גרפווטר נגד גזים

גרפווטר נגד גזים

שלום אני זקוקה לניסויונכן. הבן שלי בן 35+5 שוחררנו מהפגייה לפני יומיים. אתמול היה לנו לילה לבן של כאבים עוויתות בבטן. האם למישהו יש ניסיון עם גרפווטר עם פגים? אני יודעת שלכאורה זה לא השלב שהוא צריך לסבול מזה. אבל כל מקרה לגופו. אני אשמח לעצתכם.

carmelita8chuna

New member
גרייפווטר פחות מומלץ לפגים

ראשית - שמעתי מחברות וממשפחה שהמטפורה עושה פלאים ועוזר מאוד - אבל משרד הבריאות פרסם עליה התייחסות שיש לתת עליה את הדעת. המוצר מבוסס על שומר שיש ל נטייה להרדים - וזה לא בטוח אצל פגים במיוחד כאלה עם בעיות נשימה. המליצה לי הרופאה על סימיקול של טיפ טיפות. אני רואה שיפו מסויים אם כי עדיין יש התקפות

החלטתי לתת לו גרפווטר

ואיזה הבדל משמעותי! הוא רגוע וישן טוב לא מתעורר בבכי בגלל עויתות. אני כל כך מאושרת. אני מחכה ללילה לראות אם השעות הקשות יחזרו על עצמם או שזה ייפסק. אני יעדכן.

חח את חמודה

אם החלטת לתת- למה התייעצת מלכתחילה?

חחח הורסת... האמת שגם אני נותנת גרפווטר

כי זה ממרכיבים טבעיים.
הסימיקול הוא עם מרכיב כימי...

tym10

New member
עזרת לי

גם בן סובל מגזים והתלבטתי לגבי גרפ ווטר.
תודה! כנראה שאקנה.

לאחר יום שני עם גרפווטר

עבר עליו לילה מלא התפתלויות וכאבים. מידי פעם טיפטפתי לו שתי טיפות לפה כדי להירגע. אני לא יכולה להגיד שזה עשה את ההבדל. אני מתלבטת אם לנסות תכשיר אחר. ביתיים אני עושה לו התעמלות של כיווץ ומתיחה של הרגליים, ושמה אותו בתנוחת נמר על העץ אם היד מתחת לבטן . זה מקל עליו. אבל שום דבר בעצם לא לגמרי עושה הבדל משמעותי. הקטנצ׳יק שלי סובל ואני נגמרת מזה. זה לא ניראה לי הגיוני שזה התחיל כשחזרנו התבייתה. מעניין מאוד מה הם עשו בפגייה. יותר נכון ברור לי שהם השאירו אותו לצרוח. וכן אני עדיין מבקשת עצות ובסופו של דבר מחליטה לפי שיקול דעתי ,כי זו אחריותי כאמא.

tym10

New member
את מניקה?

מאז שאני הפסקתי לאכול פריכיות אורז בן הרבה יותר רגוע.

מניקה +תמ״ל

אני מניקה ועושה השלמות בסימילאק. אני נמנעת ממוגז ושוקולד וקופאינים אחרים. מה שכן אני שותה תה שומר,וחשבתי להתחיל לקחת את הגרפווטר בעצמי. על עיקרון של איזון אנרגטי.

hila268

New member
עברתי במקרה..

לפורום הזה לאחר חיפוש אחר משהו אחר לגמרי..אבל ראיתי את ההתכתבות ומאחר ועברנו את עניין הגזים פעם אחת ובקרוב שוב..
מה שמאוד עזר לנו זה כדור הפיזיו-תנודות קלות עליו עשו את העבודה כל פעם

לגבי הגרפוואטר-לא השתמשתי מעולם אבל במקרה קראתי שלתינוקות שנולדו כפגים ואף לתינוקות בני יומם התכשיר מסוכן או לא מומלץ בגלל השומר (באחד הפורומים כאן)
לכן מאוד חשוב להתייעץ עם רופא בכל פעם שאת נותנת משהו חדש - והוא גם יכול לתת לך את כל המרשמים בהנחה, אגב (גם את זה גיליתי לאחר חודשים רבים)

תרגישו טוב ובהצלחה

למעלה