גררררררררר........

• פותח הנושא deena
  • פורסם בתאריך

deena

New member
אני צריכה עזרה.

במשך כמה חודשים אני מטפלת ברועה גרמני עבור חבר חולה. אני לא יכולה לטפל בו יותר ומצאתי מי שיטפל בו בצורה ראויה. אבל האיש גר בקיבוץ ליד הקריות, ואין לי דרך לשנע את הכלב אליו. יש מישהו כאן שמוכן לעזור להעביר כלב מראשלצ צפונה? אני מבקשת כאן כי מיציתי את כל האפשרויות של בקשת טובות מאחרים. תעזרו לי לסדר לכלב מקום מחיה כמו שמגיע לו?

הנה...

הזדחלתי לי פה ממרתפי האנדרגראונד המצולקים שלי... ובאתי פה להציע את שירותי השינוע שלי. שבת הקרובה...מתאים?

deena

New member
את רצינית?

עד הצפון? אם תסכימי, אני מוכנה שתתקשרי אליי לבקש מחיקות גם ב3 בבוקר. לא רק ב1. ב3. בסדר, ב4.

../images/Emo6.gif

אויייייייייייייייי...כמה חיכתי לפיצוי מסוג זה... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן...אני תמיד רצינית...שנקבע לנו דייט?

לילי301

New member
קוקו....

את מדהימה, שווה להכיר אותך, יש לי גמל של חבר בדוואי, חייבת להחזיר אותו מירושלים לחורה...מתי אפשר???

אני ממליצה לך בחום...

להכיר אותי...זה יעשה לך רק טוב ההידמום הזה. רק תבטיחי לי שאחורי שתעשי זה...לא תודיעי לי שאת מתחרטת ומעדיפה את הגמל והבדואי אצלך...העיקר שלא אגיע אלייך יותר... כי אין מחזה מרהיב לי יותר מלראות אנשים גמולים בכפייה.

לילי301

New member
האמת...עם הבדואי סיימתי..

לגבי הגמל אני צריכה עוד כמה לילות של מחשובות..

גררררררררר........

בוקר אור... {לא היה לי אומץ.......
....פפפפפפפ......עדיין
} טוב.. לפחות נהנתי מטיפוליישן קצר ופינפון ארוך. אולי היום..

אני מה זה מאושררררררררת../images/Emo42.gif

חושבת שהתאהבתי... בפיאה החדשה שלי..מדהימממממממממממממה ביופיה. הגעתי למשרד וכולללללללללללללללללללללללם חשבו שעשיתי משו מדהים בשיער.. והבנים החמיאו וחיבקו והנשים השתוללו..ממש..כל אחד מישש..מזמן לא מזמזו אותי ככה...ואללה והכל בגלל פיאה.. מדהימה..זה מה שניקרא FASHION STATMENT אני מאוהבת בה. זהו. ממש מאושרת. רוצה לומר תודה שקבלתי מתנה כל כך יפה. וטיפלו בי ונתנו לי את כל ה 9 YARD....ואללה..היה משו משו היום. אחלה לילה אני מתחילה.

../images/Emo57.gif...

לְדָוִד, מַשְׂכִּיל: אַשְׁרֵי נְשׂוּי-פֶּשַׁע; כְּסוּי חֲטָאָה. ב אַשְׁרֵי אָדָם--לֹא יַחְשֹׁב יְהוָה לוֹ עָו‍ֹן; וְאֵין בְּרוּחוֹ רְמִיָּה. ג כִּי-הֶחֱרַשְׁתִּי, בָּלוּ עֲצָמָי-- בְּשַׁאֲגָתִי, כָּל-הַיּוֹם. ד כִּי, יוֹמָם וָלַיְלָה-- תִּכְבַּד עָלַי, יָדֶךָ: נֶהְפַּךְ לְשַׁדִּי-- בְּחַרְבֹנֵי קַיִץ סֶלָה. ה חַטָּאתִי אוֹדִיעֲךָ, וַעֲו‍ֹנִי לֹא-כִסִּיתִי-- אָמַרְתִּי, אוֹדֶה עֲלֵי פְשָׁעַי לַיהוָה; וְאַתָּה נָשָׂאתָ עֲו‍ֹן חַטָּאתִי סֶלָה. ו עַל-זֹאת, יִתְפַּלֵּל כָּל-חָסִיד אֵלֶיךָ-- לְעֵת מְצֹא: רַק, לְשֵׁטֶף מַיִם רַבִּים-- אֵלָיו, לֹא יַגִּיעוּ. ז אַתָּה, סֵתֶר לִי-- מִצַּר תִּצְּרֵנִי: רָנֵּי פַלֵּט; תְּסוֹבְבֵנִי סֶלָה. ח אַשְׂכִּילְךָ, וְאוֹרְךָ--בְּדֶרֶךְ-זוּ תֵלֵךְ; אִיעֲצָה עָלֶיךָ עֵינִי. ט אַל-תִּהְיוּ, כְּסוּס כְּפֶרֶד-- אֵין הָבִין: בְּמֶתֶג-וָרֶסֶן עֶדְיוֹ לִבְלוֹם; בַּל, קְרֹב אֵלֶיךָ. י רַבִּים מַכְאוֹבִים, לָרָשָׁע: וְהַבּוֹטֵחַ בַּיהוָה--חֶסֶד, יְסוֹבְבֶנּוּ. יא שִׂמְחוּ בַיהוָה וְגִילוּ, צַדִּיקִים; וְהַרְנִינוּ, כָּל-יִשְׁרֵי-לֵב..... _____________________________________ אמרו לי בסוד... 40 יום לקרוא פרק זה.. והדברים משתנים פלאים... קדימה.. בואי ננסה אני ואת.. וְהַבּוֹטֵחַ בַּיהוָה--חֶסֶד, יְסוֹבְבֶנּוּ....... הגרוע מכל אחריינו...

deena

New member
תשימי תמונה מיכלי :)

את עוד תתחילי אופנה חדשה פה.

קטי30

New member
העם דורש/מבקש/חפץ בתמונית../images/Emo88.gif

איזה כייף לקרוא לך

מצוטטת

New member
בוקר ../images/Emo62.gif

אומרים ש... הדימיון הוא העין של הנשמה עוד אומרים ש... שאתה לא יכול לסמוך על העיניים שלך כשהדימיון אינו ממוקד ואני אומרתלעצמי שזה הולך ל'יות יום מיוחד במיוחד........... והדימיון של מצו' אפ'פם{כמעט} לא איכזב..........
פרטים אולי בהמשך לבנתיים שיהיה בוקר של המון |אור|

העיקר ש...

תפעילי ת'עיניות של הדימיון במתחת של הג'ק... אני יוצאת לכמה שעות...כשאחזור... תפרטטי לי קיצת יותר. זה זמן טוב להחזיק לך אצבעוניות? (ירדו לה הפסים זאתי
)

קטי30

New member
"לעוף על כנפי הדימיון"

דימיון
יום מוצלח שיהיה לך צ'וצ'ואית

למעלה