גררר אני עצבנית

גלושש

New member
גררר אני עצבנית

שמעו אני רוצה השיר שלנו לפעמים כי אני עושה בייביסיטר לבני דודים שלי ויש להם יאס אז באותו יום שראיתי היה משו מותח אז רציתי להכנס לפורום לראות איך זה נגמר.. וסתם לקרוא ספויילרים ואז ראיתי את זה את ההודעה שמנהלת רשמה טוב אני יתחיל מהתחלה: מישו פת חהודעה על מה צריך להיות בעונה השניה של השיר שלנו... והוא נתן כזה רעיונות של טלנובלה ואז המנהלת רשמה: "לחיי האהבה לא המציאו את הגלגל. אבל לפחות השיר שלנו שדרגו אותו ומה שתארת פה זה משהו שאני אתן לסיגל אבין לעשות באחת הטלנובלות המסריחות הבאות שלה" גררררררר
ובחתימה שלה היה רשום: אומנם אקדמיה אבל עשינו למיכאלה בצפר משו כזה איזה חארותתתתתתתתת

גלושש

New member
אבל שתביני המנהלת אני אף פעם לא

שמעתי את יוני או ירדן מדברים ככה....!!!!!!!!!!!! להפף הם אומרים לנו להתרחק משם ולא להתעסק

גלושש

New member
לא קקה זה מה שהיא הייתה בגילגול

הקודם עכשיו היא הגזים של מורדי להלן הגזים של מורדי

Cutee

New member
../images/Emo12.gifגררררררר חוצפנים!

איזה מסרוחים אנחנו לא מקללי אותם בכלל גרררררררררר

HaDaRoSh

New member
../images/Emo12.gif כלבה ../images/Emo121.gif

וואף וואף! גרררר
אני מחוממת

charmedl

New member
איזה חוצפנים!!!!!!!!!!!

יווווווווווווו איך שאני עצבנית עכשיו!!!!!!!!!!!!!
אולי נשים בפורום של השיר שלנו איזה מרגל שיגיד לנו מה הם רושמים על מיכאלה... חחחחחחחחח נהייתי ג'יימב בונד, חחחחחחחחחחחחחחח. דווקא באמת שאין לי בעיה עם השיר שלנו סדרה בסדר (כמובן שלא שווה כמו מיכאלה, אבל בסדר) עכשיו הם ממש עברו את הגבול!!!!!!!!! אנחנו אף פעם לא אמרנו משהו רע על השיר שלנו!!!!!! אני בדרך כלל ילדה ממש לא תחרותית אבל הפעם הם הגזימו!!!!!!!!!! כמו הפתגם הסיני העתיק (חחחחח סתם) "הם רוצים מלחמה, אז הם יקבלו אותה...... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

charmedl

New member
חחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחח אין לי מושג אם כדאי לנו לרדת לרמה שלהם... לכי תדעי אם להם אין איזה מרגלים פה.......... חחחחחחחחחחחח

טוב תרגיעו חמודים

דבר ראשון זה מנהל ולא מנהלת
דבר שני- מה שכתוב לו בחתימה זה יונה ויזנטל אמר (והוא כ"כ צודק. ותחשבו מנקודת מבט אובייקטיבית) דבר שלישי- זכותו להביע דעה על כל במאי. לדעתי הסיגל הזאת מי שלא תהיה לא במאית טובה. סו וואט? ולזאת שכתבה את ההודעה- טוב שלא כתבת מגילה של תירוץ למה נכנסת לפורום השיר שלנו... תודי כבר שהתמכרת וזהו...

charmedl

New member
אם אני לא טועה

את בפורום השיר שלנו והם שלך היה שם באדום..... בגלל זה שמתי לב אלייך!!!!!!!! למה נכנסת לפורום של מיכאלה????? אהה ואת לא צריכה לרשום מגילה רק תגידי שהתמכרת!

אני פה כי

מישהי ראתה שכתבתם על הפורום שלנו ואמרה לי. פחחחחחחחח התמכרתי למיכאלה?!
אתה יודע מה אני חושבת על מיכאלה? טוב, אני לא אספיק להגיד אני ארדם רק מלחשוב על זה...

charmedl

New member
שמעי

אנחנו ילדים ממש בסדר לא אמרנו אפילו מילה אחת רעה על השיר שלנו (ותאמיני לי שיש הרבה) אני אפילו חושבת שהיא סדרה דיי נחמדה... אנחנו לא אלה שכול כך ילדותיים שרושמים בחתימות שלהם דברים רעים על מיכאלה, ומחפשים בכול הזדמנות לרדת על סיגל אבין או על מיכאלה... ואת יודעת מה אם אתם רוצים לכתוב דברים רעים על מיכאלה, אז סבבה.... רק תעשי לי טובה אל תיכנסי לכאן ותגידי לנו את זה אנחנו בפורום הזה כי אנחנו אוהבים את מיכאלה בדיוק כמו שאת בפורום שלך כי את אוהבת את השיר שלנו!תקללי את מיכאלה כמה שאת רוצה בפורום שלך!

אין לך הבנת הנקרא בשיט

אני בהודעה הראשונה בכלל לא באתי לרדת עליכם, אלא להרגיע אתכם שזה לא גרוע כמו שאתם חושבים. סתם בזבזת מאמץ על ההודעה הזאת...

charmedl

New member
סורי

זה נשמע כאילו באת לרדת עלינו, צורת ההודעה שלך, עזבי לא נכנס לזה....

למעלה