גרררררר

deep ocean

New member
גרררררר

מישהו מהעבר הרחוק שלי פתאום טילפן אלי (בשנייה זו). אדם שניתקתי איתו קשר ממזמן! יופי. כמה מקרי שאני כותבת בדיוק פה על קשרים ישנים ואחרי שעה הם מצלצלים אלי..... לא היה לי אומץ להגיד לו שאני לא מעוניינת להיות בקשר איתו, ואמרתי לו שאני עסוקה. אוקיי, אני הולכת לטלפן אליו עכשיו ואני שמה קץ לאי נעימות!! זה המבחן שלי לעמוד מול אנשים ולהגיד דברים מבלי להתבייש. אני שמחה בעצם על המבחן שקיבלתי!!!!! יההההההה!!!! איזה כיף!!!!!!!!! אני כל כך מאושרת!!!!!!!

deep ocean

New member
תודה, אני מרגישה כל כך נפלא!

מרגישה מאושרת, מרגישה שאני יכולה לעשות הכל ולהיות הכל, מרגישה אהבה, מרגישה עוצמה, מרגישה תחושת נפלאות שעוטפת אותי!!! אהההההההההההה איזה אושר!!!! בא לי לחבק את העולם. ממש כך.

IC4

New member
האם אנחנו חייבים מבחנים?

או שהם רק תוצר של הפקפוק העצמי שלנו? של ההתחבטות? אם אני יודע שאני יכול לעשות משהו ואני רוצה = אני אעשה אותו אם אני יודע שאני רוצה לעשות משהו ואני לא יודע שאני יכול = אני אעשה אותו רק כדי להוכיח לעצמי שאני כן יכול? או שאני לא אעשה כי אני לא משוכנע לחלוטין שאני רוצה לעשות אותו? im actually asking u

deep ocean

New member
אני

רואה את הדברים האלה בתור הזדמנות ליישם דברים שלמדתי ושחוויתי איתם קושי בעבר, לבדוק היכן אני נמצאת בנושא מסויים, לבדוק אם אני משלה את עצמי בנושא מסויים וכו´... עבורי, זה כלי שעוזר לי לראות היכן אני נמצאת בעיניים מפוכחות. שיחת הטלפון הזאת עזרה לי להתחזק, עזרה לי להרגיש שאני יכולה לעשות הכל ולהיות הכל

IC4

New member
כמו שאומר השיר INNUENDO של QUEEN

u can be anything u want to be just turn urself into anything u think that u could ever be be free with ur tempo be free be free surrender ur ego be free be free TO YOURSELF כמובן שבשיר זה נשמע בהרבה הרבה הרבה יותר אנרגטי ומהמם בהמשך הוא שר: if theres a god or any kind of justice under the sky if theres a point, if theres a reason we live or die if theres an answer to the question we feel bound to ask show urself destroy our fears release ur mask (לא שיר נהדר רק מהמילים שלו?) ---- and whatever will be, will be

danielpthegreat

New member
../images/Emo127.gifהעיקר שיצאת גדולה......

היי אוקינוס עמוק....... את נשמעת כל כך משכנעת שאני בטוח שעברת את המבחן הזה בהצלחה...... יאה ונאה ללוחמת אמיתית..... טוב תני חיוך כמו גדולה קנית אותי היום.......

deep ocean

New member
אם כבר ציינת "לוחמת אמיתית"

אז אין לי עניין לצאת גדולה או לקנות מישהו או לשכנע אחרים בהצלחות שלי עבורי, זה ההיפך מהביטוי "לוחמת אמיתית"..

IC4

New member
אם את משחקת את היותר מדי מתגוננת

אני אשחק את המזכיר שלך ואני אזכיר לך לדעת לקבל מחמאות
ולא להפוך את זה לקטע של "אנחנו אוהבים אותך, לוחמת אמיתית" "תודה אבל אני לא עושה את זה כדי שתאהבו אותי, הרי אני לוחמת אמיתית" פשוט תהיה את ותשמחי

deep ocean

New member
אהההה?

העיקר שיצאת גדולה את נשמעת כל כך משכנעת שאני בטוח שעברת את המבחן הזה בהצלחה טוב תני חיוך כמו גדולה קנית אותי היום יאה ונאה ללוחמת אמיתית אין לי בעייה עם מחמאות (ההיפך!!), אבל אני מתייחסת למילים שכותבים לי ברצינות שראויה להן.

deep ocean

New member
ועוד התעלמתי מהשוביניזם בהודעה

"טוב תני חיוך כמו גדולה" האם ראית אי פעם שכתבו לגבר "תן חיוך כמו גדול"? התשובה היא לא.

deep ocean

New member
חהחהחחה ../images/Emo6.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo8.gif

את גדולה!!!! הרסת אותי מצחוק!!!!!!!! ענק!!!!!

למעלה