גרררררררררר...

BiGuy3000

New member
גרררררררררר...../images/Emo46.gif

אמא שלי גילתה שהברזתי שבוע שעבר...
וכל זה היה בגלל שהיא לא התייחסה אליי כשהייתי חולה. מחר יש לי שיחה עם המחנכת ועם האימא- רעיונות איך לעבור את זה בשלום
גאד, אני שונא אותה...
אם הייתי יכול להחליף אותה באמא אחרת- הייתי עושה את זה מיד
איך היא קיללה אותי בטלפון, חבל על הזמן... גם אם הייתי מנסה, לא הייתי מצליח לקלל אותה ככה... כלבה זקנה ומניאקית.

יערה13

New member
יו....

אני מרגישה בדיוק כמוך... שתלך לעזאזל אמא שלי, למה מי שם עליה בכלל... כזה, קיבלתי ציון מעולה במבחן באנגלית, ואני בד"כ מקבלת 60 וקיבלתי 82 (!!!) וזה ציון מעולה בשבילי, וכזה באתי אליה ואמרתי לה, והיא כמו איזו מפגרת כזה אומרת לי- רק 82? תסתכלי על אח שלך כמה הוא מקבל במבחנים!!! ואח"כ היא כזה באה אליי ומתחנפת- יערונת, אולי תפסיקי לעשן, את יודעת זה לא בריא... אמרתי לה שאני לא מתכוונת להפסיק לעשן בשבילה ואם אני אפסיק לעשן זו תהיה החלטה שלי ולא שלה...

BiGuy3000

New member
יווו...

אני מרגיש כאילו אני רוצה לברוח מהבית, להתאבד, לרצוח, אנא עארף... רק לא לראות אותה יותר. פאק, אני צריך עיצות לעבור את מחר
ודחוף

NoWords

New member
עצות לעבור את זה בשלום../images/Emo104.gif

אל תתרגז יותר מדי. עצה שתמיד גורמת לפגישה להסתיים מהר, תסכים עם כל מה שאומרים לך. לפחות עם הרוב... כי ככה "נועלים נושא" ועוברים הלאה. (אבל אל תסכים לדברים שאתה לא רוצה להסכים) אל תיתן לאמא שלך לקבוע עובדות... ואם אתה רואה שהיא אומרת משהו שמנוגד לדיעותך, תסביר לה לא בכעס שהיא טועה. ואם אתה מרגיש שאתה רוצה, גם תתפרץ. זה עוזר להוציא ת'עצבים קצת. בסה"כ כל האימהות מעצבנות פה ושם. אני למשל ממש שונאת, שאמא שלי והמורה שלי מתחילות לדבר על דברים רעים שעשיתי... ואני נשארת לא קשורה על הכיסא..עדה לריכולים שלהם עלי (למרות שהמורה שלי היא המוקד לריכולים, אמא שלי די מקשיבה חח
אבל גאד איפה הרגש?! אני לידכן!! ככה מדברים על בנאדם שנמצא לידכן? בעעע) אז מציעה לך, אם מפריע לך שהן מדברות עלייך ועל כמה שאתה רע או עצלן או וואט אבר תקטע ת'שיחה. אבל זו הרגשה אישית.

BiGuy3000

New member
המממ...

אחלה עיצות, אני אשתמש בהן, תודה
ותודה גם לflowers girl, ששכחתי להגיד בהודעה הקודמת. תודה לשתיכן, עזרתן לי מאוד

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifאני בששששששווווקקק../images/Emo70.gif

היא קיללה אותך
מה היא אמרה לך
אמאאאאלללהההה..
אממ.. בקשר לשיחה עם המחנכת והאמא- אני מציעה לך לעמוד על שלך.. אבל ממש.. אולי ככה בעצם "תראה את המצוקה שלך" למחנכת, והיא תראה איך אמא שלך מתנהגת אליך בחוסר כבוד. אולי היא תעזור לך באיזושהי צורה. תספר למחנכת את הסיפור שסיפרת לנו (איך שאמא שלך לא שמה על זה שהקאת שלשלת וכ'ו, ועדיין שלחה אותך לבית הספר) ותספר לה איך היא קיללה אותך כשנודע לה שלא הלכת לבצפר, אפילו שהיא יודעת שאתה חולה ושאין לך ממש מה לעשות.. תגיד כמה שאתה מצטער שלא היית בבצפר, ושתשלים את החומר (כדי לרצות את המחנכת.. שלא תכעס. פחות בנאדם כועס. עדיף לך) ובעצם תראה למחנכת כמה אמא שלך יוצאת פה ה"איש הרע". אתה יכול לעשות את השיחה הזו עם המחנכת לפני השיחה המיועדת, כדי שאמא שלך לא תהיה שם להגן על עצמה ולהגיד: "לא לא הוא משקר הוא סתם אומר" וכ'ו.. פשוט שיחה עם המחנכת שמסבירה למה בעצם לא היית. משהו שמקדים את "השיחה הגדולה". זהו.

