גררר

אני אסביר לך למה

כי כשיש קו בעייתי שכול יומיים יש איתו בעיות זה מעצבן הקו שמביא אותי לעבודה זה קו מעצבן שיש איתו המון בעיות היום לדוגמא שיחררו אותי ב20:15 כדי שאני אספיק להגיע הבייתה להתארגן ולהגיע ב21:30 לארוע של העבודה היה אמור להיות לי אוטובוס בשמונה וחצי והוא בכלל לא הגיע במקום זה הגעתי רק בתשע וחצי הבייתה וכבר לא הספקתי להגיע לארוע מה גם שזה לא פעם ראשונה שיש איתו בעיות כבר קרה שהאוטובוס האחרון בכלל לא עבר ונאלצתי לקחת מונית הבייתה שעלתה לי 40 שקל כשזה קורה באופן קבוע עם אותו קו אתה לא יכול לשבת בשקט בתחנה ולחכות

KFIRB

New member
ציפית ל...

"אני כבר מבררת מול תחנה המארכזית מדוע יש בעיות עם הקו.... " אני מעלה על הקו את סדרן ...." "בבירור שערכתי מול סדרן התחנה הנהג איחר והעניין יטופל משמעתית!!!" מדובר בתחנה שלישית או רביעית בדרך שאין בה אף פעם פקקים ולכן איחור של 25 דק' כל יום לנסיעה של 10 דק' זה לא מעצבן זה מרתיח, מדובר כאן בבעעיותץ משמעת של נהגים שיעודעים שלא יתלוננו ואם יתלנווונ זה לא יעזור... זה למנה ציפיתי!!!! ואגב במטרופולין , פעם אחת זכור לי שאוטובוס איחר באיחור משמעותי (כמו הקו הזה). הבטיחו לי לברר, ואכן חזרו לאחר יום עם תשובה מפורטת והבטיחו לעקוב ואמרו שאם העניין יחזור זה יטפול בחומר הרבה-זה המינימטום של שירות!!! באגד מעדיפים כמו תקליט שבור להפנותי לפנ"צ שכלל מעצם הגדרתם לא יטפלו... מי שתלוי בתחבורה ציבורית ומתכוננן לפי שעות נורמליות ומאחר בגללל נהגים לא ממושמעים זה כבר לא איחרו בגלל פקק שלא קיים, אלא בעיית משמעת חמורה, שבגלל השעה שלא עמוסה, אין מתלוננים במן אמת וכשזה לא בזמן אמת אומרים "אז למה לןא התלוננת???" זו רמת שירות ירודה. מילא לא לשרת, אבל לצעוק על הלקוח הפונה להגיד "אי אפשר, אין אפשרות" בעוטד שנציגות לפנייך כן עשו זאת? בעוד מנהלים לפנייך עשו זאת? הכל עניין שלראש גדול וקטן....

לפחות לא הרביצו לך

לפני כמה זמן בחור נחמד סיפר בבלוג שלו, וגם הבאתי לכאן קישור, על פעם שהוא שאל את נהג האוטובוס למה הוא איחר וקיבל בתגובה סטירה (זה היה בתחנת היציאה של האוטובוס). כשהוא ביקש את הכסף ששילם בחזרה כדי לרדת מהאוטובוס, הנהג התחמם עוד יותר, כיסח אותו במכות ושבר את הגיטרה שלו. היו עדים, הגיע סדרן שעזר לבחור ההמום להתרחק מהמקום, אבל לא עיכב את הנהג ובנוסף נהג אחר שהיה שם איים על הבחור ואמר לו "עכשיו הסתבכת עם כל אגד".

זה היה סדרן שאיים עליו

ובמקרה הזה הייתה עילה להגיש תלונה למשטרה ואכן הוגשה

זה מה שהוא חשב בהתחלה

אבל התבר שזה היה נהג. אחרי שהבאתי כאן לינק לבלוג ולסיפור שלו, הוא שלח לי מסר וסיפר לי עוד כמה פרטים מעודכנים. דובר אגד אגב נתן תגובה לא ברורה ומכסת"חת והנהג הושעה רק כעבור כמה ימים (והתברר שיש לו תיק מלא בתלונות קודמות).

ואני הייתי עונה לך....

