גררר ארג רציני!

גררר ארג רציני!

לפני יומים התחלתי לראות אנג'ל 405 כתבתי תגובה בנצלש של משהוא וזה לא עלה, אחר כך יום יותר מאוחר ראיתי עד 410 הגבתי ושוב אף אחד לא הגיב הקפצתי 2 וזה לא הגיב, זה גם לא ממש עלה עד למעלה, אז הנה זה-
ספוילר אנג'ל עד 410 זה הפרקים עד 8. אוקי- רק לי אין חשק לאכול אחרי הפרק הזה? WTF HAPPEND? גאד זה חולני! קורדי והקונור עושים את זה? מה כאילו הוורנר מחזירים ליופיאן? מנסים לראות מי עולה (או יותר נכון יורד) לפורנו? וזה היה דוחה. רק שניהם יחד. ועוד מילא ההפקרות של קורדי בכללי אבל באמת אבא ובן? תחליטי! כל פעם זה משתנה, אבא, בן, אבא, בן, אבא, אבא, בן, בן, בן, - ב-ן! אז טוב בחרה, שיהיה הם שכבו בלע גדול, כן אני לא אוכלת צהרים בקרוב, אבל למה, למה, פשוט למה, אנג'ל עמד ובהה בהם כמו בהמה? מה הקטע, אנג'ל היה רואה כועס והולך, לא עומד ומביט על שניהם DOING THE HOKI-POKI מה לעזאזל קרה בפרק הזה? אני צריכה הסבר, מעבר לכול העולם קרס, יש שד חדש, קורדי והקטן עשו את זה, אנג'ל הסתכל. כי זה כל מה שהבנתי:/ פה זה כבר שראיתי עד 10 אוקי עכשיו כאילו הקורדי בשלב של-אבא, בן, בן, בן, אבא, אבא, בן, אבא, בן, בן, אבא, אבא -א-ב-א-. מצטערת בעיני היא הפכה רשמית ל"מוכרת מזונות". פרקים אחלה, אפקטים מדהימים, ומשחק מעולה.נהנתי לראות את גווין שוב!!! ואיך שאנג'ל איתה, ואני ממש מקווה שיהיה בינהם משהוא (וזה ממש מוזר לי, כי אני מקווה שיהיה בינהםפ על קורדי אבל מה עם באפי????) בכל מקרה, שמתי לב- קורדי האויבת המיטולוגית של באפי,ספייק האויב המיטולוגי של אנג'ל.משהוא שם לב פה למשהוא?!?!?!בכל מקרה אני מתה לראות מה קורה אבל ממש נמאס לי מהמשולש אנג'ל קורדי קונור, פשוט חולני ומשעמם. אה ולמה ווסלי גמר עם לילה??? *סניף* עד שקיוותי שהם יתחתנו או יהיו כל הזמן יחד... ג'וס גאון חולני שלי:] ותגיבו לי... בבקשה?

smgfan

New member
../images/Emo58.gifאנג'ל 3x03, 3x04

טוב, המשכתי לראות "אנג'ל", וציפיתי להרבה מהמתח הענק שהשאירו לנו מ-2 הפרקים הראשונים, אבל לצערי לא גילו לנו כלום, ולא ראו את דארלה ולא התעסקו בנושאים האלה...
עדיין
.... טוב, פרק 3x03 That Old Gang Of Mine היה פרק די חלש, לא כל כך אהבתי אותו- מהסיבה הפשוטה שהעניין בפרק הזה היה על "האם להרוג את כל השדים בעולם, כי הם שדים, או לא להיות עוורים ולדעת לראות גם את האפור ולא רק את השחור-לבן?" כאילו, בסדר זה נחמד והכל... אבל לדעתי מיצו את כל הנושא הזה ממזמן כבר בסדרות אחרות לדוגמת "באפי" (דוגמא טובה
) או "מכושפות" או אפילו "זינה". ובכלל אני לא אוהבת את הפרקים שמתעסקים בכנופיה הזאת של גאן, לא מעניינים במיוחד. ד"א, האם רק לי זה קרה שבקא*ה הקובץ היחיד של הפרק הזה בגודל של 100 MB סה"כ והוא היה קובץ לא טוב??? רק לי זה קרה?? ציון:
רק בגלל פרד החמודה והדפוקה!
פרק 3x04 Carpe Noctem פרק טוב-נחמד. היה מאוד כיף לראות את אנג'ל מתנהג בביצ'יות מוחלטת!!
(מי אמר שאין קשר כבר בין "אנג'ל" ו"באפי"?)
פרד המסכנה, כל כך כל כך ריחמתי עליה...
הגוזלית הקטנה הזאת צריכה טיפול דחוף. גם ריחמתי על האיש הזקן והרשע, למרות שהוא היה רשע- זה נראה שהוא עשה את כל זה רק בגלל שהוא בודד והוא מרגיש שהוא לא מיצה את חייו, כי הוא לא נשוי, נראה לי שאין לו ילדים, ותקעו אותו בבית אבות מעצבן... וזה מאוד עצוב...
יש לי רק שאלה אחת- מה העורך-דינה של "וולפרם אנד הארט" הביאה לאנג'ל?? ציון:
וחצי כוכבים, רק בגלל החתיך שהיה בהתחלה (לפני שהוא נמס)

הייזל

New member
../images/Emo58.gifאנג'ל עונה 3

את מדברת על גאווין?? אין לי פשוט גישה לתסריטים של הפרקים עכשיו, אבל גאווין הוא עורך דין חדש שמנסה להציק לאנג'ל בטקטיקות חדשות. הוא החליט להציק לו בעזרת תקנות תברואה וחוקי בניה. זאת התחלה בהמשך הוא עושה דברים נוספים שמתבררים כמאוד שימושים לוולפראם אנד הארט אבל לא רוצה להרוס את ההמשך. עכשיו אם באמת התכוונת לגאווין ואם אני זוכרת נכון אז הודיע לאנג'ל שוולפראם אנד הארט מתכוונים לקנות את המלון או משהו כזה. אני באמת צריכה לראות את זה שוב.

מינצו

New member
תמר תמשיכי עוד קצת בפרקים

אני בטוחה שיהיו לך פחות שאלות

smgfan

New member
לא, לא דיברתי על הסיני

דיברתי על העורך-דינית שהיתה כבר מהעונה הראשונה, לפני שהיא התחילה להתמזמז עם אנג'ל (האיש הזקן) מה היא באה לתת לו??

Skunk On Wheels

New member
../images/Emo58.gif3X04 מעליי ובתוכן של זאתי

היא באה לתת לו מסמכים שאין לו בקשר לתברואה או משהו (שעם חוסר המסמכים האלה גאווין מנסה להעיף את אנג'ל מהמלון)

למעלה