BiGuy3000

New member
כן, זאת היא...../images/Emo4.gif

היא אמרה לי כמה אני לא-יוצלח, וכמה לא יצא ממני כלום כשאני אהיה גדול, וכמה אני עלוב ומגעיל... כמובן, החזרתי לה. היא הגיעה לרמות שהיא חשבה שאני משתמש בסמים (וואט דה פאק
), ואולי הולך בבוקר עם אבא שלי, להסתובב בעיר ולהיות אצלו, במקום בצפר... נו, זה סוג הטימטום שלה. די סידרנו את העניינים בינינו, מצאתי את התירוץ האולטימטיבי, שיגרום לכל מורה ואם להזיל דימעה- "כל המבחנים והשיעורי בית האלה מלחיצים אותי, ואני מוצא את הזמן בבית בכדי ללמוד טוב יותר ממה שקורה בכיתה"...
זה יוציא אותי מכל הצרות... מחר הפגישה, ואמא שלי תומכת בי, ופתחתי את ברזי העיניים, כדי לעורר רחמים קצת יותר. על השבוע האחרון אני אגיד שזה היה בגלל שלא הייתי במצב של ישיבה רצופה בכיתה, ושסתם הייתי מפדח את עצמי אם הייתי מתחיל להקיא באמצע השיעור. על הימים שלפני- זה היה בגלל כל הלחץ...
חיחיחי, אני רשע...
בכל מקרה, גיליתי סיבה משעשעת למדי לכך שהמחנכת שלי התקשרה לאמא שלי; היא והרכזת חשבו שיש לי מחלה סופנית. לא פחות. בגלל שהקאתי בטיול השנתי לפני איזה שבועיים-שלושה, היא חשבה שזה היה בגלל שאני חולה (וזה, בעצם, היה שילוב של אוכל גרוע עם נסיעה ארוכה וקופצנית), ובגלל שגם בשבוע שעבר הקאתי, היא חשבה שזה נמשך עד היום...
גאד, היא צריכה להפסיק עם הסמים...
אגב, הקללות שלה זה רק בגלל הפרצי כעס המזוינים שלה... פעם, בפורים, רציתי להוריד את כל האיפור שהיה לי, במסגרת התחפושת (אלכס, מ"התפוז המכני", פנים חיוורות-המון איפור), והיא אמרה לי להביא איזה בקבוק של תכשיר להורדת איפור, ואז היא אמרה לי להיזהר ליד העיניים, וכשהגעתי לשם, שאלתי אותה "ככה
", תוך כדי הדגמה של מריחת התכשיר, ואז היא החליטה שאני קשה קליטה, ושלא יצא ממני שום דבר טוב כשאני אגדל. אין כמו אמא

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifחתיכת אמא יש לך..

אני רק שמחה בשבילך שעוד יש לך אבא (טפו-טפו-טפו) שאתה יכול למצוא אצלו מפלט, ושהוא לא מכה רשע מגעיל
אני אומרת לך, אני שמחה שאתה כבר יכול להחליט בעצמך החלטות ושאמא שלך לא מחנכת אותך לדברים האלה.. אחרת, היית גודל כאיש ממורמר, אב מכה, עצבני, רשע, לא חברותי, ועובר על כל החוקים (לא בגלל שהיא כזאת.. פשוט תגובה רגילה שיש לכאלה הורים כשגודלים. למזלך ההורים שלך התגרשו כשכבר היית בוגר מספיק)

BiGuy3000

New member
כמובן...

בגלל שאהבתי יותר את דרכו של אבי, בחרתי ללמוד ממנו, ולשלוט על ההתפתחות שלי על פיו. כשאני אגדל, אני אקווה להיות אב טוב כמוהו, וכמה שיותר מעורב בחיי ילדיי, בלי לגרום להם אי נעימויות. לדאוג להם, אבל לתת להם לעשות את הדברים שהם אוהבים. לשמור עליהם, אבל לתת להם מרחב מחיה. לעשות הכל בכדי להיות איתם, גם כשהם עושים רע, ולדעת לחנך אותם טוב. אגב, אבא שלי לא היה כזה לפני הגירושין... מאז- הוא אדם חדש, שאוהב את ילדיו מאוד, ומוכן לעשות בשבילם הכל. כזה אב אני רוצה להיות, וכמובן, לשמור על המשפחה מאוחדת. גם אמא שלי לא כזאת נוראית, אבל יש לה את הרגעים שלה. לו אין כאלה. וזה למה אני אוהב להיות במחיצתו יותר.

meytar

New member
שיטת הרחמים, הא? אני דוקא מעדיפה...

את השיטה שאני חזקה ולא יצליחו לשבור אותי
זה אומר להשתדל לשלוט בעיניים, ולעמוד על שלי. אבל אולי בעצם השיטה שלך טובה יותר

BiGuy3000

New member
דווקא...

שיטת הרחמים עבדה פלאים
היא מוכיחה את עצמה כל פעם מחדש...

LCA

New member
בהצלחה ילד!

אנחנו מאחורייך!!
לא לשכוח כמובן לספר איך הלך לך!!
!!