"אני שומעת את מה שאתה אומר וזה נשמע לי כמו אוי אוי אוי ... אני מחכה כבר הרבה זמן בתחנה, למה אני מחכה? מתי יבוא האוטובוס? אולי אני מאחר אוי אוי אוי

nbw1

New member
לקוחות ישראלים

פשוט תחתית בור השופכין. רק אתמול מתקשר לקוח, דורש ומצווה עליי לעשות כל מיני דברים שאני לא יכול לעשות, צווח וצורח שאיזה מין שירות זה, ובסוף בכלל מתגלה שהוא מתחזה ללקוח והוא בכלל לא בעל החשבון (בנק), לאחר שגיליתי את זה הודעתי לו שהתחזות היא עבירה פלילית והוא לא יקבל שירות. זה עוד יותר הרתיח אותו והוא התחיל לקלל, הודעתי לו חגיגית שהמשך הקו הזה יגרור ניתוק השיחה, אז הוא ניתק בעצמו... מיותר לציין, שהוא לא קיבל כלום, וגם לא שיחת מנהל שהוא דרש פעם או פעמיים (הפסקתי לספור, בלוא הכי לא הקשבתי לשטויות שהוא נבח)

בהחלט גועל

לפעמים אי אפשר לתאר את הגועל. ממש מוריד את כל החשק לעזור לאנשים. אני לצערי יש לי לב רחב מידי ואני "נותנת" לאנשים לשחק בו. אני אוהבת לעזור. אין מה לעשות. היום אחת הבנות מהמוקד התפעולי אמרה לי "את צדיקה מידי" ואין מה לעשות... זה נכון. יבוא יום ואני אתפוס קריז

nbw1

New member
לא עד כדי כך

מי שהתקשר היה הבן של הלקוח, הלקוח עצמו היה מבוגר (80+), ובשלב מסוים הבנתי שלא מדובר באדם קשיש אלא במישהו קצת יותר צעיר, קצת תחקור העלה את זה שזה לא האבא זה הבן, והבן כמובן לא מורשה. זה הכל...

זה דבר די נפוץ

ולא כולם מקפידים. גם אבא שלי עושה את זה בשביל ההורים שלו, הוא מורשה לעשות את זה אבל לא כולם בודקים את זה. זה מזכיר לי ארוע שהיה לנו עם חברת האשראי שרק העלה את קרנה בעיננו: דודה שלי קנתה עבור סבא וסבתא שלי חפצים בסכום גדול ושילמה בכרטיס האשראי שלהם, ובגלל שהיא רגילה שהיא מורשית חתימה אצלם בחשבון היא חתמה, בעוד שההרשאה מתייחסת רק לצ'קים. חברת האשראי לא אישרה את הקניה ומייד התקשרה לבעלי הכרטיס לדווח להם על מה שקרה. זה היה שינוי מרענן לאחר שדודה אחרת שלי שלחה אותי לקנות לה מחשב עם כרטיס האשראי שלה, שאני הייתי קרובה לנער את המוכרים ולהגיד להם: "אתם רואים מישהי בת 18 שנראית פחות עם כרטיס אשראי זהב שקונה באלפי שקלים ואתם לא מבקשים תעודה מזהה?" אפילו בסופר פארם תמיד היו מבקשים ממני עם הכרטיס חשבון צעיר שהיה לי (כשבחלק מהמקרים זה היה כי לא האמינו שאני מספיק מבוגרת כדי שיהיה לי כרטיס משלי...)

לקוחות כאלה מוציאים את החשק

לעזור לאחרים שבאמת מגיע להם שירות טוב בגלל היחס היפה שלהם

אתמול מישהו

שאג עלי במשך 25 דק'. ממש ראוי להערצה. מהשנייה הראשונה עד לאחרונה הוא צרח . לא הבנתי הרבה מילים שלו ואמרתי לו את זה כל הזמן אבל הוא בשלו. הא צרח משפט 4-5 פעמים לפחות וזה היה נורא משעשע כי כל פעם ביקשתי ממנו לחזור על זה כי לא הבנתי כלום. הוא ביקש שאתעד את כל מה שהוא אומר אז תיעדתי: "הלקוח אומר שעבר ניתוח לב ולא יקנה תרופות כי הוא צריך את הכסף לעו"ד כדי לתבוע אותנו לכן אנחנו נהיה אחראים למותו"- זה רק אחד מפניני החוכמה שהוא המטיר עלי. לאחר רבע של שאגות ביררתי איתו מה התקלה- הרמקולים של המחשב לא עובדים טוב, שום קשר לתקלת אינטרנט שאנחנו יכולים לעזור בה או אחראים לה. אחרי שהסברתי לו את זה הוא דרש אחראי וקיבל והמשיך לצרוח, לשאוג וליבב בבכי בו זמנית עוד חצי שעה לאחראי שדיבר איתו. מדהים איך אנשים חיים בסרט שכל היקום נגדם.

Mip Mip

New member
../images/Emo5.gif

מזעזע... יש אנשים כאלה חסרי אונים במדינה הזו... זה כמו הלקוח שהתקשר אלי בעצבים כי האזעקה לא מפסיקה לצפצף לו מאז שהוא קיבל את הרכב. אז אמרתי לו: "רואה את הכפתור בשלט שמצויר עליו מנעול פתוח? תלחץ עליו... (למי שלא הבין- הסתום לא ניטרל את האזעקה... ואז לא הבין למה היא מצפצפת...)

