גרפיקת רקע - power point

• פותח הנושא leil
  • פורסם בתאריך

leil

New member
גרפיקת רקע - power point

שלום לכם, הרבה פעמים, כשאני מקבלת מצגות, קיימת בהן גרפיקת רקע. לפעמים אני רוצה לשנות את גרפיקת הרקע הזאת או להסיר אותה. מצאתי שבלחצן ימני>רקע, אני יכולה ללחוץ "השמט גרפיקת רקע מתבנית הבסיס" השאלה שלי היא איך אני מגיעה לגרפיקת הרקע הזו? כלומר, אם אני רוצה לשניות בה משהו קטן, איפה אני עושה את זה? המון תודה מראש

zartzi

New member
עיצוב רקע בפאוארפוינט

כל 'ענייני הרקע' בפאוארפוינט. ניתנים לשליטה באמצעות 'עיצוב'>'רקע'. הקלקה על המשולש הקטן שבחלונית בחלונית ה"לבנה" (זאת שמעל לריבוע "השמט גרפיקת רקע מתבנית הבסיס')תאפשר לך שינויים ועיצובים של הרקע.

leil

New member
אכן אבל...

את גרפיקת הרקע לא מצאתי שם... אפקטי מילוי יש בשפע... אבל גרפיקת הרקע לא נמצאת באף אחת מהלשוניות שם... לא בהדרגה, לא במרקם, לא בתבנית ולא בתמונה... אלא אם כן לא חיפשתי טוב

zartzi

New member
עיצוב "תבנית" הרקע בפאאורפוינט

על-פי התיאור אני מתרשם שאולי את מתכוונת לשינוי התבנית של הרקע - ואם זה כך - מתפריט 'תצוגה' בחרי 'תבנית בסיס' ואח"כ 'תבנית בסיס לשקופית'. הקלקי על השקופית ותראי שבקצות השקופית נוצרו מעויינים חלולים. בשלב זה תוכלי להזיז את הגרפיקה של התבנית, או לגזור/להעתיק אותה. כאשר תדביקי אותה בשקופית אחרת, נקיה מעיצוב, תוכלי 'לפרק' את הקבוצה שיוצרת את הגרפיקה ולשנותה ואח"כ להחזירה לתבנית 'המקורית'.

leil

New member
עם שינוי קטן של מה שאמרת

(אולי בגלל הבדלי גירסאות אופיס) הצלחתי לעשות ב-ד-י-ו-ק את מה שרציתי... המון תודה

למעלה