גררר אני עצבנית

KiShKooSh

New member
תת רמה פשוט תת רמה../images/Emo70.gif

תמיד רציתי להגיד את זה
טוב אני בעד 2 הצדדים, אני רוצה טלנובלה עם השחקנים שלנו עם הטסריטאים שלהם
(את אפרת בווימולד[כן, כן אני יודעת תשם שלה
] אפשר להשאיר) זהו

charmedl

New member
גם אני חושבת ככה!!!!

השיר שלנו זה סידרה ממש חמודה, אני חושבת שמיכאלה יותר יפה אבל כול אחד והדיעות שלו אני לא מכירה את השיר שלנו עד כדי כך כדי לשפוט אותה..... הסיבה היחידה שנגררתי לויכוח הזה זה ביגלל שהמכשפה הקסומה נכנסה לפורום שלנו וירדה על הסידרה שלנו, וזה גם די עיצבן אותי שהם יורדים על מיכאלה כשאני בטוחה שלפחות חצי מהם אפילו לא ראו מיכאלה!!! אני ראיתי כולה 2 פרקים של השיר שלנו ואני לא רוצה לרדת על זה בכול הפורום!

charmedl

New member
את זו שלא קולטת פה!!!!!!!!!!

אנחנו לא אומרים לך שירדת אנחנו אומרים לך שככה זה נראה!!!!!!!! ואני לא תקפתי אותך רק רשמתי לך שאם אני לא טועה את בפורום של השיר שלנו, וכול הקטע עם ה"את לא צריכה לכתוב מגילה" היה ציטוט שלך!

charmedl

New member
יכול להיות שבהתחלה לא התכוונת

לרדת אבל מצטערת ככה זה ניראה...

j e n n y lopez

New member
אויש נו מה את גם כן באה

לפה?! עופי!!!!!!! טוסי1!!!!!! צאי לנו מהפורום!!!!!!!!! לכי לשיר שלכם המוזר הזה ודי להציק פה פור גאד סייק!!!!!!!!!!!

charmedl

New member
חחחחחחחחחח

צודקת, אהה ומזל טוב!!!!!!!!!!!!
יש לך יום הולדת היום לא???

j e n n y lopez

New member
חח יעלוש ואת מכשפה את יכולה

להיכנס לפה כמה שבאלך תעשי פה מה בראש שלך! רק לא מבטיחה שמחבבים אותך ממש פה......... ותודה יעל!!!!!!!!!!!!!!!

גלושש

New member
תיחנקי טוב...?!

יופי...
כאילו יש למה להתמכר... טוחנים את אותו סיפו 1000 פעם

HaDaRoSh

New member
חחח גו גל גו גל!! ../images/Emo121.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וגם נינט שחקנית גרועה! היא אחלה זמרת! היא שרה ממש יפה אבל שחקנית???? למה לעזעזאל??? אאאא מפגש היום זה קורה אני אותך רואה אמא זה היום שמונה שעות

גלושש

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הדר הדר הדר מה יהיה איתך!? חחח סתם!! יישר כח <מאיפה הבאתי את זה> חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ונינט הזאת באמת ל א יודעת לשחק איך היא בוכה כמו ילדה קטנה שלקחו לה סורכריה והיא גם שלוכית/פריחה של הטקסטים הם מאמי מאמי מאמי מאמי מאמי אז במשפט אחד MaMi My AsS

HaDaRoSh

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo121.gif

זה מזכיר לי את די ג'יי קלוד כמו ילדה קטנה שמשכו לה בקוקיות
אויי גדוללללללל

למעלה