וסיפרתי על זה כאן למי שזוכר, שהשליח פישל בסבב השני ושם את העיתון בבניין השכן, וכשהתקשרתי לדווח שהעיתון עדיין לא הגיע הוא עצמו התקשר אלי ותקף אותי על שאני לא יודעת איפה לחפש את העיתון (הוא לא שם אותו ליד הדלת אלא בארון חשמל) ושאני אשמה בכך שלא קיבלתי את העיתון כי אין לי שלט על הדלת. אחרי שדיווחתי את זה למחלקת המנויים זכיתי לסימפטיה וטיפול ראוי לציון, כשמעבר ליחס האדיב של המוקדנית שהבהירה לי שלא מדובר בעניין שגרתי ושהשליח יטופל, התקשרה אלי אחר כך מוקדנית נוספת לוודא שקיבלתי את העיתון ולהתנצל שוב ולדווח על כך שהתלונה שלי הועברה בפירוט לאחראי האזורי שאחראי אישית על השליח, וזכיתי לטלפון נוסף מאחד המנהלים שהתנצל גם הוא על עוגמת הנפש וציין שההתנהגות של השליח אכן לא מקובלת והועברה לאחראי עליו. זה היה שירות שעושה חשק להישאר ולהמליץ. אז נכון שזו רק דוגמה אחת, אבל זה לא המקרה היחיד, לעומת מקרים אחרים בהם היחס לאחר התלונה כן גרם לרצון לעזוב לא משנה כמה הנציג שניסה לתקן את הנזק היה אדיב ומקצועי. חוויתי גם מקרה שלאחר שהועברתי לדרגים גבוהים יותר רק עוררו בי את הרצון לא לחזור לאותו מקום ולהזהיר את כל מכריי, כי בחברה הספציפית הזאת מי שהיה מאוד לא מקצועי והוכיח את זה פעם אחר פעם היה מנהל מחלקת שירות הלקוחות ואחר כך גם המנכ"לית, אליה הועברתי כשרציתי להתלונן על הראשון, והיא אמרה שתטפל ואחר כך שלחה לי פיצוי סתמי בתוספת מכתב מתחמק ששום מילה על התלונה שלי או הטיפול בה לא הוזכרה. ובקיצור ולסיכום - הכל תלוי בחברה עצמה ובאיך שהיא מנוהלת. אם ההנהלה טובה, גם נציגי השירות הזוטרים ביותר ידעו איך לספק אותך ולפתור את הבעיה, ונציג שלא יהיה כזה פשוט לא ישאר שם.

זה לא תלוי רק באנשים

אנשים צריכים להבין שלכול חברה יש נהלים ולפעמים כמה שאני רוצה לעזור למישהו אני לא יכולה כי אני חייבת לעבוד לפי הנהלים מה גם שלפעמים אנשים לא מביני שאם אני לא עוזר להם לשביעות רצונם זה לא בגלל שאני לא רוצה או מקטינה ראש אלא אלה הנוהלים וגם מנהל פועל לפיהם אנשים הרבה פעמים אשימים את הנציג כאילו הוא לא יודע את העבודה שלו והמנהל בטח יעזור אבל גם מנהל פועל לפי נהלים מסויימים אנחנו עדיין לא המנכלים של החברה הזו ודרך אגב KFIRB גם אני עברתי את הסדנה הזו

בלי קשר לנהלים

אם הנציג יסביר לי בנימוס שאלו הנהלים ועם כל הרצון הטוב הוא לא יכול לחרוג מהם, אז אין בעיה (לי לפחות), אבל אם הנציג לא יסביר את זה ככה או יטעה אותי, זה לא יצור רושם יותר מדי טוב על החברה הזאת. זה גם דבר שהמנהלים אחראים עליו וצריכים לדאוג להכשרה של הנציגים, שידעו איך לטפל במצבים מסויימים כמו שצריך, ככה שלא יוצרו בעיות גם עם לקוחות "בסדר".

זהו ש

הרבה פעמים גם כשמסבירים שאילו הנהלים הלקוחות לא מקבלים את זה ורוצים מנהל למרות שאני מסבירה שאילו הנהלים וגם המנהל פועל לפיהם

KFIRB

New member
וזאת בעיקר הבעיה!!!!

