גרף משופר גרף משופר פלוס אני אנסה לסרוק ולהביא את הדף מהספר פה.
י ירון. New member 12/5/01 #2 כריש נכתב ע"י כריש_מחודש: גרף משופר פלוס אני אנסה לסרוק ולהביא את הדף מהספר פה. לחץ כדי להרחיב... כריש מצורף הצארט שדנדון צירף בזמנו בעת שהיזכיר את התבנית הנ``ל. מכל אופן מהגרף שהוספתה נראה שידית הספל הפוכה. האם יש בכתובים משמעות לכך? ירון.
כריש נכתב ע"י כריש_מחודש: גרף משופר פלוס אני אנסה לסרוק ולהביא את הדף מהספר פה. לחץ כדי להרחיב... כריש מצורף הצארט שדנדון צירף בזמנו בעת שהיזכיר את התבנית הנ``ל. מכל אופן מהגרף שהוספתה נראה שידית הספל הפוכה. האם יש בכתובים משמעות לכך? ירון.
ר רואה כל פגע New member 12/5/01 #3 למה משהו חושב שזה נכתב ע"י ירון.: כריש מצורף הצארט שדנדון צירף בזמנו בעת שהיזכיר את התבנית הנ``ל. מכל אופן מהגרף שהוספתה נראה שידית הספל הפוכה. האם יש בכתובים משמעות לכך? ירון. לחץ כדי להרחיב... למה משהו חושב שזה שזה cup and handle ולא inverse head on shoulders מעבר לבינתי.
למה משהו חושב שזה נכתב ע"י ירון.: כריש מצורף הצארט שדנדון צירף בזמנו בעת שהיזכיר את התבנית הנ``ל. מכל אופן מהגרף שהוספתה נראה שידית הספל הפוכה. האם יש בכתובים משמעות לכך? ירון. לחץ כדי להרחיב... למה משהו חושב שזה שזה cup and handle ולא inverse head on shoulders מעבר לבינתי.
כ כריש_מחודש New member 12/5/01 #4 איפה אתה רואה נכתב ע"י רואה כל פגע: למה משהו חושב שזה שזה cup and handle ולא inverse head on shoulders מעבר לבינתי. לחץ כדי להרחיב... איפה אתה רואה ראש וכתפיים הפוכות,אם תביא לי דוגמה אשמח להודות בטעותי,אבל נראה לי יותר C&H מאשר התבנית שאליה אתה מדבר.
איפה אתה רואה נכתב ע"י רואה כל פגע: למה משהו חושב שזה שזה cup and handle ולא inverse head on shoulders מעבר לבינתי. לחץ כדי להרחיב... איפה אתה רואה ראש וכתפיים הפוכות,אם תביא לי דוגמה אשמח להודות בטעותי,אבל נראה לי יותר C&H מאשר התבנית שאליה אתה מדבר.
ר רואה כל פגע New member 12/5/01 #5 גם בדקתי את הגרף ביאהו נכתב ע"י רואה כל פגע: למה משהו חושב שזה שזה cup and handle ולא inverse head on shoulders מעבר לבינתי. לחץ כדי להרחיב... גם בדקתי את הגרף ביאהו וצריך די הרבה דמיון לcup and handle.
גם בדקתי את הגרף ביאהו נכתב ע"י רואה כל פגע: למה משהו חושב שזה שזה cup and handle ולא inverse head on shoulders מעבר לבינתי. לחץ כדי להרחיב... גם בדקתי את הגרף ביאהו וצריך די הרבה דמיון לcup and handle.
ר רואה כל פגע New member 12/5/01 #6 התכונתי ל qlgc בגרף של דנדון נכתב ע"י רואה כל פגע: גם בדקתי את הגרף ביאהו וצריך די הרבה דמיון לcup and handle. לחץ כדי להרחיב... התכונתי ל qlgc בגרף של דנדון בנסד``ק אני לא רואה כלום חוץ מreversal להתנגדות.
התכונתי ל qlgc בגרף של דנדון נכתב ע"י רואה כל פגע: גם בדקתי את הגרף ביאהו וצריך די הרבה דמיון לcup and handle. לחץ כדי להרחיב... התכונתי ל qlgc בגרף של דנדון בנסד``ק אני לא רואה כלום חוץ מreversal להתנגדות.