גרפיטי

• פותח הנושא virs
  • פורסם בתאריך

virs

New member
גרפיטי

אני לא מאמין כל הארץ הזאת עם ה america wanna be ואין פה אומן גרפיטי אחד ?! אני לא מאמין גרפיטי זה אחד התרבויות החזקות ביותר עכשיו בעולם ובארץ אין כלום למה?? כל מי שרוצה לעשות גרפיטי והוא מאזור המרכז שישאיר הודעה

Big 7

New member
חחח

א.זה לא גראפיטי זאת סקיצה ב.זה מסריח ג.מושה און 24 הוא מלך בגראפיטי!!! ד.יש פה הרבה אומני גראפיטי למשל moshe on 24 ו double D ה.אני מרחובות ועושה סקיצות

virs

New member
קודם כל אחי ....

אץ אני מכיר את מושה ב. הייתה לי טעות בסקיצה ולא יכלתי לשנות אז הנה הנכונה ג. חוץ ממני ומדם ומושה אין פה ישראלי אחד שמבין

TakTik

New member
למה לדבר לפני שאתה בודק

הנה גלריה של אמן הגראפיטי הטוב בארץ והנה גלריה של שמות חברי הפורום בגראפיטי ולמה אמריקן וואנביז?...הרוב פה אמיתיים

double M

New member
בלי שום דיסריספקט למשה....

אבל אני בספק אם הוא אמן הגראפיטי הטוב בארץ. יש את איזראליז מוסט וואנטד קרו שלא ראיתי הרבה דברים שלהם אבל שמעתי שהם מעולים. ויש גם את מי שעשה פעם גראפיטי על הדולפינריום ויש עוד הרבה שלא שמעתם עליהם. קיצר, יש עוד אנשים מחוץ לפורום....

virs

New member
כמו שאמרתי

אני גר בבת-ים ולאחר שהתבוננתי בגלריות הגעתי למסקנה שאני צודק אין לכם מושג בגרפיטי חוץ ממשה ואני כמובן אה כן ודאם

bboy tb

New member
דבר אחד בטוח

אתנה מתנשא ואתה טוי מסריח לפי מה שאני רואה בינתיים כי כולם ב12 אוז שונאים אותך... ואני מכיר את זה הרבה לפנייך... למעשה אני הראיתי את זה למשה...אז שקט ילד... 2) יש איזה אחד שעלה לארץ מחו"ל שחבר שלי ראה ואומרים שהוא עושה דברים ממש טובים... חח..אפילו שינית את השם אחרי שקראו לך בייטר...נייס *lootpack - whenimondamic*

bboy tb

New member
הודעה 2

סורי שהייתי קצת אגרסיבי
פשוט שראיתי שאתה מתנשא אל כולם ועכשיו אני חושב שזה אולי קרה בגלל שנגיד את זה ככה 'לא ממש אהבו אותך בפורום השני'... אז זהו. אל תקח קשה אבל גם אל תחשוב שאתה יודע יותר מכולם ובלה בלה בלה כי אתה לא מכיר אף אחד כאן
* Moon People - Hippy, Skippy,Moon street*

virs

New member
חחח קרעת אותי toy חחחח

לפי הרמה של הדברים שאני רואה פה בפורום והסקאצ'ים של האנשים פה toy אני לא ואתה נראה לי אחד מאלה ב 12 שמדברים אין להם עבודות...... לעומת זאת אני עושה גרפיטי 6 חודשים רק מושה עושה גרפיטי למעלה מ6 שנים אני חושב שבעוד 6 שנים אני יוכל להיות הרבה יותר טוב מהעבודות שאתם רןאים פה.... peace and respect VIRS WE

bboy tb

New member
אתה ילד ממש טיפש

אתה רוצה שאני אצוטט משם הודעות? לא... אז כדאי שתשתוק... הבעיה איתך היא שאתה חושב שאתה יודע הכל... והרמה כאן? אין כאן רמה, אף אחד לא מחביא את זה ..זה עובדה. אבל אתה לא ראית דברםי מחוץ לפורום...לפחות לפי מה שאתה אומר לא ראית מספיק... אז תסתום את הפה... חח... אף אחד לא אמר שכולם כאן טובים...אבל אני בטוח שאפילו המתחילים פה יותר טובים ממך... עובדה... ראית את הדברים שלך שם... שקט..

BIGO-G

New member
אתה מזכיר לי מישהו...

אתה גם מסמן טריטוריה עם טוש וספריי שחור?

Itai S

New member
"יש עוד אנשים מחוץ לפורום"...

|אייקון של איתי רץ החוצה לברר אם זה נכון
|

Stinkin Fish

New member
בוא נגיד...

שאם עוברים שם עם האוטובוס בטיול השנתי, המורה אומרת: "נא לא להוציא ידיים מהחלונות!". עיר של ערסים

moshe one 24

New member
אנשים../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif

אולי במקום שתתחילו לרדת אחד על השני כמו שעושים בפורום בחול (מה שאני באמת שונא- כי רוב האנשים שם יורדים על אחרים שהם בעצמם לא משהו בכלל) אולי תפרגנו יותר אחד לשני ותעשו משהו בשביל לקדם את הגראפיטי בארץ כמו לעשות קיר ביחד או ללמוד אחד מהשני כמו שאתם רואים אנחנו לא במצב של חול אז באמת תפסיקו לריב תנצלו את הזמן לעשות גראפיטי ולהשתפר

למעלה