ובמוקד שלך הבעיה היא חמורה יותר כי במקרה מכיר את הלך הרוחות במוקד שלך והלחץ לא לפתוח שיחות מנהל לפעמים מוציא נציגים על סף בכי, וכל זה מתחיל ונגמר בחוסר שירות של המוקד האמיתי שלכם לתת שירות מכל הלב ומעל ומעבר ללקוחות.... מוקד האם שלנו גם לא טלית שכולת תכלת, אך הם בניגוד לחברה שלכם, יתנו ללקוח את כל המקום שבעולם,וגם אם צריך לשוחח עם מנהלת המרחב הלקוח ישוחח עם מנהלת המרחב ועם צריך גם עם המנכ"ל. בהנחייה גבוהה שכבר מיושמת אצלנו עד אחרון הנציגים אסור בתכלית האיסור למנוע מלקוח לשוחח עם מנהל בטענה ש.. , "מנהל יגיד לו אותו דבר" "אין מנהל" "אין אפשרות " וכ'ו וכו'.... לקוח דורש מנהל וכעת אני לא אכנס למה הסיבה בגללה דרש מנהל, כי משהו בשיחה בין הנציג ללקוח נכשל!!! כי משהו בכימיה ביניהם נכשל, כי הנציג לא ענה על צרכי הלקוח (ולא משנה אם הצרכים צודקים או לא , עלינו לענות על צרכי הלקוח גם אם לא יקבל את מלוא הצרכים ). אפילו חוסר אמון בין נציג ללקוח ולהיפך יכול להביא לידי שיחת מנהל. מנהלת המוקד שלנו אומרת משפט חכם אך מתחכם באותה מידה:" אנחנו מבקשים להתמודדו למנוע שיחות מנהל ,אך לא לתת ללקוח את הרגשה שמנהל הוא גורם בלתי מושג" ,דבר שבסופו של דבר יביא למנהל ויקשה על ניהול השיחה עם המנהל. אצלכם הן במוקד האם והן במוקד שלכם אין מודעות לשירות, ולשירות מכל הלב, והרבה פעמים כשישבנו לידכם (הרבה זמן לפני שבאת בסביבות מרץ-מאי), שמעתי לא פעם ולא פעמיים את מנהלי משמרת שלכם ואת המנהלת שלכם בכבודה ובעצמה נותנים תמיכה לנציגם שהיא כלל לא שירותיית!!! אצלכם היה משבר חמור בכ"א בתקופת החורף והקיץ ואני לא יודע אם את יודעת אך לא הייתה סגירת מעגל מול לקוחות (אני לא יודע מאז שירדנו למטה, אני לא יודע מה המצב כעת אצלכם),והיה עומס התמנהת שגרם שכל לקוח שני יבקש מנהל ותפקיד הנצתיגים במקום לשרתו היה לתקוף אותוולנפנפף אותו מהקו כי יש עומס ממתינים... האם את עכשיו מבינה למה כל הלקוחות רוצים מנהל? כי כל הנציגים שטיפול בהם עד היום זלזלו בהם ולא ענו על הצרכים שלהם. אצלנו יש גם בעיות ווהמון שיחות מנהל נפתחות כשיחות חוזרות, ואין מהלעשות השיחה לא נספרת על מי שפתח אותה אלא כמשוב שלילי למי שלא סגר מעגל, מי שלא טיפלבלקוח בפעם הקודמת שפנה אלינו ובגלל זה הוא כעת בחודש הרביעי מבקש שמנהל יצור עימו קשר בגלל שכולם אכזבו אותו על הדרך... אז מה זה קשור לנהלים? לנהלים מטומטמים של חברה? לחברה של ראש קטן שלא אכפת לה מהלקוחות שלה? אז נכון שמי שברכה אותנו אתמול לשנה טובה עושה המון ומנסה לשפר את השירות וכו' וכו' .. אך עדיין זו טיפה בים... תראי למשל המוקד אם שלנו נמאס לו מהנדנודים שלנו ללאישורים אז הם שלחו לנו ר"צ לכל הבקשות שלנו הואמת זה מאוד עוזר. לכל נוהל יש יוצא מן הכלל ובשביל זה יש גורמים בכירים בחברה, לכן לכל לקוח המבקש מנהל בגלל נוהל חריג , במקרה חריג אני אומר שעליי לבדוק מול גורמים בכירים בחרה ועם מבקש לבדוק מול המנהל שלי, אני אומר שזה לא בסמכותו ועלינו לבקש אישור מיוחד מהנהלה של החברה וזה ייקח כך וכך זמן ואני חוזר עם תשובה וכל תשובה שלא תהיה. הבעיה היא באמת להחזיר את האמון לאותם לקוחות שנכוו ונפגעו מהחברה ולא יאמינו לי לא בגלל הקול או השם שלי, אלא בגלל שאני נציג ואחרים שלפניי פגעו באמון שלהם.. גם אם אעביר בקשתם למנהל OFFLINE הם לא יאמינו לי, והקשר עם המנהל שלי למחרת, יחיזרלהם את האמון בחברה-זה חלק מתהליך מתן שירות ללקוח... טאצלנו סופריםן שיחות מנהל, אך לטעמי זו גישה לא נכונה, כי אם השיחה בסופו של דבר שמרה לקוח, החזירה את האמון בחברה, אז אכן כדאי לשלם את המחיר של שיחת מנהל...

