גרעינרים?!

• פותח הנושא jofer
  • פורסם בתאריך

ה טמבל

New member
אתה כמעט מצליח לעצבן אותי

תפסיק להיות צדיק, תבדוק קצת ותגלה שאנחנו נמצאים במושבים וישובים שאנחנו התנועה היחידה בארץ שהסכימה להכנס אליהם. לתנועת הבוגרים שלכם כנראה יותר חשוב הצד הפוליטי של המושב מאשר "כל נער ונערה בישראל", עובדה שיש מקומות שאתם לא נכנסים אליהם בגלל עמדה פוליטית של המקום. ואל תדבר לי פה בסימני קריאה, אל תשכח שאתה אורח.

ה טמבל

New member
מאיה

מצחיק מה מלכד אותנו פתאום לתנועה אחת גדולה, דווקא ההחלטה על הפרדה. יפה שזה מדאיג אותכם, אבל עד עכשיו חוץ מצד הכלכלי וערכי היסוד לא היה שום קשר בין החטיבה לשאר הנוע"ל, ניתוק מוחלט בכל יוזמה, פעילות ודרך ניהול, מרמת החניך הצעיר, המדריך, הש"ש , המדריך הבוגר, הרכז, מסגרות ההגשמה, הטיולים, הסמינרים, ההכשרות, הכל היה במשך שנים מופרד, שונה ומנותק לגמרי בין החטיבות. אז מה קרה פתאום? אני חושב שמאוחר לדבר על מה הוביל לניתוק הזה, אבל צריך לשאול מה לקח את הכח מהידיים של הנוער, שהפך להיות מונהג במקום מנהיג, ואז אולי נוכל באמת לדרוש לקבוע בתוך התנועה שלנו, ותהיה לנו הזכות המלאה להחליט החלטות כאלו.

jofer

New member
לנועליסטים שבינינו

אמ כל הכבוד על הדאגה באמת אחלה.. טוב שנזכרתם. לפי דעתי אתם ממש ממש בלאייייי למה ? כי עכשיו מה שיקרה התקציב של הנועל יפחת קצת כי בני המושבים מהווים כ 1/3 -1/4 מהנועל ומקבלים תקציבים חרא!!! הטיולים יקרים לאללה!!! בתור גרעינר במטה אשר אימפריה אני יודע שהבדל קטן של כסף עושה את ההבדל..... גם לקורס מדצים מדמים ומשצים ... ולמה אני אומר את זה?????? כי במקום לתת כסף לדברים כאלה... הנועל שאנחנו חלק בו עושה אחלה טיולים שמביאים את שוטי הנבואה וכדומה שעולים קצת כסף..... אז מה שיקרה שיגידו אההההההה לא מביאים להקה אהההההה נינט לא תבוא להופיע וכדומה.. לכן אני חושב ששנת השרות של הנועל מתעוררים ואכפת להם כל כך... כי עד עכשיו שמענו משהו מהם.. ואני לא ממורמר אני ממש שמח על המעבר! עכשיו הזמן של הנוער לקחת חלק בעיצוב התנועה החדשה עצמה ולהראות שזו תנועה שלנו!!! זה הזמן להיות רציניים!! וחבר'ה מת אליכם!!! אלא מתענינים!!!!!

zmird

New member
ג'ופר, אולי די עם המתעניינים?

כמו שכתבת, גרעינרים וגרעינרים לעתיד הם באמת חלק מאוד חשוב מהתנועה,אבל אל תשכח אותנו, המדצים ה(לא כל כך)טריים, המדמים, המשצים ושאר החבר'ה שלא יהיהו בגרעין בשנה הקרובה. התנועה גם שלנו, אחרי הכל :) לא יהיה הוגן לשתף רק את המתעניינים בזה. אגב, זה דורון זמיר מעמק חפר, תן בראש :)

jofer

New member
דורון

לא התכוונתי שנעשה את זה במתענינים... סתם אני מנצל במה זו לפרסם את המתענינים. ברור וחשוב שגם המדצים הציעירונים ( במיוחד מעמק חפר ומטה אשר) גם יהיו חלק מהשינוי.

