גרפיטי בעברית לפוקט!

2cookie

New member
גרפיטי בעברית לפוקט!

מצאתי תוכנה מעולה אשר מאפשרת התאמה אישית של שרטוט על לוח קטן. היא מבוססת על מעבר של העט באופן שונה בין 6 משבצות, מה שמאפשר לה להיות קלילה ומדוייקת יחסית, וגם סידרתי שהיא תעבוד בעברית! הגדרת התוכנה מאד פשוטה, והיא עובדת בצורה חלקה וטובה. מומלץ! שמה הוא InPad. היא נותנת משטח קטן על המסך שניתן לגרור ולשנות את הגודל שלו, מומלץ ביותר!

2cookie

New member
עכשיו כשאני עובד איתה יותר לעומק

אני מגלה כמה היא שימושית. ידוע שכשעובדים לרוחב המקלדת הוירטואלית תופסת חצי מסך- מכיוון שזה בסך הכל משטח קטן, הוא מעולה לעבודה עם מסך לרוחב!

raananta

New member
כמה מסובך להגדיר לה לעבוד בעברית?

צריך לעבור אות אות נכון?!

castroman

New member
מצאת ../images/Emo3.gif

היה כתוב על זה בPPC FREAK לפני כמה ימים

castroman

New member
אופס ../images/Emo122.gif היה אמור להיות משורשר

להודעה הראשונה.

2cookie

New member
למה נראה לך שייצור עלוב כמוך

מסוגל לפגוע בי?
סתם סתם, אל תיפגע

AYELET1

New member
ילדים , ילדים

נא לשלוח את ההורים לפורום הורים למתבגרים ולהפסיק לריב

2cookie

New member
רוצה את קובץ ההגדרות שלי?

אני אשלח לך אותו בשמחה! רק תשאיר מייל.

raananta

New member
איילת וקוקי ../images/Emo13.gif

קוקי בראש ובראשונה תודה! איילת, קבלתי את הקובץ מקוקי, אבל נראה לי שעדיף ליצור קובץ לפי העדפותייך שכן יש מספר בעיות קטנות. 1. הכתיבה האינטואיטיבית של כל אחד שונה. 2. אין "מפה" שמצורפת לקובץ שקוקי יצר, כך שרק ניתן לנחש איך בדיוק הוא כתב את האות "ג" סופית... נניח! אבל בכללי התוכנה חביבה למדי אם כי צריך להתרגל אליה. במבט ראשון אני כותב ומעדיף את הממשק של Resco keyboard שכן שם הכתיבה היא על מקלדת אך גרירת הסטיילוס על המקלדת יוצרת רווחים, מחיקות וכדומה. אך כמובן, שכמו כל דבר טוב אנסה להתרגל לזה קצת ואראה מה קורה..... זה בטוח יותר טוב מהגרפיטי שיש לי מבית PDAC. "קשה לקרוא לו גרפיטי (אם אפשר לקרוא לו בכלל בשם)" בכל אופן אם תרצי אוכל להעביר לך את הקובץ שקוקי יצר (במידה ולא קיבלת אותו עדיין מקוקי
) וברשותו של קוקי כמובן. לילה נעים.

AYELET1

New member
תודה רבה לקוקי ולרענן

רענן- מכירה תוכנות דומות מהפאלם. אתה צודק בדבריך, אך אצלי העצלנות גוברת
אין לי ספק שאם זה יחכה שאני אגדיר, זה יחכה לנצח ... קוקי ומי שעוד רוצה להוסיף - מה דעתכם לעשות דבר דומה לזה, כולל תמונות מסך מתאימות?

למעלה