גרעינרית?

THE sky angel

New member
לי היו 6 אם זה משמח אותך.. :)

והציונים שלי לא כל כך מאירים פנים אבל תקשורת הכי מעניין אותי אז.... :) לשון-71 (סופי 73) מתמטיקה- 100 (סופי) ספרות- 73 (סופי) הסטוריה- 46 (53 סופי- אני עושה מועד ב'..) מחשבים-89 (סופי 80) ותקשורת כמובן- הציון המפתיע של השנה 95
(סופי 90 אבל למי אכפת
) הכל זה יחידה אחת.... :)

נ ו ם

New member
גרעינרית?

חזרתי הרגע מהסמינר קומונה ומהחפיפה הראשונה והיה כל כך כיף ומוזר ומדהים. להזכירכם אני גרעינרים (לעתיד או להווה תלוי איך מסתכלים על זה) בעמק חפר (אימפריה). החפיפה הראשונה היתה בשישי שבת בגרעין. לא עשינו הרבה קצת הכרנו ונכנסנו לאוירה והיה פנאן, שזו בעצם היתה המטרה נראה לי הגרעינרים המצחיקים שלנו לקחו אותנו לים ולבריכה ואיזה פאב. הסמינר קומונה היה במכמורת, רק עם הגרעין החדש שלנו. היה לי ממש ממש כיף, אני מרגישה שממש התקרבנו למרות שאני בקושי הכרתי מישהו מהם ואני לומדת להכיר אותם ולהבין אותם. אני אופטימית פתאום ויודעת שיהיה טוב. לכל קומונה המנחה נותן בסמינר קומונה להחליט מה לעשות. אנחנו החלטנו לעשות גיבוש והיכרות אז דיברנו המון המון ושיחקנו המון משחקי גיבוש טפשיים, שדווקא היו טובים לנו. דיברנו על מהות הגרעינר, על נורמות בקומונה, תיאום ציפיות כמובן, מה יפריע לנו בקומונה, קבענו תפקידים וכו' (אני חצי אקונומית). בקיצור היה ממש כיף ואני כבר מתחילה להשמין נראה לי. :) תהיה אחלה שנה. ההודעה הזאת יצאה ירודה ממה שציפיתי אבל חפיף.

מה? גם אני גרעינרית?

חזרתי אתמול בייתה אחרי חפיפה וסמינר קומונה ומחר אני כבר בורחת להם שוב:) היה ממש טוב!!! למדתי להכיר יותר את האנשים ולהתחבר לכל אחד בצורה שונה ומתאימה לו... אני חושבת שהסמינר קומונה מאד חיזק את הקומונה שלנו! אני באמת מרגישה "יוווווו איזה כיף שאני הולכת לחיות איתם השנה זה יהיה באמת משהו לא נורמאלי!!!!" האזור של מרום גליל עוצר נשימה! אני והצפון זה סיפור אהבה מאד גדול וני כ"כ שמחה שאני בצפון ושיש לי אזור כ"כ יפה מבחינת נוף ומאתגר מבחינת האנשים! במרום גליל יש מצודה ולמצודה יש מגדל שמירה ובלילה השני עשו לנו השבעה והוליכו אותנו למצודה בעניים עצומות וגם ישנו שם... ובלילה טיפסנו, חלקנו, למגדל שמירה על הגג והיה כ"כ קר אבל יפה! בבוקר לא היה יל כח לעלות ואני כ"כ רוצה לעלות לשם לראות את הנוף או סתם לשבת שם כי זה כ"כ כיף! כשתבואו לבקר אותי אני אקח אתכם לשם ולעוד מקומות יפים שיש שם:) באמת אזור ששווה טיול!!! ממש שוויץ בעניים!! חזרתי אתמול הבייתה בסביבות 5 אחה"צ אחרי שהייתי בצהריים אצל חברה שלי מהקומונה והלכתי לרופא אזניים.... ואח"כ ביקרתי את הדודים.... חזרתי הבייתה ופשוט נפלתי מרוב עייפות! הלכתי לישון בסביבות 9וחצי ולא התעוררתי כל הלילה עד שהגיע הבוקר! התעוררתי ב7וחצי כי היה לי קר וגם כי הייתי ממש רעבה- מרעיבים אותנו בקומונה!!!!! וחוצמזה לא אכלתי ארוחת ערב אתמול... אבל גם ארוחת בוקר בכלל עוד לא אכלתי! במילה אחת איך היה? מצויין:)!

