TAMAR THE SUPER GIRL
New member
גררר ארג רציני!
לפני יומים התחלתי לראות אנג'ל 405 כתבתי תגובה בנצלש של משהוא וזה לא עלה, אחר כך יום יותר מאוחר ראיתי עד 410 הגבתי ושוב אף אחד לא הגיב הקפצתי 2 וזה לא הגיב, זה גם לא ממש עלה עד למעלה, אז הנה זה-
ספוילר אנג'ל עד 410 זה הפרקים עד 8. אוקי- רק לי אין חשק לאכול אחרי הפרק הזה? WTF HAPPEND? גאד זה חולני! קורדי והקונור עושים את זה? מה כאילו הוורנר מחזירים ליופיאן? מנסים לראות מי עולה (או יותר נכון יורד) לפורנו? וזה היה דוחה. רק שניהם יחד. ועוד מילא ההפקרות של קורדי בכללי אבל באמת אבא ובן? תחליטי! כל פעם זה משתנה, אבא, בן, אבא, בן, אבא, אבא, בן, בן, בן, - ב-ן! אז טוב בחרה, שיהיה הם שכבו בלע גדול, כן אני לא אוכלת צהרים בקרוב, אבל למה, למה, פשוט למה, אנג'ל עמד ובהה בהם כמו בהמה? מה הקטע, אנג'ל היה רואה כועס והולך, לא עומד ומביט על שניהם DOING THE HOKI-POKI מה לעזאזל קרה בפרק הזה? אני צריכה הסבר, מעבר לכול העולם קרס, יש שד חדש, קורדי והקטן עשו את זה, אנג'ל הסתכל. כי זה כל מה שהבנתי:/ פה זה כבר שראיתי עד 10 אוקי עכשיו כאילו הקורדי בשלב של-אבא, בן, בן, בן, אבא, אבא, בן, אבא, בן, בן, אבא, אבא -א-ב-א-. מצטערת בעיני היא הפכה רשמית ל"מוכרת מזונות". פרקים אחלה, אפקטים מדהימים, ומשחק מעולה.נהנתי לראות את גווין שוב!!! ואיך שאנג'ל איתה, ואני ממש מקווה שיהיה בינהם משהוא (וזה ממש מוזר לי, כי אני מקווה שיהיה בינהםפ על קורדי אבל מה עם באפי????) בכל מקרה, שמתי לב- קורדי האויבת המיטולוגית של באפי,ספייק האויב המיטולוגי של אנג'ל.משהוא שם לב פה למשהוא?!?!?!בכל מקרה אני מתה לראות מה קורה אבל ממש נמאס לי מהמשולש אנג'ל קורדי קונור, פשוט חולני ומשעמם. אה ולמה ווסלי גמר עם לילה??? *סניף* עד שקיוותי שהם יתחתנו או יהיו כל הזמן יחד... ג'וס גאון חולני שלי:] ותגיבו לי... בבקשה?
לפני יומים התחלתי לראות אנג'ל 405 כתבתי תגובה בנצלש של משהוא וזה לא עלה, אחר כך יום יותר מאוחר ראיתי עד 410 הגבתי ושוב אף אחד לא הגיב הקפצתי 2 וזה לא הגיב, זה גם לא ממש עלה עד למעלה, אז הנה זה-