גרררררררררר

דובי, הלוואי ש...

לא היית מכניס אונס בקטגוריה אחת עם כוס וזין. אין שום קשר בין הדרך שבה הכוס שלי (והזין של כמה אנשים אחרים) הוא חלק מהחיים שלי, לבין הדרך שבה אונס הוא חלק מהחיים שלי. זה בכלל לא אותה קטגוריה. איפה המורה זלדה?? (לעוד מישהו זה מזכיר את הציור השבועי לילד?)

WhiteBear

New member
אני אחדד...

אני חובב רוקי בדימוס. ובתור שכזה, בפעם האחרונה שספרתי את מספר הבחורות שהכרתי שנאנסו, המספר היה באיזור העשר (אני מדבר על כאלו שהנושא הועלה). מתוכן, עם כמה וכמה הייתי מעורב בקשר יותר אינטנסיבי מהיי וביי במסדרון. מתוכן: האחת היתה חברה שלי, עם אחרת שכבתי, ועוד אחת מהן נחשבה בעיני לאדם הכי חשוב עלי אדמות (ולא בהכרח אחרי). (כל זה היה רק בשביל להרשים. ושאף אחד מכם לא ירשום את מה שאמרתי פה, עסקינן במידה חסוי. למרות שאלו שחשפתי פה, לא מסתירות את הנושא אז הרגשתי חופשי.) אני כן חושב שמדובר באותה הקטגוריה. בגלל טיב הנושא, אני רואה אנשים מנדים נושאי שיחה. ביניהם סקס. והשלב הבא הוא אונס. אני לא חושב שצריך לנבור. לא בחרא, זין, סקס או אונסים. אבל יש להבין שכולם קיימים ודורשים יחס בוגר. אני כבר ראיתי התייחסויות ילדותיות לכל אחד מהנושאים הנ"ל, כשאלו הועלו. והקטגוריה היא: דברים שאנשים מחשיבים כגסים, ועל כן מנדים התייחסות. עזבו, אני כבר מתייאש מלדוש פה עם עצמי. אני מקבל את התחושה שלוקחים פה יותר מידי דברים ללב. ואני לוקח את זה ללב. לא מעניין אותי יותר לדבר על כמה זה בסדר או לא בסדר לדבר על דברים. משעמם. ציפור: תעשי מה בראש שלך. תהני להביא התקוממות לגבי תרבות המיסחור, וסלידתך האישית מנושאים אינטימיים, ואני לא הגיב יותר על העץ הזה. ובנימה שמחה, אני אנצל את ההזדמנות לשבוע חופש. ואני חושב שאני אפסיק לכתוב לכמה זמן. (מיתר, יקירתי, לא קשור אליך בכלל) אני מרגיש שזה נישמע כמו קריאה לעזרה או משהו, אבל עזבו, סתם אני קצת עייף מכל מיני דברים. דיי, אני אפסיק לכתוב פה. הדוב הלבן.

מצטרף לרוב הדברים שנאמרו בהודעה

אונס, זין, כוס, תחת, רצח, שפיך, היטלר, הומואים, אורגיות, לסביות, לדפוק בתחת, עוד משהו? מכנה משותף: "לא מדברים על זה". שלא ידברו, גם לי נמאס!

למעלה