גרפולוגיה

אליענה

New member
גרפולוגיה

קודם כל מזל טוב ובהצלחה על האתר המקצועי והטוב דבר שני, מצ"ב כתב היד שלי ומאחר ואני מאוד בתקופה שנכנה אותה "חסרת בסיס" אשמח לניתוח גרפולוגי בעיקר בנושאי קריירה וזוגיות תודה מראש, טלי

jean

New member
הי אליענה, הנה דעתי

אני לא גרפולוג מקצועי, הרגישי חופשי לבקר את דברי ולחוות את דעתך. קודם כל, את אדם שנותן אמון באחרים, וזה פגע בך לא פעם. את לא טיפוס רציונאלי, או טיפוס של לימודים "כבדים". כתב היד שלך מקובע, כמעט בתוך מסגרת, שומר על גודל אחיד מרווחים "דפוסיים", כלומר: לדעתי את חוששת משינויים, מנסה להחזיק ולאחוז בהווה, נמצאת בחשש מסוים וחרדה מהצפוי. ייתכן שאת בתקופה של חוסר ודאות. דבר נוסף שדי בולט לדעתי הוא מחשבות על הריון או מה שקשור בהבאת ילדים, בסביבתך הקרובה, הג´ שלך הולכת וטופחת וזה סימבול די חזק, שמסמל לא פעם מחשבות על תחום ההריון. את לא אדם רוחני, ויכול להיות שהיו לך קשיי למידה בתקופת בית הספר, לדעתי את יודעת לבטא את עמדותיך כמו שאת רוצה, בציבור ובפני אחרים, וזאת במובן הטוב של המילה. כלומר, את יודעת לעמוד על שלך. אבל לפעמים את מרגישה, שמתוך נימוס את צריכה לאמר דברים שהם לא מעומק ליבך, וזה גורם לך לאי נוחות, שקשה לך להתמודד איתה.

אליענה

New member
תודה ובקשה

תודה רבה על הניתוח המדהים הייתי מאוד רוצה לראות מה מנהלת הפורום הייתה אומרת גם היא אולם תודה שוב

הי טלי ../images/Emo13.gif ברוכה הבאה ../images/Emo65.gif

את נראית לי אדם שכל הזמן נזהר וקצת עוצר את עצמו. שימי לב שהכתב נכתב בעט כדורי ככל הנראה ועל דף משובץ וזה מפחית את האמינות של הניתוח. את מדודה, חושבת על הדברים לפני שמבצעת, חוששת ונזהרת. אני לא מנסה להגיד שאת לא פועלת או משהו, את כן. אבל משהו אצלך תמיד נשאר מסויג. את לא חווה את החוויות עד הסוף, לא מרשה לעצמך להיסחף עם החיים ומנסה להיות בשליטה. אולי זה בגלל שאת אדם עדין ורגיש ויש לך תחושה פנימית שאת קלה להיפגע ולכן את נזהרת ואולי זה פשוט תקופה כזאת. נורא חשוב לך איך אחרים רואים אותך, נורא חשובה לך אסתטיקה, את אינטלגנטית, אופן החשיבה שלך מובנה. את מעדיפה באופן כללי לעבוד בדברים עיצוביים ופחות בדברים אקדמיים. בעודי כותבת אני מבינה שאני לא יודעת בת כמה את. אז בבקשה תכתבי. אם במקרה את מתחת גיל שבע עשרה אז תתייחסי אל כל מה שכתבנו פה כאילו שזה לא נכון ונערוך אבחון מחודש.

אליענה

New member
מדהים!!!!!

אין לי מילים להודות לך על הניתוח המדהים והכה מדוייק אני בת- 28 והדברים נכונים ומדוייקים באם עתה כשאת יודעת את גילי תוכלי להוסיף עוד מספר דברים אשמח מאוד או באם תרצי שאשלח לך כתב יד לא בעט כדורי גם כן אודה לך מאוד מפני שאני זקוקה להכוונה מקצועית ואישית בתקופה זו

אוקי, אז בואי נעשה את זה יותר אמין

תקראי את ההוראות איך לכתוב ב"הודעת המנהל" בראש הדף, תצרפי שוב קובץ ונלך על ייעוץ מקצועי.
מיכל

והפרחים ליובל ../images/Emo13.gif בעצם ../images/Emo9.gif .....

טוב, נחתי, אגרתי כוחות, ואני פנויה להתעמקות במישור המקצועי שלך גיברת אליענהאב
ותודה לביל גייטס שמאפשר לי לראות שני חלונות על אותו מסך
הכתב שלך מאוד שונה וטוב שכתבת שוב כי פתאום עולים דברים שלא עלו קודם. למשל, יש לך פסאדה של בטחון עצמי (למרות שהיית קצת בלחץ כשכתבת לנו) את די יודעת מה שאת אומרת ומרגישה למשל בויכוחים שאת באמת יודעת וזה לעומת אחרים שאולי פחות יודעים. במילים אחרות אפשר להגיד שאת לא מספיק קשובה לאחרים ולדעות שונות וקצת יש בך מן ההתנשאות. בכל זאת זה מסויג אצלך כי את מדודה כאמור וטיפה עצורה וזה מווסת את מה שראינו קודם לכן. התבלבלת
לא נורא, זאת המזימה. שלא תביני כלום ..........
אני חושבת שדברים שקשורים למילים, לעריכה, לכתיבה או מדעית או מחקרית או עיתונאית יכולים מאוד להתאים לך. כי את גם טובה באיסוף חומר וגם את די דקדקנית וגם את אוהבת להביע את עצמך. אני מאוד ממליצה לך לעשות משהו שקשור בתנועה. תראי. יש פה קונפליקט. מצד אחד יש לך את הקטע של התנשאות. מצד שני את לא בטוחה בעצמך ומלאת חסימות. מה עושים עם זה ? כדי שתזרמי ותפיקי מעצמך יותר את צריכה טיפה להשתחרר אבל את חוששת שאם תשחררי תיקלעי לשחצנות איומה חסרת בסיס ואת איכשהו שוחה בין לבין מתחמנת ומתחכמת לעצמך. אני לא אמליץ לך על מקצוע, כי מה שאמרתי הוא די מספיק. אני כן אמליץ לך לעשות את הדברים הבאים: תנועה. אכילה נכונה. טיפול במגע כלשהו (שיאצו למשל, עיסוי רקמות עמוק, כאלה דברים) ומדיטציות מהסוג שעובד על ויסות האגו. תעשי את זה. תכתבי לנו שוב בעוד חודש. אולי דברים יתבהרו עד אז. מדעתך? רק דבר נוסף: יש לך נטיה אולי לעיתונאות או תקשורת. תקחי אך ורק דברים שלא מצריכים מהירות. את תעמדי ללא ספק בדד ליינים שלך, אבל את תסבלי. הקצב שלך מתון יותר ואת תהני יותר אם יהיה לך זמן לעבוד ביסודיות על הדברים. אני בעד מחקר. אבל בואי נחכה קצת ונראה.

למעלה