גרררר...

Hermione

New member
גרררר...

אוף! מה התשובה לקווסט ה***** הזה???!!!! נמאס לי!!! אם היא הורידה את הכפפה וראו שאין לה אצבע, וזה קשור לאיזשהו פשע מסוים שהיא עשתה, אז אני מתארת לעצמי שהיא ניסתה לרצוח מישהו והיתה מבוקשת על זה, ושם נכרתה לה היד. הוא התגרש ממנה ולא ראה אותה המון זמן, ואז ברכבת, כשהוא ראה שזאת היא ושהאצבע שלה חסרה, הוא רצח אותה מבהלה, ואז כשהוא ירד מהרכבת הפקח לא עצר אותו בגלל שהיא היתה מבוקשת! (זה נשמע קצת כמו איזה ספר שקראתי... מענין איזה...)

Hermione G

New member
היא לא ביצעה רצח

היא ביצעה מה שוורמטייל ביצע שחתך לעצמו את האצבע... אז תגידו לי מה זה היה!!!! והיא לא היתה מבוקשת ומעולם לא נתפסה על הפשע הזה. לעומת זאת בעלה נעצר על משהו - משהו שהוא לא עשה - הוא די מביל לסיריוס.... עכשיו שגיליתי כמעט הכל (!) נסו לנחש...

Hermione

New member
בינבינותי

היא העמידה פנים שהיא מתה, והיא חתכה לעצמה את האצבע, ואז היא נמלטה והסתתרה, וכשהו ראה אותה, הוא הבין שזאת היא ורצח אותה כי אותו האשימו ברצח ההוא (עכשיו זה ממש הארי פוטר!)

Prongs

New member
תמר...

הם כבר פתרו את זה... רק תרשי להם והם יכנסו להודעה ``סוף סוף!`` ויראו את הכל... Prongs

Prongs

New member
סוף סוף!

הגעתם לפיתרון! הסיפור המלא: האישה והאיש היו נשואים. הם לא היו מאושרים ביחד ולה היה מאהב, היא סיפרה את זה לחברה שלה ואז ברחה מהבית בדרך היא כרתה לעצמה את האמה שעליה הייתה טבעת גדולה שכל השכונה הכירה. השכנים ראו את האצבע שוכבת בחצר ובגלל שהם ידעו שהיה לה מאהב הם חשבו מה שהם חשבו והתקשרו למשטרה. המשטרה חשבה בדיוק אותו דבר למרות שהגופה לא נמצאה וזרקו את האיש המסכן לכלא. כעבור 20 שנה הוא הישתחרר שיחרור מוקדם על היתנהגות טובה ויצא לחופשי. ברכבת התחתית הוא פגש אישה שנראתה לו קצת מוכרת אבל הוא לא היה בטוח. (בכל זאת עברו 20 שנה!) אבל כשהיא הורידה את הכפפה הוא הבין מאיפה היא מוכרת לו ורצח אותה. הפקד לא עשה לו כלום כי האיש כבר ריצה על הפשע הזה. כל הכבוד!!!!! אבל בלי להתנשא הרמיוני! אתם פתרתם את הקווסט כקבוצה ולא כיחיד! כל הכבוד לכולם!!! ועכשיו קווסט חדש ואני מבקש שלא תכתבו עוד קווסטים עד שפותרים אותו. את הקווסט הזה לימד אותי PEDFOOT איש אחד גר בקומה ה100 של ביניין כל בוקר הוא יורד לקחת את העיתון מהרחוב במעלית 100 קומות כשהוא עולה חזרה הוא עולה 50 במעלית ו50 ברגל למה? Prongs נ.ב אני לא זוכר אם כבר אמרתי את זה. סיפרתי לכם קווסט לפני המון זמן על איש בדרך לשדה ברגע שהוא יגיע לשדה הוא ימות. אז התשובה זה האיש הוא צנחן והמצנח לא נפתח לו.

Hermione

New member
מממתנשאת?

אני? איך אתה יכול לומר דבר כזה? סתם... אבל אני לא מתנשאת. בכל מקרה, בקשר לקווסט החדש, הוא עולה גם במעלית וגם במדרגות בגלל משהו בעיתון, או בלי קשר?

Prongs

New member
אין קשר

ולא אמרתי שאת מתנשאת! תשכחו מהקווסט של ירק או איך שלא כותבים את השם שלך בעיברית כי למרות שזה נורא דומה אני לא מוצא שום קשר בפתרון! Prongs

yearak

New member
לא בדיוק

זה קווסט נורא קל תן להם משהו יותר קשה. אבל הקווסט לא מדויק: בימים גשומים הוא יורד את כל ה-100 קומות בבוקר ועולה את כל הדרך בערב במעלית. בימים עם שמש הוא יורד את כל הדרך במעלית ועולה רק עד הקומה ה-50והולך את השאר ברגל. למה? (זה צריך להיטות קל עם שתי הגרסאות)...

orlon

New member
אויי זה קל........

האיש היה גמד והוא הגיע רק עד ללחצן של הקומה ה-50 אני חכם או מה???? טוב הנה אחד חדש: איש ואישה היו בתוך אוהל האיש זרק לאישה טבעת , האישה תפסה אותה, נפלה ומתה...... הכיצד?????

Prongs

New member
אתה די טיפש

אם אתה מכיר את הקווסט אתה לא אמור להגיד ולהרוס. אם לא הכרת אותו וסתם פתרת (לא נראה לי) אני מתנצל על כך שקראתי לך טיפש. בקשר לקווסט שלך 1) היה על הטבעת רעל מגע? 2) הגבר והאישה נשואים? 3) יש קשר לאוהל או שזה היה יכול להיות בסלון בבית? 4) אם 2=כן אז זה הטבעת נישואין שלהם? 5) האיש רצה שהיא תמות? וזהו Prongs Prongs

yearak

New member
קשור קשור...

אם היו מספרים את הקווסט נכון מההתחלה זה היה הרבה יותר קשה... בימים גשומים יש לו מטריה ולכן הוא יכול להגיע גם לכפתור של הקומה המאה בלי בעיה

Prongs

New member
תאשימו את pedfoot

ככה הוא סיפר לי את זה, בלי המיטריה. ולדעתי זה יותר טוב בלי כי אז זה די טיפשי, למה שהבן אדם לא יקח מיטרייה כל יום? Prongs

yearak

New member
למה שמישהו יסתובב עם מטריה כשלא יור

וחוצמזה, בלי המיטריה זה הרבה יותר קל- זה ברור שהוא נמוך וכשמוסיפים את המטריה אנשים חושבים בכיוונים אחרים וזה יותר קשה להם :)

yearak

New member
לא אנחנו לא

וזה לא קווסט דפוק. רואים שלא היית בתוכנית למחוננים :)

orlon

New member
הסליחה מתקבלת

זה שלא נראה לך שאני מספיק חכם בשביל לא אומר שלא פתרתי את זה בעצמי. עכשיו באה השאלה : אז פתרת את זה בעצמך??? והתשובה היא: כככככככןןןןןןן !!!!!! פתרתי את זה בעצמי כי זה היה קל!!! טוב אז ככה 1)על הטבעת לא היה רעל 2)זה ממש אבל ממש ממש ממש לא חשוב אם הם היו נשואים או לא 3)יש קשר (גדול) לאוהל 4)האיש לא רצה שהיא תמות.... נו.... זה די קל שחושבים על זה

למעלה