גרפים.

סלוניק

New member
גרפים.

האם למישהו יש טיפים טובים לשינון גרפים? או אולי מקור לימודים מומלץ?

r0asso

New member
יש לי טיפון

כלומר טיפ קטן אני משתמש במרקר בישביל לסמן משהו בגרף נגיד כל מה שצבעתי בירוק זה דברים שקראו ב שנת 2003 עם לא הבנת למה יתכוונתי אני יפרט יותר

SHARON 103

New member
../images/Emo207.gif

מותר להביא לבחינה מרקר?.? לי נראה שמרשים להיכנס רק עם עיפרון, מחק ומחדד וסטופר ואוכל ושתייה.. לא יותר מזה...

r0asso

New member
אני מכיר אנשים שישתמשו במרקר ולא

אמרו להם כלום עם זה מותר לא יודע

3 טיפים לגבי טעויות שלי

1. לשים לב אם הגרף הוא גרף מצטבר, במצב כזה לא ניתן לדעת מהנקודה הראשונה על הגקף אלא אם היא למשל 0 וידוע כי הערכים לא יכולים להיות שליליים. 2. להזהר בגרפים בהם יש שתי סקאלות בציר ה-Y לא לקרוא את הנתון הלא מתאים 3. בגרפים עם נקודות המחוברות בקווים, לשים לב האם לקווים יש משמעות וניתן להסיק מהם משהו או שרק מערכן של הנקודות. ...

SHARON 103

New member
מצטער, אבל לא הבנתי משהו בהודעה שלך

תוכל להסביר טיפה יותר לגבי סעיפים 1 ו-2 בהודעה שלך לגבי טיפים לגרפים? לא הצלחתי להבין למה אתה מתכוון? תודה

כן

גרף מצטבר הוא גרף שבו ערך כל נקודה\עמודה\תמחקי שווה לערך של הנקודה שלפניו + השינוי, זה גרף נוח לבחינת שינויים, ואפשר לחסר בין עמודות\נקודות וכך לדעת מה היה השינוי שהתרחש ביניהן די בקלות, אבל, צריך לזכור שאם הנקודה הראשונה היא למשל 10, ולא ידוע מה ערך הנקודה שלפניה (ולא מופיעה בגרף), אי אפשר להסיק דבר לגביה. יצא לי ליפול על כזה דבר בסימולציה. גרף עם שתי סקאלות הוא גרף שבמקום שיהיה לציר ה-Y ולציר ה-X בלבד שנתות, קיים עוד ציר המקביל לציר ה-Y מצד ימין וממנו אפשר ללמוד על נתונים נוספים (לדוגמא, גובה, רוחב ומשקל). התכוונתי שצריך להזהר שלא להסתכל על הציר הלא נכון. אבל יש אינסוף סוגים אפשריים, אז פשוט צריך להיות מאד עירניים בחלק הזה.

PinkyRaSta

New member
גרפים זה שאלה על איזה נופלים ../images/Emo210.gif

יש את הקשים מאוד.. אני מקווה שלא יתקילו כי זה איזה 4-5 שאלות רק על הגרפים וחבל ליפול בכולן..

למעלה