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifכן, בהצלחה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ווהווו
שיהיה לך הככככייי טוב שיש, שלא יהיה לך באסות עם אמא שלך וכ'וווו
מוואהההה

999999

New member
קבל כמה עצות ממבריזן מקצועי לשעבר->

אני מניח שאתה כיתה ז-ח משו כזה אז ככה: קודם כל חשוב מאיזה שיעור הברזת, אחרי זה הגישה שלך ושל המחנכת תהיה שונה לכל העניין. שהייתי מבריז כיתה ח' (וזה היה המון) הייתי מספר לאמא שלי שהברזתי פשוט בלי לשים על אף אחד והיא הייתה יודעת אם אני הברזתי או לא וגם היום היא יודעת, ככה ההודעה על ההברזה באה ממני ולא מהביצפר וככה גם אמא שלך מאמינה לך יותר, נכון שהיינו רבים למה הברזתי וכל זה אבל חפיף. אמא שלך לא הייתה אמורה לקלל אותך זה בטוח ויפה שלא החזרת לה, תבוא אליה עוד שבוע ככה ותזכיר לה את זה ותראה איך היא נבוכה ומורידה את הראש. מחר אני מציע לך לעשות ככה: להגיד למחנכת "כן הברזתי, היה שיעור משעמם ומקצוע שלא יעזור לי בחיים (ספרות?) ולא מצאתי לנכון להישאר בו והלכתי הביתה". עכשיו היא תגיד לך משו כזה "לא.... זה חשוב וזה מפתח את השכל..." וכל השטויות הללו נו אתה מכיר. אם הברזת מכל היום אז תתרץ שהמקצועות לא היו חשובים באותו יום, היית קצת חולה ומצונן (המשך למחלה). עוד כמה עצות מועילות: אם אתה שונא את המחנכת אז תצעק עליה צרח עליה וכל השאר אבל עדיין תהיה בשליטה שלא תפלוט לה פתאום "יא בת זונה!" (פעם כמעט יצא לי). תגיד למחנכת שלך שהשיעורים משעממים וכל זה וזה לא יעזור לך בחיים ואין לך טעם להשקיע במקצועות הללו. בקשר לאמא שלך: כשאתה מדבר אל המחנכת דבר גם אליה ותסביר לה את אותם דברים שכתבתי למעלה, אחרי זה אם תחזרו הביתה ביחד וזה תזכיר לה שהיא קיללה אותך וכל מה שאמרה. ד"א גם לי אמרו שנה שעברה ולפני זה "תראה את הבגרויות של אח שלך! הכל 100!" ואני סתם פושטק קצת (השנה פחות). בכל מקרה בהצלחה!

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifטוב.. זה כי אתה חדש.. ../images/Emo26.gif

אבל אני אעדכן אותך. הוא לא הבריז ממש. וגם לא ממש משיעור.. זה הלך ככה
הוא היה חולה- ממשש ממששששש חולה.. מקיא והכל ומשלשל וזה.. ולאמא שלו לא היה אכפת והיא שלחה אותו לבצפר והוא פשוט לא הלך.. זה הכל. אז זה לא ממש הברזה כמו שאתה התייחסת אליה.

999999

New member
אז זה יותר פשוט-------->

מה הבעיה היית חולה? במהלך השיחה תשתעל, תקנח את האף, תחנק וזה יראה למחנכת שאתה חולה. גם אמא שלי ניסתה לעשות לי תרגיל כזה "לך לביצפר אתה לא חולה" טוב נו אמרה אמרה, לא הלכתי(חחח) אחרי זה היא חזרה מהעבודה וראתה אותי בבית, הסברתי לה שאני חולה היא לא ממש קלטה אבל זה נגמר בזה. תגיד למחנכת שלך שהיית חולה ובזה נגמר הסיפור, מה הבעיה פה? "הייתי חולה, ואמא שלי לא בדיוק הרגישה את זה ולכן לא באתי יום אחד לביצפר מה הסיפור?!?!"

יערה13

New member
טוב, אתם צריכים להחזיק הרבה אצבעות

מחר, אמא שלי תפגוש בפעם הראשונה ב3 שנים האלה את המחנכת שלי... אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא כאילו אני תלמידה טובה עכשיו, וסתם בגלל שהברזתי פה ושם בכיתה ז' אז אמא שלי והמחנכת שלי (כן, אני מדברת עלייך!!!!) מעולם לא נפגשו... אפילו לא דיברו בטלפון... התעצבנתי על שתיהן מספיק... אז בכל מקרה צריך להחזיק מחר הרבה אצבעות... בקיצר אני מתה מפחד מיום הורים, ובגלל שאתם לא מכירים אותי אתם לא יודעים כמה אובססיבית אני יכולה להיות...

meytar

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifרעיון!../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

יש לי רעיון! את כל העצות האלו שכתבתם עכשיו, אפשר לקבץ ולהוסיף למאמרים! זה יכול להיות מגניב מאמר כזה. מה אתם אומרים?

למעלה