גרררר.....

גרררר......./images/Emo54.gif

לפעמים יש לי יציאות מוזרות, אני חושבת וחולמת ואומרת שטויות,ולפעמים מה שקורה זה שבפרץ קטן של כתיבה אני מוציאה הכל על דף, תראו מה הפעם יצא: בועות\מאיה רביד לכודה בתוך בועה מנותקת מכולם, מנותקת מעצמי, מנותקת מהעולם. וזה לא שביקשתי, דווקא בא לי לצאת לגעת, לדעת, לבטא. אבל אני בפנים מרחפת לעולם, לא מים, גם לא אויר. אני סתם. לכודה בתוך הזמן שעון החול נופל לאט, ואני איתו. נופלת לצד אחד, וכולם נופלים איתי, מכסים אותי, קוברים עמוק בחול. ועד שחשבתי שנגמר הסיוט, שוב הופכים אותי, ואני אמשיך ליפול. ואולי יום אחד הוא יבוא. ויש לו סיכה. יום אחד אשתחרר מהבועה. -PUCK- סתם בא לי לשתף אותכם, באמת לא חובה להגיב.

DARK ANGEL14

New member
מאיה, כישרון שכמותך../images/Emo13.gif../images/Emo15.gif

זה מאד יפה
נחמד שאת משתפת

GothicAngel

New member
אהבתי../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

אהבתי את הרעיון, בהחלט הרבה יכולים להתחבר אליו. אבל הערה קטנה: יכולת להפוך את זה לשירה, חריזה מסורגת. ואגב, יש לך דפיוצר בבמה חדשה? *נמנמנמ.. מישהו אמר שמאיה היא יוני בלוך הבא בגירסה הנשית?*

חחחח....../images/Emo54.gif

אני יודעת שיכולתי להפוך את זה לשיר, אבל זה פשוט נועד להיות ככה, מבולגן ולא ברור לחלוטין, כמו מה שזה מייצג. ולא, אין לי דפיוצר, אני לא מעוניינת שהמילים שיצאו מנבכי נשמתי יהיו זמינות לכולם, אבל אתם אנשים אנשים מיוחדים, ואני מרשה לכם

מלאכית16

New member
כל פעם שאת כותבת שיר..../images/Emo110.gif|קר|

אני מגלה שמישהו אכל לי את מחברת השירים
שיר יפיפההה^^

Thestral

New member
../images/Emo24.gifיפה../images/Emo70.gif../images/Emo176.gif../images/Emo108.gif

למעלה