spraizler

New member
שקט שקט

גם לך יהיה את הזמן שלך שאתה תהיה גרעינר :p תן לנו להנות

ה טמבל

New member
ילד

אני מקווה שלא הגבת להודעה שלי כי אתה חושב שאני מהנועל. ותבדוק שאתה יודע על מה אתה מדבר לפני שאתה מפרסם הודעות מלאות בבולשיט. אתה בכל זאת גרעינר, יצוגי וכאלה אתה יודע, אומנם ממטה אשר אבל בכל זאת...

עם כל הכבוד..

לא אני ולא אתה יודעים את סיבות ההפרדה. ההפרדה לא בטוח שהייתה בגלל סיבות מהנוע"ל כמו בקונספירציות שרצות פה בפורום. מה שאני יכול להגיד שאנחנו כתנועה כרגע , אם זה חברי הבוגרת, חניכים בצעירה או קומונרים בשנת שירות לא יכולים לקחת אחריות על חטיבת בני המושבים. למה? כי יש תנועת בוגרים שמנהלת את הקשרים בין הפלגים ואחראית על שיתוף הפעולה. אני בתפיסת מחשבה תמידית שחטיבת בני המושבים היא חלק מאיתנו ואני שאני אחראי על הפעילות בעיר שלי על מדריכים אחרים על חניכים מהשכונה לא יכול להתרכז על הקן המושבי. זה כמו שאני אשאל אותך למה לא לקחת אחריות על קן כפר עזה שנסגר בגלל שככה החליטו שם בהנהלת הישוב..? בקיצור. אם זה לא היה משנה לנו והיינו עד כדי כך אטומים ולא אכפתיים גם לא היינו באים לפה לדבר. אז יאללה תקבלו את זה ותפסיקו לבכות ניתוק היה השאלה מה הלאה ולמה ומה יצא מכך לכל צד. סבבה תקבלו תקציב קצת יותר גדול.. אבל להיות לבד זה לבד.. ולהיות בתנועה אחת גדולה זה אחרת גם מבחינה רעיונית וגם מבחינת השיתופיות.. עלה והגשם...

ה טמבל

New member
נראה לי העשן בעיר דפק לכם

את המוח... תבין, הניתוק קיים כבר שנים, צאו מהסרט אף פעם לא היה לנו קשר יותר מאשר מבחינה תקציבית.

גיל876

New member
../images/Emo207.gifהניתוק אומר גם שכנראה לא

יתנו לנו ללבוש יותר חולצות כחולות??? כי הבנתי שכאילו החולצה הכחולה היא של הנוע"ל, וזכויות שמורות וכל השטויות האלה... אז זה נכון? לא "ירשו" לנו ללבוש יותר חולצ"כ? זה כבר לא מה שמייצג אותנו??

foofi

New member
אני לא מבינה איך זה הגיוני.

כי גם השמו"צ לובשים חולצות כחולות. והם לא בנוע"ל בכלל.

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifיש להם שרוך לבן..

חולצה כחולה+שרוך אדום זה 'סמל' של הנוע"ל

foofi

New member
טחח ממש תנועה שיוויונית.

מה אכפת להם שאנשים אחרים ילבשו שרוך אדום!?

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo6.gif

אנחנו יכולים לעשות שרוך אדום-כחול.. זה יותר מאגניב >< זה מכניס את החולצה ואת השרוך לתוך השרוך
ואפשר לבנות על זה תיאוריות שלמות..

foofi

New member
אני בעד לעשות חולצה אדומה עם שרוך

כחול. אבל מה הקטע הזה של הנועל לתבוע את הסמל וכל זה?! אני באמת לא מבינה...

Oukami Kun

New member
לא יודע מה איתך,

אבל תדמיין רגע חולצה כחולה רק באדום. נכון מזוויע?

למעלה