KFIRB

New member
ועוד משהו על נהלים....

מי אמר שהנוהל צודק? הקורס? המדריכה? החברה? אם הנוהל צודק, אז את תאמיני בו , ואפילו תי\עבירי אתצ האמון הזה בטונציה שלך ובבטחון שלך ללקוח, הצרות מתחיולת כאת, כנציגה לא מאמינה למילם שיוצאת לך מהפה כי מניסיון פנימי כעובדת בחברה את יודעת שזה שקר גס שאנחנו מספרים ללקוחות שבחלק מן המקרים נכון ובהרבה לא!!! למשל אני לא מאמין בכך שלא צריך להא\קפיא מנוי ואף אחד עדיין לא הסביר למה (ואני שמונה חודשים בחברה),אי אפשר לנתק לחודש מבחוץ וכשירצה נחזיר...... למה דווקא לנתק לצמיתות .....למה לא לשמור על תנאי המבצע שלו? כי החברה לא שירותיית ובגלל זה היא מפסידה לקוחות, אם היא הייתה שירותיתי היא הייתה הולכת לקראת הלקוחות? בארה"ב לדוגמא, שאננחחנו כנציגים מלמדים אותנו לתתש ירות במודל ההשפעה, במודלים אמריקאים, לא מייצגים חברות אמיריאיות, בחרה אמריאית הלוח יידע על סיום מבצע, בחרה אמיריקאית הלקוח יבין את זיכויו וחובותיו, ואף יקבל טלפון בתום התילך הזיכוי, בחברה אמריקיאת יאפשרו לו להקפיא ולא לנטוש....בחברה אמריקאית יאפשרו לו הלנתתק בצורה יפה ולא ישאירו לו טעם רע שלא ירצה לחזור.... אז אל תדברי על הגבלה שנובעת מנהלים, כי נוהל שאני מאמין בהגיון שיש מאוחריו, הלקוח לא יבקש בגלל מנהל...כי אעביר לו אתההגיון שמאחוריו, ברמת הבנתו כמובן. נוהל אימות מחמיר עם אמצעי תשלום , זהו נוהל שהמון נציגים נופלים בו ולא רק בחברה שלנו , את יודעת למה? כי אף אחד מהם לא מכיר את חוק חתימה דגיטלית! את חוק שמירת הפרטיות. לכן נופלים בזה. זה כבר לא נוהל של חברה כזו או אחרת זה כבר חוק!!! ובתדרכים העבירו מעברים ויעביריו שמי שיסטה מהנוןהל המחימיר עלולו לחשוף את עצמו לתביעות משפטיות אישיות הן מהלקוח והן מהחברה!!!! וזאת בניגוד לשאר ה"נהלים" שהחברה עוצמת עין , מפצה ו"סותמת " הפה ללקוח שנפגע מנהלים אחרים, כי אז יש לנו כעובדים הגנה משפטית מלאה .. נהלים אחרים הם אכן הנהלים , לרובם יש הגיון מאחוריהם וכשאני מבין את ההגיון ולא את הכשל אני מעביר ללקוח את ההגיון, כשיש כשל ולא הצלחתי להתמודד אניאעביר על זה שיחת מנהל...

