גרפוצחוק

shonshon5

New member
גרפוצחוק

- בני מבקש את ידה של ביתך - למה, אין לו יד משלו? - יש לו, אבל היא כבר התעייפה ואני שואל: זה מכתיבה מרובה?

היה מי שהמשיל את קוי הכתב

השזורים לאורך ולרוחב לרשת דייגים. אותה רשת עשויה להיות שזורה מחוט דייג בעובי אחיד, נניח 3 מ"מ, דקה/עבה יותר. אותה רשת עשויה להיות שזורה מקוים עבים ודקים זה לצד זה, בסדר עקבי מסויים, נניח האופקיים עבים, האנכיים דקים, או בצורה אקראית. מרכיבי האחיזה והלחץ הם אילו שבונים את הרשת הייחודית לכל אדם ואדם. הפרשים משמעותיים בין קוי רשת עבים וכהים לצד חיוורים ודקיקים מעידים לפעמים על אדם ששבוי באשליה ופנטסיה אודות עצמו. עפי"ר הוא רואה את עצמו הרבה יותר מוצלח וראוי להערכה ממה שאחרים רואים ומעריכים אותו. כגון: טוב לב, נדיב, חרוץ, מפרגן, הגון. על רקע זה מתפתחות רגישויות, תחושות שליליות, אי שביעות רצון עצמית, אכזבה מאחרים, היפגעות, דכדוך, התמרמרות וכעסים כאשר האיש לא מצליח לספק הסבר שיאזן את הרגשתו מחדש: "למה הם רואים ונוהגים אתי כך". "למה זה מגיע לי" ? בזהירות מסויימת אני מוכן להמר ששמעון פרס שואל לפעמים את עצמו את השאלה הזו. חלמתי היום ש 1700 איש גלשו אצלי בפורום ובעקבות זאת איילון בן יוסף ירד מהארץ ו אבי וויס בלע כדורים. אף אחד לא מרים את הכפפה לגבי הכתב שסרקתי ?

למעלה