גררררררררר--

שדון......

החתול...הוא סימנו של אחד... שלפעמים ליבו...רך... ולפעמים...זך... שיודע לחדור לתוך הנשמות... ולעשות בהן רק שמחות... אך לפעמים... חבל על הזמנים... הוא גם יודע להיות קצת מרשע... ולשרוט את כל מי שבא... זה האיש עם סימן החתול... ???? מכורה לאהבה.

שדון.

New member
גרררררר--מכורה לאהבה ../images/Emo54.gif

הלב רך וחם לגבי השריטות--תלוי מהיכן מסתכלים עליהן

אפרת.א

New member
מממ....רגע, רגע, תן לחשוב...

משהו בגרגור מזכיר לי מישהו...משהו בשם מצלצל איכשהו...יאאאאאא איזה יופייייי רגע, זה אתה?!? יש! זה אתה , אתה הוא שמצא את ה-
של השכנה - יוווווווווו היא תשמח כל כך נורא
בפעם הבאה - מבטיחה לזהות ביתר קלות

שדון.

New member
אפרת ../images/Emo61.gif

ואני חשבתי לתומי שאוכל להשאר באנונימיות המתוקה אגב--לא מצאתי את החתול---השכנה מצאה אותי נ.ב: והשאר נכתב בספר דברי הימים של שכונתי המוריקה והשלווה

אפרת.א

New member
../images/Emo6.gif שדוני חחחחחח נשבעת

שלא אספר לאף אחד שזה אתה
טוב....אז מה אם סיפרתי רק ל...ול...וגם ל...אוף טוב נו גם לו וגם לה חחחחחחחח זה בגלל שכל כך שמחתי שמצאת ת´
של ה-
חחחחחח תגידו - פתאום כולכם התחלתם להסתובב כאן בצ´כונה??? חחחחחח יא, גם שרי התעוררה
ידעתי שמישהו לא בדיוק מספר לי את האמת...
חחחחחחחח ואני לתומי חשבתי שהשכנה שלי מה זה אמינה!
היי, פיסססט....ככה בלחש שלא ישמעו כולם...מה...מה...מה בדיוק כתוב שם בספר דברי הימים
חחחחחחחחח שדוני , נשבעת לא לספר...לאף אחד חוץ מ.... מואהההההההההה - אוהבת אותך נשמה

שרי 43

New member
מה?...מה כבר עשיתי?????

ואני בכלל עם משה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

monimi

New member
לשרי ידידתי ../images/Emo39.gif

אם את כאן אני ממתין לך לשיחה תחזירי תשובה האי סי קיו שלי באווט כרגע אני מקווה שאת יודעת מי הכותב ממבול התגובות שאת מקבלת

monimi

New member
היתי בטוח שתדעי ../images/Emo13.gif ../images/Emo39.gif

הפורום נחמד שרי אני מעיין במה שכתוב פה מידי פעם אבל אין פה את מה שהיה ששוחחנו לבד ואין את הרצף שחסר נורא אני כעת בצט בתפוז ביי

למעלה