אהבה זורמת
New member
גרררררררר... ../images/Emo46.gif
כמה אפשר לכתוב ולמחוק ולכתוב ולמחוק ולכתוב ולמחוק??? יאללה, עכשיו אני כותב מה שיוצא לי בלי למחוק ולעזאזל הכל!
טוב, אז יש גם משהו טוב בלהתעצבן. בהן צידקי, לא מוחק מלה. איפה היינו? טוב, אז ככה... שלום לכולכם, זאת הפעם הראשונה שלי בפורום הזה... אני קצת מתרגש... ואני רוצה לשתף אתכם בפנטזיה שלי, שכבר התחילה להתגשם, אבל אני רוצה שתתגשם עוד יותר!
טוב, אז ככה. אני רוצה שמישהי תזיין אותי בתחת. כן, פשוט ככה. במשך שנים חלמתי על זה מדי פעם, אבל לאחרונה כנראה עברתי איזו קפיצת דרך בנושא והגעתי למצב שידידה שלי דחפה לי ויברטור ענקי (יותר מהזין שלי... המממ... די בהרבה...) לתוך התחת ולא רק שזה לא כאב לי, אלא שזה היה ממש מהנה. שקלתי לקנות כזה דילדו עם רצועות, אתם יודעים. אבל בסוף גילינו, היא ואני, משהו הרבה יותר פשוט. בעודי שוכב על הבטן, דחפתי את הויברטור לתוך התחת - והיא נשכבה עלי. כך הויברטור נשאר בפנים (בלי להפעיל אותו או משהו כזה). ובעזרת תנועות האגן שלה היא זיינה אותי. הגמירה שלי היתה מטורפת לגמרי. זה מדהים איך כל הגוף מתרפה וכל הישות שלי נפתחת לקבל. פשוט חוויתי מה זה להיות פתוח לגמרי. זה פשוט מ-ד-ה-י-ם! אבל מה, היא עשתה את זה בשבילי, בשביל הכיף שלי. היא לא נהנתה מזה מי יודע מה, מעבר להנאה שזה גרם לי. זה לא עושה לה את זה. לעומת זאת, אני בטוח שיש מלא בחורות שישמחו לזיין בחור חסון כמוני בתחת, עד כאב (קשה לי להאמין שאני אגיע לכאב, אבל אני אשמח להגיע אליו). ואני מאוד מאוד אשמח להיות מזויין בתחת. זה רק עניין של זמן עד שהפנטזיה הזאת תוגשם. מישהי שזה ממש עושה לה טוב, שתהנה מכל שניה שהיא דופקת אותי בתחת. וואי, איזה גדול! יאמי! עכשיו רק השאלה שלי היא מתי זה יקרה... אני סקרן לדעת מתי הפנטזיה הזאת תוגשם ואיך אני ארגיש. אני אשמח לספר לכם כמובן. ואני מחכה בקוצר רוח להגשמת הפנטזיה הזאת... יאמי יאם!!! מי כבר הגשים פנטזיה כזאת ואיך היא היתה? אני שואל גם גברים וגם נשים. אני אשמח מאוד לשמוע מה זה עשה לכן, למי מכן שזיינה גבר בתחת. לי זה עשה כל כך טוב!...
כמה אפשר לכתוב ולמחוק ולכתוב ולמחוק ולכתוב ולמחוק??? יאללה, עכשיו אני כותב מה שיוצא לי בלי למחוק ולעזאזל הכל!