קודם כול לא צריך לתקוף

וזה בדיוק עיניין של נהלים כי לפעמים כמה כשרוצים לעזור ללקוחות ואפילו אם אני חושבת שהם הכי צודקים בעולם אני לא יכולה לעזור להם ואני לא יכולה כי מה לעשות יש נהלים שאני צריכה לעבוד לפיהם ולפעמים לקוחות לא אומרים את כול האמת לנציג קרה לי מקרה השבוע שמשהי רצתה מנהל עוד לפני שפתחתי את הפה ולי היא אמרה משהו אחד ולא משנה איזה פיצוי הצעתי לה היא לא רצתה והפלא ופלא כשהיא היגיע למנהל עצם זה שמנהל דיבר איתה פתאום כבר פיצוי עזר משהו שאם הלקוחה הייתה מנסה להקשיב לי הייתי יכולה לסגור את הטיפול אצלי וכן מאוד מקשים עלינו בשיחות מנהל עד שמאשרים לנו את זה גם הנציגי הבכירים וגם הלקוחות מוציאים לנו את הנשמה השבוע היו לי יומיים שממש היגעתי באפיסת כוחות הבייתה

KFIRB

New member
קבלי התנצלותי על ההתפרצוות

וההתקפה. רק את כל הזמן חוזר עלך נושא הנהלים רציתי להבהיאר שלא תמיד הנוהל הוא העיקר לעתים גם הנציג ואולי בעיקר הנציגי ם שלפניו והתנהלות של חברה.. בהצלחה ושנה טובה...

עוד משהו

אני לא יודעת מי זאת שדיברת עליה כי לא הייתי ביום רביעי בערב הזה אבל כן חלק מהנהלים אני לא מסכימה איתם כי לדעתי זה רק פוגע בלקוחות ואני לא מאמינה בזה שצריך להמנע כמה שיותר משיחות מנהל כי כמו שאמרתי לפכמים עצם זה שמדברים עם מנהל מחזיר את האמון היום יש אצלינו קצת פחות לחץ ככה שהמצב יחסית יותר רגוע ואני משתדלת לתת ללקוחות את ההרגשה שכשהם היגיעו אלי אז הם בידיים טובות ועכשיו יש מי שמטפל בהם אבל ניסיון העבר שלהם לימד אותם שרק מנהל יכול לעזור להם ולפעמים אין ברירה אלא להעביר גם שיחות שהיו יכולות להסגר ברמת הנציג פשוט כדי לתת ללקוח הרגשה יותר טובה ויש פעמים ואומרים לנו כול מיני דברים בתדריכים שנראים לי אבסורדים כי אני מסתכלת על זה גם מהצד של הלקוחות אבל שוב לא משנה כמה אני לא אסכי עם הנהלים אני חייבת לעבוד לפיהם כי אני כפופה להם בעצם היותי עובדת שם והחברה עדיין לא של אבא שלי ואני לא מנהלת אותה אני לא יכולה להפעול רק לפי מה שנראה לי

KFIRB

New member
lt shcr,h gk huo rchg cgrc

אלא על יום חמישי בצהריים עם מנהלת התחום . בכל אופן אצלכם , וסלחי לי אם אכליל, אין תרבות מתן שירות לא במוקד (בעיקר הנלה המוקד), ובוודאי שלא במוקד הראשי שלכם, אצלנו כל הזמן יש פידבקים מהשטח ורוצים לשמוע מה קורה בזמן שיחה הן אצלנו והן במוקד האם, דברים שגורמים לא מעט לאי נוחות כי כל הזמן בגלל הפידבקים האלו משנים את הנהלים , אך שוב אני מעדיף להיות עובד והן לקוח בחברה שמתגמשת איתי ולא בחברה שהולכת איתי ראש בראש בגלל נוהל כזה א5ו אחר... בארץ הנוהלים היחידם שקובעים הם נוהלי כנסת ישראל ולא אחרים!!!!!

KFIRB

New member
סליחה הכותרת יצאה באנגלית במקום עבר

התכוונית לומר שלא התכוונתי ליום רביעי אלא

space1

New member
לאיזו תשובה ציפית? "האוטובוס בפקק"?

מה כבר יכלו להגיד לך שישביע את רצונך?? למה להתעלק ולא לחכות כמו כל בן אדם נורמלי בתחנת אוטובוס בסבלנות?

למעלה