גרררר...

Prongs

New member
אם ככה אז..

יפה מאוד הם היו מאיזה טיול? האישה מתה מוות טיבעי? הכיש אותה נחש? Prongs

orlon

New member
לא בדיוק....

אבל אתם בכיוון הנכון. האישה לא מתה מוות טבעי , וזה לא היה נחש שגרם למותה וגם לא שום חיה אחרת. זה היה איזה קטע עם הטבעת..... אז מה באמת קרה שם???? עצה שלי: תקראו שוב את השאלה טוב ואז... תקראו אותה עוד פעם ואז תחשבו על זה בכיוון של יארק יערק או איך שלא קוראים לך.... ועוד משהו.... לא מעניין אותכם לדעת אם הם היו שם לבד????

Prongs

New member
יש לי רעיון גאוני!

הם היו לבד? היא מתה ממכה בראש?

orlon

New member
פשששש.... <עושה פרצוף מתרשם>

ללללללללאאאאאאא!!! הם לא היו לבד..... וזה לא כ``כ חשוב איפה היא קיבלה את המכה.... וזה היה רמז גדול מדי!!!

Prongs

New member
ידעתי!

איזה גאון אני? טוב אז הנה עוד רעיון מקורי. הם היו עם עוד אדם/אישה או בעל חיים? אני יודע שזה לא שאלה של כן ולא אבל אחרת הייתי שואל: היה איתם אדם? לא/כן אישה? לא/כן בעל חיים? לא/כן בנת? היא מתה ממכה שיטחית או ממש פצע? כנ``ל Prongs

yearak

New member
אוקיי עוד רעיון

אוקיי... אולי זו טבעת כזו שעשויה מחבל שקשורה לעמוד והאיש הידק אותה מסביב לצואר שלה והשליח אותה לתהום או משהו ושבר לה את המפרקת. בתוך האוהל יכול להיות גרדום או צשהו ואגב, זה יערה - אבל אני משתמשת בשם אוניברסלי לכל הפרופילי ם שלי yearak

orlon

New member
שקל?

כן הם היו עם- אדם אישה ובעל חיים..... (די נו אתם צריכים לדעת... לא נו זה לא בסדר..... לא! אל תענו לי.... פשוט אל תענו לי...) אמ... מה עוד היה... זה ממש לא חשוב מה הייתה סוג המכה שהיא קיבלה. והטבעת היא לא שום סוג של חבל... היא די סוג של... טבעת(מן הסתם..) נו... אתם קרובים....... מה קרה שם???? ופרונגס, סחטיין על המקוריות!!!!

yearak

New member
זו טבעת עוף ? :)

זה הסצינה מבראשית - אדם, חוה והנחש? היא אלרגית לטבעות? הא - אולי זו טבעת כמו שיש בסלים של כדורי סל והאיש זרק עליה את הטבעת והמשטח (basketball hoop) והנפילה של הטבעת והלוח האחורי עליה הרגו אותה?

orlon

New member
אנשים... טבעת!!! ט-ב-ע-ת

אתם יודעים העגולה הזאתי מכסף.... זאתי שמלבישים על האצבע... או שלא... נו מה אני צריך לעשות בשבילכם הכל????? -------------רמז--------------- זהו, אני שמח לבשר לכם שהגעתם לשפל!!! והפעם בפינתנו, פתגם, שלאגר ומי מאיתנו יודעים שלא בדיוק....: הגודל לא קובע!!!!!!

yearak

New member
אוקיי

אני מניחה שאתה מתייחס להודעה שלי. ``טבעת עוף`` זו רק בדיחה וחוצמזה ברוב הקווסטים שאני מכירה יש כמה משמעויות לאובייקטים בקווסט. עכשיו, תגיד לי אם התיאוריה שלי לגבי הטבעת של הכדורי סל נכונה. הרי הייתה לי תיאוריה לגבי הטבעות שמחזקות את האוהל ואמרת לחשוב בכיוון הזה.

orlon

New member
כן! כן! זאת התשובה.... הלא נכונה!!!

ממש אבל ממש לא... לפחות התברכת בקולינריות (מה הקשר?!?!?) איך האיש והאישה (ועוד אנשים שהיו שם) ואוהל נכנסים בכלל בכל הרעיון הזה??? טוב, לא משנה.... עוד תשובות מקוריות???

yearak

New member
זו אחת הטבעות

שמחזקות את הבד למוטות והוא הפיל עליה את המוט שגרם למותה?

בערך

הפקח שחרר את האיש כי אישתו לפי הרשימות הייתה מתה! הוא לא יכול לרצוח מישהו פעמים! וגם לא יכול לשבת פעמים על רצח שהוא מבצע פעמים, ועל אותה אישה, נכון? אבל זהו, פתרתם. יופי!! תמר דינור

למעלה