גררררר!
!!!

גררררר! ../images/Emo46.gif !!!

עכשיו גמרתי להתקין את כל המיתרים על הגיטרה שלי! ואני רוצה להגיד לכם שלשים מיתרים על פלויד רוז זה פשוט סיוט!!! כן כן... אני יודע כמה שזה יעיל אבל ההתקנה היא פשוט זוועה! אם הייתי כותב את כל הקללות שאמרתי בזמן שהתקנתי את המיתרים הייתי מורחק מהפורום לפחות לשנה! מקווה שלכם זה לא כזה נורא...אני פשוט לא יכול לסבול את זה!

yuv_b

New member
אני מבין שהדבר הזה לוקח הרבה זמן

אבל מה כל כך הורג אותך בזה?

אני אגיד לך...

סך הכל לפי מה שהבנתי בגיטרות רגילות(כלומר במצב טוב)זה באמת סתם לוקח זמן,וזה לא כלכך נורא...אבל אצלי - הגיטרה עשירה בחלודה, ככה שזה קשה נורא להכניס את המיתרים לתוך הגשר,צריך להוציא אחד אחד את החלקים לנקות שלא ישאר גרגיר כדי שהמיתר יכנס,ההברגות מחורבנות, ככה שצריך מאוד לאט לסובב כדי לא לצאת מההברגה הגרועה,עזוב...פשוט גיטרה חולה...עכשיו אתה מבין את המצוקה שלי?

red hot

New member
אתמול קניתי גיטרה ויש לה פלויד

רוז, הכנסתי את עצמי לבאלגן גדול אהה? אחרי כמה זמן צריך להחליף מיתרים?

שלא תביני לא נכון...

בסופו של עניין פליוד רוז זה אחלה דבר! אז נכון בגיטרות בלי פליוד לוקח פחות זמן להחליף מיתרים וגם יותר קל,אבל(וזה fucking big אבל!!!)המיתרים נשארים בכיוון גם שאת משתמשת בטרומלו,והכיוון הוא הרבה יותר קל ומדוייק וזה פשוט מעולה!!! אני בטוח שאחרי כמה פעמים את כבר תחלפי בשינה את המיתרים,סך הכל זה יבזבז לך 20-50 דקות מזמנך...עזבי רק אצלי זאת כזאת קטסטרופה(הסברתי למה למעלה)הקיצר חוץ מזה שזה לוקח זמן וזה קצת מעצבן לפעמיים, בסופו של דבר זה דבר טוב! ואין לך מה להצטער שיש לך את זה(להיפך את צריכה לשמוח)ובקשר להחלפת מיתרים - אני רק היום החלפתי מיתרים אחרי חצי שנה(!!!)אבל כמו שאמרתי בעבר חסר לי זמן וכסף ולכן אני ממש לא דוגמה,אני מציע לך להחליף לפחות פעם בחודשיים שלושה,או שאת פשוט רואה שהצב שלהם הוא על הפנים...בהצלחה ותתחדשי על הגיטרה החדשה שלך(זאת אחלה גיטרה!!!)

^hunter^

New member
אולי פשוט תלכו לחנות

ותבקשו שישימו לכם מיתרים. זה לא עולה כסף להתקין מיתר... רק המיתר עולה..

red hot

New member
זה כן עולה...

רציתי להחליף מיתרים לקלאסית שלי (כשעוד לא ידעתי איך מחליפים) והם רצו שאני אשלם להם 35 שקל ואשאיר אצלם את הגיטרה. בכלי זמר לעומת זאת אני לא בטוחה.

^hunter^

New member
טוב אז זה בגלל שאצלכם יש מטורפים

אצלנו זה לא עולה כסף

פעם ביקשתי מכלי זמר שיחליפו לי מיתר

ים. שילמתי להם 25 ש"ח בשביל כלום. השאירו את כל המיתרים משוחררים ולא שמו בכלל חדשים. לקחתי את הכסף חזרה והחלפתי לבד.

^hunter^

New member
אצלנו זה בכלל בחינם ההחלפת מיתרים

אבל אולי בגלל שזה חנות של רוסים (מצטער אם פגעתי במישהו) וזה בכלל חנות פסנתרים באופן עקרוני, אבל הם גם מוכרים גיטרות והכל.

גם אם זה חינם...

צריך ללמוד מתישהו לנגב את התחת לבד לא?(סליחה על המטאפורה המגעילה...) נגיד אתה מנגן באיזו הופעה, או נגיד אתה נסעת עם הגיטרה לאיזה מקום שמסיבה כזאת או אחרת אין בו איזה חנות להחליף מיתרים...מה תעשה? אתה תקוע... לכן אני תמיד ממליץ לדעת להחליף לבד, שבת שלום ובהצלחה...

למעלה