גררררר

גררררר ../images/Emo104.gif

קיצרררר אני גם מראש העין (ניחשתם לפי הניק הא חוצנים !?
) לומדת "במקיף" (קראו לזה איך שתרצו בשבילי זה "מקיף" !) אני בת 16.9... עליתי לי'ב (כן כן אצלנו כבר התחילו..) שמעתי שכל הנעלולים פה הם/ן פיצים ולא שווה להיכנס, אמרתי ננסה, אולי יצא מזה משהו (מה בדיוק... אני לא יודעת!) בכל אופן... נכנסתי לפה בעקבות "שיחה" עם מישהו מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מוכר מפה :) (שיש לו עגיללללללללללללללל יפההה גרר
) "שיחה"? לא הייתי אומרת הוא יותר הקשיב לשיחה שלי עם חברות... (מצלצל?!) קיצר אם תתנו לי סיבה טובה להישאר פה אולי גם אשים תמונה. ורק להבהיר לכולם ! מתה על סאב והצל ולמי שיש השגות בנושא שלא יפנה אליי במסרים וכל הלכלוכים שפיזרתם סביבם ממש לא קולעים... אפ' לא קרובים, זכותכם/ן לחשוב שהמוזיקה שלהם לא טובה אבל לא להשמיץ כי כשתפנימו ת'מסרים תווכחו גם אתם כי הם תותחים (ותתפלאו אני לא חושבת שהם "חתיכים" רק שהם נראים טוב
) עד לפעם הבאה (?!) יום טוב !

daywalker

New member
"הכי אמיתי"

חחחח כן אה כל הראפרים האמיתיים עושים פרסומת לשוקו ואפילו בהופעה שלו חחח לא דופק חשבון אבל למרות זה אני חולה על המוזיקה שלו וכן מכיר כול מילה אבל מה לעשות בגלל שחרשו את האמ אמא שלהם אז הוא כבר קצת נמאס אבל חפיף ואגב את הפיצית אני 17 וחצי.....

שמע ../images/Emo124.gif

אני לא אכנס לכל הנושא הזה של קרלו.. אבל אם באמת בא לך לקרוא על כל הקטע תיגש לפורום סאב והצל אפ' יואב הגיב על העניין(כן כן יואב חבר פורום, לעיתים רחוקות אבל זה גם משהו) ולמה שידפוק חשבון!? זין על כל העולם ואשתוווו ובא לא נכנס ל-"היום בשביל הכסף עושים את הכל"! וכשאמרתי פיצית לא התכוונתי אליך, אלא כי נאמר לי שפה כולם/רובם קטנים ולא שווה לבקר פה. והבהרה: אנ'לא מעריצה! אני פשוט אוהבת מוזיקה טובה (כן כן -ט-ו-ב-ה-!)

daywalker

New member
כן תאמיני לי אני יודע

הצל 69 מבקר שם לעיתים רחוקות אבל לא מזיז לי מה הוא כתב שם כי היום בשביל כסף עושים את הכול וגם סאבלימינל ושלא יגידו שזה רק בשביל להוכיח שההיפ הופ פרץ וכול זה זה חתיכת בולשיט הוא פשוט רצה לעשות עוד כסף מהצד ושיהיה לו לבריאות גם אני הייתי עושה את זה אבל שלא יזיין אחר כך על זה שהוא אמיתי כי הוא לא יכול לדבר על משהו ולעשות את ההפך אבל זין עליו כן אני יודע כולם קטנים שיהיה להם לבריאות

yavin

New member
../images/Emo24.gif ברוכים הבאים !

חי שמח שבאת חחח [תראי איזה מחונך!] קום אני רוצה להבהיר: לא רק אני הקשבתי לשיחה שלהם אלה כל האוטבוס ! חחח הם פשוט לוחשות חזק מידי חחחח נו איך היה במצעד? נהנתן?

פייייייייייייי

גילעדון ! או מי שלא תהיה.. אין לך מושג מה אתה אומר בגרושששש אבל אני עם הנושא הזה גמרתי :)) ויביןןןןןן (בטח מחונך!) כל האוטובוס הקשיב?! להבא נשתדל לדבר קצת יותר בשקט :)) והיה נחמד לאללה במצעד רק חבל שהיו פול טראנסים ולא מוזיקה שחורה !!! מה היינו עושים בלי שמוליק טיאר הא!? ואתה נהנית?! (לפי איך שהיה נראה נהנית לאללה
)

yavin

New member
חחחחח

דווקא היה משאית של מוזיקה שחורה... [ראפ... ]

yavin

New member
לי דווקא היה נחמד חחח

אני חושבב טראס מאשר מוזיקה שחורה ולדעתי אפילו בחמישי היה יותר טוב מבשישי חח ובכללית לדעתי שנה שעברה המצעד היה יותר טוב חחחח

abup

New member
גם אני אוהב את השירים של סאב

אוהב מוזיקה שחורה וגאה לשמוע היפהופ כחול לבן ואין לי בעיה עם זה שסאבלימינל עושה פרסומת לשוקו תנובה השתמשו באייטם חזק ועובדה שזה עזר כי כולם לא עוזבים את הפרסומת הזאת וכל היום מדברים עליה ועל הטגדם טגדם הזה... א-ב-ל הבעיה שלי זה עם האלה שמדברים על כמה הוא לא אמיתי וכמה הוא כן אמיתי וגם משתמשים במושג "היום בשביל הכסף עושים את הכל" תביני השירים של סאב הם די שירי מחאה עם ליריקה חרוזית אז שני דברים: 1. סאבלימינל בשיר בעצם מגנה את הענין שבשביל כסף עושים הכל 2. זה פשוט יצא לו חרוז עם המשפט הקודם אז הוא כתב אותו... אז עזבי שטויות ושישתה כל החים שלו שוקו קרלו ויעשה קעקוע של כף רגל של חתול העיקר שכולם יסתמו ת'פה כבר בקשר לפרסומת הזאת...

למעלה