גרררררררר...

גרררררררר... ../images/Emo46.gif

כמה אפשר לכתוב ולמחוק ולכתוב ולמחוק ולכתוב ולמחוק??? יאללה, עכשיו אני כותב מה שיוצא לי בלי למחוק ולעזאזל הכל!
טוב, אז יש גם משהו טוב בלהתעצבן. בהן צידקי, לא מוחק מלה. איפה היינו? טוב, אז ככה... שלום לכולכם, זאת הפעם הראשונה שלי בפורום הזה... אני קצת מתרגש... ואני רוצה לשתף אתכם בפנטזיה שלי, שכבר התחילה להתגשם, אבל אני רוצה שתתגשם עוד יותר!
טוב, אז ככה. אני רוצה שמישהי תזיין אותי בתחת. כן, פשוט ככה. במשך שנים חלמתי על זה מדי פעם, אבל לאחרונה כנראה עברתי איזו קפיצת דרך בנושא והגעתי למצב שידידה שלי דחפה לי ויברטור ענקי (יותר מהזין שלי... המממ... די בהרבה...) לתוך התחת ולא רק שזה לא כאב לי, אלא שזה היה ממש מהנה. שקלתי לקנות כזה דילדו עם רצועות, אתם יודעים. אבל בסוף גילינו, היא ואני, משהו הרבה יותר פשוט. בעודי שוכב על הבטן, דחפתי את הויברטור לתוך התחת - והיא נשכבה עלי. כך הויברטור נשאר בפנים (בלי להפעיל אותו או משהו כזה). ובעזרת תנועות האגן שלה היא זיינה אותי. הגמירה שלי היתה מטורפת לגמרי. זה מדהים איך כל הגוף מתרפה וכל הישות שלי נפתחת לקבל. פשוט חוויתי מה זה להיות פתוח לגמרי. זה פשוט מ-ד-ה-י-ם! אבל מה, היא עשתה את זה בשבילי, בשביל הכיף שלי. היא לא נהנתה מזה מי יודע מה, מעבר להנאה שזה גרם לי. זה לא עושה לה את זה. לעומת זאת, אני בטוח שיש מלא בחורות שישמחו לזיין בחור חסון כמוני בתחת, עד כאב (קשה לי להאמין שאני אגיע לכאב, אבל אני אשמח להגיע אליו). ואני מאוד מאוד אשמח להיות מזויין בתחת. זה רק עניין של זמן עד שהפנטזיה הזאת תוגשם. מישהי שזה ממש עושה לה טוב, שתהנה מכל שניה שהיא דופקת אותי בתחת. וואי, איזה גדול! יאמי! עכשיו רק השאלה שלי היא מתי זה יקרה... אני סקרן לדעת מתי הפנטזיה הזאת תוגשם ואיך אני ארגיש. אני אשמח לספר לכם כמובן. ואני מחכה בקוצר רוח להגשמת הפנטזיה הזאת... יאמי יאם!!! מי כבר הגשים פנטזיה כזאת ואיך היא היתה? אני שואל גם גברים וגם נשים. אני אשמח מאוד לשמוע מה זה עשה לכן, למי מכן שזיינה גבר בתחת. לי זה עשה כל כך טוב!...

פנטזיה מוכרת

אולי לא להררבה גברים, אבל שמעתי על גברים שרצו בזה. ההנאה והעונג מזה גדולים לפי מה שהבנתי..... ואני מקווה שתגשים את זה במהרה, עם מישהי שתהנה לעשות לך את זה מלאכית כחולה

מסר חשוב ממני למלאכית בצבע blue

האם את מוכנה להגשים את פנטזייתי?האם את היא אותה מישהי עליה הצהרת שתהנה לעשות לי את זה ולהגשים לי את הפנטזיה?איזו הנאה זו תהיה ואיזה עונג יהיה לי מזה!

הצעה פרקטית:

אמנם לא ניסיתי את התיאורים שאמרת, אבל מהקטע של לסביות אני יודע על "ויברטור דו צדדי". כלומר, היא יכולה להכניס לתטוכה ויברטור דו צדדי, חלקה יהיה בתוכה, וצידו השני של הויברטור יהיה בתוכך - כך לסביות עושות, וזה נראה לי יתאים גם לך. צפה באתר sexstyle.co.il במדור ה"לסביות" או משהו כזה, אני מניח שתמצא אביזר יעיל ומהנה לשתיכם.

תודה + שאלות לכל הבנות

האם ויברטור (בצורת זין) בכלל עושה לכן את זה??? האם לזיין את בן-זוגכן באמצעות ויברטור דו-צידי נשמע לכן מגרה ומהנה?

אני תמיד משתדלת להשתמש בדבר האמיתי!

למרות שמידי פעם אני מרשה לעצמי או לבני הזוג שלי לענג אותי גם עם ויברטורים מסוגים שונים. לגבי דו צדדי אצלי זה לא ילך כי אני לא דוגלת בלחדור לגבר שלי מאחור. אבל כל אחד והטעם שלו.

mia123

New member
הרגשת כמוני????

אני כל כך מבינה את הפנטזיה שלך, בפעם ראשונה שהחדירו לי זיין לתחת זאת הייתה הרגשה של פתיחות שמחיי לא חוויתי זה הרבה יותר עוצמתי מלהרגיש אותו בכוס...והפנטזיה שלך זו הפנטזיה שלי פשוט לזיין גבר בתחת עד שהוא גומר ומבין עוצמת החוויה.... שלך (אולי)

אף פעם לא כותבת פה,

אבל עוררת אותי. ניסיתי את זה. מדהים. אין מילים. לשנינו. בשבילי, הכי קרוב שאפשר להגיע לזיין מישהו, בתור אשה. בשבילו, סוף הדרך.

קודם כל תודה.

האם עשיתם את זה באמצעות ויברטור דו-צידי, או בדרך אחרת? ואגב, עודדת אותי... ואגב (2) אתמול הגשמתי עוד קצת מהפנטזיה. אני אכתוב על זה תכף בהודעה נפרדת בשרשור הזה...

המשך...

אתמול זה קרה שוב עם הידידה שלי. היא הסכימה לעשות לי את זה ואפילו נהנתה מזה. שכבתי על הבטן, הכנסתי את הויברטור לתוכי והיא נשכבה עלי וזיינה אותי בתנועות אגן שגרמו לויברטור לצאת ולהיכנס. הפעם היא נהנתה יותר וממש הרגישה שהיא מזיינת אותי. אבל זה עדיין לא זה, כי ההנאה שלה מאוד נגזרת מההנאה שלי. זה עדיין "למעני". והיא גם לא הכניסה בעצמה את הויברטור לתוכי, אלא שאני עשיתי זאת. אבל זה מתקרב...
ואגב, זה היה מדהים. כל כך מחרמן...

Charnibog

New member
יש לי פתרון בשבילך../images/Emo123.gif

סע לגן החשמל בתל אביב בלילה ,בטוח מישהו יזיין אותך שם ואולי תוכל גם להרוויח כמה שקלים ,רק אל תשכח להביא ווזלין כי חבל שלא תוכל לשבת יום אחרי זה

למעלה