חחחחחחחחחח כן כולנו משמינים.....

לא באמת מרעיבים אתנו בקומונה.... אבל לא ממש היה לנו אוכל בקומונה בימים שהיינו שם:) חחחחחחחחחח

fresh mishmesh

New member
סליחה שאני מנצל"שת, אבל-

מישהו יודע איפה הגרעין של באר טוביה נמצא?... אני גרה במועצה ה*$^%&@ (מעולה, מעולה) הזאת, ו... אהממ... אין לי מושג קלוש...

שקסי

New member
הציוני בגרות החמודים שלי!!!

כן כן לא איכפת לי עכשיו אם זה מעניין אותכם או לא!! אבל אני הייתי בטוחה שאני נכשלת בשתי הבגרויות העיוניות שעשיתי!!! באתי לבחינות ממש עם הרגשה רעה ויצאתי עם הרגשה עוד יותר רעה! אבל תמיד היהה פטל בבית אז היה טוב! אז עכשיו- במעבדה ביולוגית קיבלתי- 67 ציון סופי!! כן כן עברתי!!! אחרי שכל השנה ישבתי על 50-40 ובספרות שממש מממש ממש לא הגעתי לאף אף אף שיעור קיבלתי-!!!!! 70!!!! כן כן 70!!! איזה יופי!!! עברתי את שתי הבגרויות האלה!! וזה חוץ מה99 בתאטרון...

שקסי

New member
ווואיי איזה טעות אנוש!!!

בטעות בטעות..שירשרתי לכאן.... מורוש או שי אתם יכולים להעביר אותי במקרה??? אני מאוד מאוד יודה לכם!!

kedeman

New member
מצטער....

אנחנו יכולים או לחבר או למחוק אין כלים נוספים

אשליקו

New member
בגרות בגרות!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo6.gif

קיבלתי 100 בבגרות במקצוע מדע וטכנולוגיה 3 יחידות

גם אני פה.... :)

קודם כל, ניצן, התשובה לשאלתך- הגרעין של באר טוביה הוא במושב באר טוביה. אז גם אני חזרתי אתמול מהחפיפה ומהסמינר קומונה. היה ממש נחמד וכיף :) הקומונה היוצאת הייתה ממש חמה ומפנקת (וגם אנחנו כבר התחלנו להשמין), היה לנו בערב הראשון בקומונה מפגש עם מדריכים מהאזור, שם פגשתי את יעל, שזו ההזדמנות להודות לה על הכדורי שוקולד! הסמינר קומונה היה חצי טיול חצי במועדון ליד הקומונה והיה גם כן ממש כיף ומאוד מגבש. אני ממש אוהבת את כל החבר'ה מהקומונה שלי ויודעת שהולכת להיות לנו שנה ממש מדהימה. בכל מקרה, החדשות הטובות הן שיש לי ממש ליד הקומונה ספריה ציבורית עם אינטרנט, כן אינטרנט! מה שאומר שאני כנראה כן אהיה פה יותר מן המצופה, אם יהיה לי קצת זמן בבוקר :) החדשות הרעות- רק בבקרים אני אהיה פה. בכל מקרה, אני לא ממש עוזבת! יום טוב לכולם!!

kedeman

New member
נו? אז היה טיול השפלה?

את מוזמנת להיות פה כמה שתרצי רק תשמרי על השקט! זאת ספריה!!

למעלה