גררררררררר........

• פותח הנושא deena
  • פורסם בתאריך
פפפפפפ

אני עם שיעולית... גרונית נפוחה... כל הגוף כואף... ושאלת המיליון דולאר עדיין עומדת לה באוויר... לשנות או לא לשנות???? קצר או ארוך? ערמוני או בלונד? אוח..... הצרות ש'לי הולכות ומסיידות לי ת'עורקים... {בח'יית מיכלי תביא דוגמיות ככה בשביל לבדוק ת'עומק של הגוון}

מגשימה1

New member
בוקר טוב , בוקר אור ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

מקווה שיהיה לי יום יעיל , לפחות ישנתי אתמול בלילה בשעה נורמלית ולא בארבע לפנות בוקר , מצפה לי עוד יום ארוך ומתיש , מקווה שמזג האויר יתחמם , הולכת לשתות את הקפה בוקר טוב ויום מוצלח לכם !

קטי30

New member
קררררררררר.........

בוקר קר נוסף נחמד היה לראות ת'מול בחדשות את כל הנחלים מבעבעים להם בשצף קצף בוקר נפלא לכולככככככככככככככככככככככככככככככם/ן
ואת XXX לא הגיע הזמן לעשות עץ או פליי???

קטי30

New member
עליז(ה)בט' מוכנות ../images/Emo3.gif

ו מ ח כ ו ת ........... שתתני את ה OK אנחנו נטיל אותה עץ את נשארת בלונדה פליי את מתכרעת על הערמוני שנחכה עוד הרבה זמן ???

קטי30

New member
"ה../images/Emo143.gif לך פורחת ו../images/Emo42.gif פז זורחת"

יצא
לא
אלא
מה שאומר
קטן שלי שאת נשארת
ה עד להתכרעות ולג'ננה הבאה
בשמי ובשם עליזה יום אXטרה נהדר ונפלא
ושלא תגידי שלא חסכתי לך ווא'חד וו'ג'ערס

LihiAriel

New member
טיול להרפתקנים

הי אני מעוניינת לצרף שותף/ה עם או בלי ילדים לטיול של חודש ויותר. יעד גמיש, הכיוון הוא מזרח רחוק. בכוונתי לשכור סבל או בהגה של המזרח הרחוק Porter לעזרה בנשיאת בני בן ה 5 שנים, בשעה שיהיו טיולים המצריכים הליכה למרחקים ארוכים. יציאה מתוכננת בין מאי ליולי אוגוסט ניתן גם לשכור גי`פ להתניידות קלה ומהירה. למי שיש חלום כזה ומעוניין להצטרף להרפתקה מוזמן לפנות אלי למייל עם פרטי התקשרות ליאת [email protected]

maof

New member
צ'מעי...

הנודניקית בקטע של הרפתקאות... ובנוסף לזה כדאי מאוד לנצל ת'מומנט של הרגע שהיא בגמ"ח
מעוף

maof

New member
נו...באמת ../images/Emo12.gifנהפוכו ../images/Emo70.gif

זה בגלל שלי יש בעיה עם הלומברגו...רציתי להיות לך מורה נבוכים מעוף

LihiAriel

New member
זהו שאני לא זקוקה למורה נבוכים

הדרך שלי ברורה אני רק מחפשת שותפים לדרך

maof

New member
זהו...

שתדאי לך שאת בוואחד מבוך... וכדי שלא תמצאי ת'עצמך עומדת מול הָהָר שהוֹלִיד עַכְבָּר אצתי רצתי להאיר לך ת'דרך. מעוף

יערית

New member
נשמע סוף הדרך תרתי משמע

אם הרופא יאשר רטלין לכולנו, אשקול זאת ביתר רצינות.

למעלה