יש לי וידוי

פעם אחת חזרתי הביתה ב3 בבוקר ממשמרת ערב. הייתי קצת עייף והמוח שלי לא עבד הכי טוב באותה שעה אבל נורא רציתי לראות טלויזיה. הדלקתי את הממיר והטלויזיה וראו תמונה מעוותת שהממיר שידר לטלויזיה. אמרתי לעצמי שאני לא מבין גדול בממירי YES אז נתקשר לתמיכה. איך שענתה לי התומכת ישר אמרי "זה לא עובד..." התומכת ישר קלטה עם מה יש לה עסק ושאלה: "ניסית להוציא מהחשמל ולהפעיל מחדש? " עניתי "נראה לך שזה יעבוד? טוב ננסה" ניסיתי ובאופן מדהים התמונה חזרה להיות כמו שהיא צריכה להיות. הרגשתי באותו רגע כמו אידיוט. כל יום במשך 8 שעות אני אומר לאנשים להפעיל את המחשב מחדש כדי לפתור תקלות ואני לא חשבתי על לעשות את זה בעצמי. טוב בגלל זה יש לי אמפטיה ללקוחות שמרגישים אבודים כשהם צריכים להתעסק עם המחשב- אני יודע שאני והם לא כל כך רחוקים אחד מהשני לפעמים.

חוסר אונים של צרכן ישראלי....

לא סתם קוראים להם "צרכנים" או "צרחנים"
היום לקוחה התקשרה ואמרה שב 2.10 לא תהיה בבית ולא תוכל לבצע בדיקה תקופתית. היא כבר נמצאת במינוס ימים (ז"א שעברו 5 שנים + 650 יום .. שזה בערך עוד שנתיים ... אז 7 שנים) 7 שנים לא עברה בדיקה תקנית של מערכות הגז. אז אמרתי לה שזה לא סובל דיחוי ומנהל סניף לא מאשר שזה יהיה אחרי החגים אלא במיידי ... כי זה החוק. התחילה לצרוח עליי כמו משוגעת, כמו איזו קופה בג'ונגל ... "את מענישה אותי?? מענישה אנשים שרוצים ללכת לחו"ל??" ואז אמרתי לה "תראי, לפי חוק, אם לא תבצעי בדיקה תנותקי ממערכות הגז" ואז שוב הצרחות (צרחנים אמרנו, לא?) "את לא מתביישת? את מאיימת עליי.. את מענישה אותי" ... ואני אשכרה מדברת בטון רגוע ומנסה להסביר לה שהבדיקה היא חובה. היא טענה שעברה בדיקה כבר וביקשתי שתפקסס טופס אישור על כך (לגיטימי , לא?) והיא התחילה להגיד לי "מה אני עומדת למשפט עכשיו??" ... כאילו... וואט דה פאאאק?!?!?! מה את רוצה מהחיים שלי??? הורדתי אותה מהקו. רצתי בכל המוקד לנסות לתאם לה בדיקה בשישי (שבד"כ לא עושים בדיקות ביום הזה בגלל שזה יום קצר וזה יום רק למקרים דחופים כמו דליפות וכד")...אחרי שרבתי עם הבחורה מהתפעולי ... הצלחתי לקבל אישור למחר (שישי). אני מתקשרת ללקוחה (זונעעע) ואני אומרת לה שבאישור חריג היא קיבלה תקנית למחר. אמרתי לה שטכנאי יבוא בין 8:00 ל 12:00. מה לעשות זה חלון זמן של טכנאי, הוא קופץ מעבודה לעבודה ומדליפה לדליפה ... ואנחנו לא יכולים להתחייב על שעה. אמרתי לה שיתן חצי שעה התראה לפני. והיא שאגה עליי. "מה?? אני צריכה להשאר בבית עכשיו?? להיות בת ערובה שלך??" אני לא מבינה את האנשים האלה הופכים את כל העולם בשביל לעזור להם ושום דבר לא טוב להם!!

nbw1

New member
לדעתי

יותר ממה שעשית עבורה כבר אי אפשר לעשות כלום, לכן מגיע לה שינתקו אותה ויפה שעה אחת קודם. יש אנשים שחושבים שבגלל שהם "לקוחות" גם החוק לא תקף עבורם, ואותה לקוחה היא דוגמא מצוינת. ברגע שהיא תגלה שניתקו אותה מהגז היא תתקשר ותתחנן שישלחו אליה טכנאי.

מה??????

מה הוא במאפיה המרוקאית??? איזה מטומטם!!! מה הוא חושב לעצמו???? שיקח אקמול לפני שהוא מתקשר... מאחלת שתהיה לך שנה טובה ומתוקה בלי לקוחות כאלו!

למעלה