גרררר אין לי מה לנצל"ש

adii1201

New member
גרררר אין לי מה לנצל"ש

תפוז לא פירסמו כאן הודעות הרבה זמן
טוב מה שרציתי לומר זה שבקישור הבא יש את הקליפ של לוב איז אה קריים אני משערת לי שרובכם כאן מכירים אותו אבל אני שמה אותו לטובת אלה שלא מכירים. אני שוב מזכירה לכם: את הקליפ אנסטסיה צילמה קצת אחרי שהיא גילתה שיש לה סרטן והתחילה בטיפולי ההקרנות. את צילומי הקליפ היא "בילתה" תוך כדי הקאות דיי תכופות במהלך הצילומים... המפיקים רצו לדחות את הצילומים אבל אנסטסיה לא הסכימה כי היא התחייבה להם. אני שוב פעם מזכירה לכם שתשימו
לראות אם בכלל רואים שהיא לא הרגישה טוב שם... כפרעליה ועל המקצועיות שלה... תהנו מהקליפ
נ.ב. הקליפ הוא חלק מפסקול הסרט שיקאגו...

מישהי 111

New member
אני מכירה את הקליפ

ואני חייבת לציין שזה אחד הקליפים שהיא נראית בהם הכי טוב. היה מוזר לי לגלות שזה אחרי שגילו אצלה את הסרטן. נראתה מדהים שם!!!!!!

אני גם מכירה אותו!

אחלה קליפ!! באמת מוזר שהיא הייתה חולה באותה תקופה.. ויש לי שאלה אם כבר קליפים..יואו כמה שאלות יש לי בזמן האחרון!!! :) יש קליפ ל HOMH?

adii1201

New member
אכן כן...

אגב היא הייתה חולה באותה תקופה וזה גם הגיוני כי הסרט שיקאגו יצא בשנת 2002... אמממ והיא לא רק הייתה חולה אלא גם עברה טיפולים כימותרפיים (הקרנות וכו') מה שגרם לה להרגיש עוד יותר נורא... והיא אכן נראית שם מדהים! וסופי הנה קישור לקליפ של HOMH תהני
(שימי לב שאי אפשר להוריד באתר הזה..)

adii1201

New member
נכון מאוד

ראי תמונות של קיילי מינוג... אבל אנסטסיה עברה מעט כאלה עד הניתוח שלה לכן אני חושבת שלא נשר לה הרבה שיער...

adii1201

New member
אוקע ואם כבר הסרטן שלה

אז עדידה וליהע ראו את הסרטון הזה כבר והן מכירות אותו אבל אני שמה פה קישור לטובת החדשים שלא ראו.. ראו הוזהרתם סרטון קשה ועצוב.... טוב זה מגיע עם הוראות
אתם נכנסים לקישור (יצורף להודעה) בצד שמלא יש Open To All ו- Member Section. אתם לוחצים על ה- Member section נפתחת לכם רשימה עכשיו בגלל שהאתר הזה דפוק רצח תסמנו את הרשימה שנפתחת לכם בכחול וככה תוכלו לרדת עד למטה. כשהגעתים למטה תלחצו על Download. תיפתח לכם רשימה (אגב אתם לא חייבים להיות חברים!) ואז רדו ברשימה הזו ותחפשו את הקובץ 20030500 20_20 TV Anastacia - Breastcancer.wmv וה- 20030500 20_20 ET Online .wmv הם אחד אחרי השני (זה ששמתי שני מופיע שם ראשון) אתם לוחצים עליהם ונפתח לכם חלון קטן ואחרי כמה שניות תתחיל ההורדה (אם היא לא מתחילה אז תלחצו על הקישור בחלון הקטן) וזהו....

מכירה, אכן קליפ מעולה!

והיא נראית בו ליגה.. ארר היא בכלוב!! הא בנות? מה היינו עושות לה? הגעתי למסקנה שהבנות כאן רוצות את אנה יותר משהבנים פה רוצים אותה!! יגאל חושב שהיא לא סקסית, צביקה עם השאקירה שלו, וכל השאר בכלל לא דיברו על המראה החיצוני שלה

למעלה