:( :( גרררר שיר שיר

Coldplayist

New member
:( :( גרררר שיר שיר

אני יודע שאנחנו לא הבמה החדשה וגם לא פורום אהבה בגיל ההתבגרות אבל עדיין... רע לי... רע לי.... כתבתי עוד שיר, לא בגלל שאני צ'כוב. זה בדיוק מה שאני מרגיש: Why does your happiness always becomes my sorrow Why when you are finally happy i feel the worst Why when i see a spark of love in your eyes i know what it is and i feel like i'm falling down please stop, i can't take it anymore i just want to run and tell you what i have been hiding for so long I'm not blaming you for doing anything i'm not blaming you for making me feel so bad i just can't imagine that cursed moment when you finally kiss the one you love

Roy1232

New member
../images/Emo7.gif. מדהים.

ואני רציני. i just can't imagine that cursed moment when you finally kiss the one you love
. ויש לי תיקון (ממש סליחה, אבל עלה לי רעיון יפה), אולי תאמץ אותו?: what i have been keeping secret for so long להקליט ולשלוח לגראמי. אני אלחין את זה
.

steelwater

New member
וואו! יפה מאד!

באמת. מרגש מאד... ועצוב
תלך ותגיד לה ותשים זין על הכל! עדיף להגיד ךה ולא לסבול כל הזמן ולהרגיש ככה כמו שכתבת

MarishA M

New member
../images/Emo221.gifיש לך כישרון מדהים בעיני!

אתה צריך לעשות עם זה משו! זה יפהיפה!! והנה כולם פה תומכים בך..לך תתוודה בפניה היא לא חיודעת מה היא מפסידה!

Coldplayist

New member
תודה לכולם... אבל...

אבל זה באמת יפה או שאתם סתם מנסים לנחם אותי? ואני מתכנן לומר לה מתישהו

jony543

New member
ווואו :-O

איזה שיר אדיר! בנאדם!!!! אני מקווה לשמוע עליך בעתיד [ואז להגיד שאת הפידבקים הראשונים שלך קיבלת ממני
]

jony543

New member
עוד משהו

תגיד לה את זה כבר ואני מצפה לשמוע שירים שמחים :)

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

אתה מדהים
כל השיר הזה מדהים
מדהים מדהים מדהים! באמת. זה מקסים.

למעלה