גרעינרים מספרים....

זקני הפורום היו הורגים אותי...

אבל שיהיה... פרצו לי לאייסקיו,אז קודם כל,אם מישהו נבהל,זה בדיוק הזמן להירגע... החלפתי אייסקיו,זה המספר החדש:287-105-974, ניפגש שם! יום נעים לכולם.

שקסי

New member
חברים יקרים!

תשמעו פעם ראשונה מיזה חודשיים אני מגיעה סוף סוף למחשב... דאמאט לקח המון זמן... אבל הגעתי למועצה...ויש אינטרנט!!!יש!!! אמממ יש לנו חג מעלות ביום חמישי אז עשינו עכשיו את כל התיק על החג מעלות... וואי קשה להיות גרעינר!! תשמעו... ישנתי שעתיים בלילה... וזה קורה כבר חודשיים בערך... לא שאני מתלוננת כי יש מלא עבודה.... אבל פאק לא חשבתי שאני יגיע הביתה ( או לבית בגולן) ומה שאני ירצה לעשות זה רק להימרח על אהובי המדהים ולישון... טוב לכל חברי היקרים שמצטערת שקצת ניתקתי קשר - רק שתבינו שפעם ראשונה שהיה לי באמת זמן לדבר עם שתי החברות הכי טובות שלי היה לפני 3 ימים שהייתי במקרה פנויה לאיזה שעתיים... בצורה מפתיעה.... טוב אני מקווה שהכל טוב! מצטערת פשוט אין לי כוח כ"כ לקרוא מה הלך פה... אבל אני רואה שהפורום פעיל ועובד גם בלעדינו... איזה כייף לדעת שהשראת בסיס טוב להמשכיות... (כמו בקן שלי... פאק נהייתי חפרנית!) עוד משהו... בחיים אל תאמצו 4 גורים ואמא כלבה....בקומונה!!!! זה עולה יותר כסף להאכיל אותם מאשר אותנו!!!!!! מי שרוצה לאמץ כלבים מקסימים מוזמן בחום להיתקשר אליי.... הם פשוט מדהימים... וקשה לנו פשוט לזרוק אותם... אז אנחנו רוצים שיאמצו אותם... וד"א בואו לבקר תמיד!! הדלת פתוחה יש הרבה מקום ואפילו מזרונים ספייר.... אוהבת המון המון שיהיה לכם יום נפלא!! ואל תוותרו מהר על דברים שחלמתם עליהם אם הם לא מצליחים!!! עדי הקטנה.... (יש בכרטיס אישי את הפלאפון שלי- אתם מוזמנים תמיד!!!!)

מ ו ר ע ל

New member
שימו לב הודעה חשובה!

מה קורה? וואי שנים שלא הייתי פה טוב בכל זאת אני חודש לא בבית... בכל אופן היישר מחופא"ש רציתי לספר לכם שהכל נחמד ושיש מחרתיים חג מעלות ובעצם כתבתי הודעה כי יש משהו מזה מצחיק! יש סמינר של כל הרכזים והוא בחופא"ש ליד הגרעין שלנו וזה כזה מצחיק הם עושים שם מלא שטויות ממש כמו ילדים קטנים חיחיחי סתם בכל אופן יהיה בסדר ומי שלא בא לחנוכה מפסיד[ למה?! כי אני זה שבוחר ת'מסלולים!!! אגב כנראה שגם השנה לא יהיה טיול נודד עקב ריבוי המשתתפים אוף באסה לפחות יהיו הרבה אנשים ביי ביי אנשים ותשמרו על קשר!

fresh mishmesh

New member
bonjour paris

אז ככה- אני בבית... כן כן, אבל לא מסיבות משמחות, בכלל לא... אני חולה
יש לי חום ואני כל הזמן משתעלת נראה לי שנדבקתי מנתי... אבל אני חושבת גם שאני זאת שהדביקה אותו מההתחלה... בכל מקרה, השבוע הקודם היה מאוד מתיש בשבילנו- חג מעלות מ-ט-ו-ר-ף, חתיכת הפקה רצינית יש בעמק חפר... ממש נהניתי עם כל החבר'ה, המדריכים, המש"צים ואנשי החלוץ- לאט לאט אני קולטת למה השיר אומר "א.א."- הנוער פשוט איכותי בצורה מדהימה...
וכמובן שהסניף שלי הכי מגניב כי הוא אירח את החג מעלות (ועל כך הרבה תודה לאביחיל) וכי הוא השתלט על הטקס (בנץ ויאיר מנגנים, נעם מנחה, ליאור אחראית ריקוד, דנה מרקס מלווה נואמים, רנה בצוות טקס, עמית ובנץ בין האחראים על כתובות האש), ששמעתי שהיה בין האיכותיים שנראו בעמק חפר בכל מקרה, אנחנו נכנסים לאט לאט לשגרה, ועד שזה סופסוף מגיע- אני חולה, נו ב'מת...
אני נהנית לי בגרעין בינתיים, למרות שהעבודה קשה מכל הבחינות... כדי להקל קצת על עצמנו יצאנו לכיף קומונה ביום שני לבאולינג והיה מממש ממש כיפי ומצחיק, במיוחד הנסיעה עם פרדי הלוך וחזור (מוקדש לאור- "תן לו בראש!") אני חושבת שזהו... טוב, אני פה למשך ארבעת הימים הקרובים, אז נדבר...

roikeman

New member
ידוע שלהיות גרעינר זה לא עבודה

קלה
! דרך אגב תארי איך הכלבים נראים?

tuty fruty

New member
ניתן אני מתה עלייך

תהיי בריאה ודווקא היום שהפלאפון זמין כלהיום כי ביקשת את לא מתקשרת... אני מקווה שתחזרי אלינו בקרוב אוהבת המונים רנה הבית שלי מחכה לך כבר שתחזרי..

fresh mishmesh

New member
תודה מותק../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

ד"ש לבנות (קים, אופיר, אליה, אור... אוווח נו... אתם מיליון. קשה לזכור, תסלחי לי ופשוט ד"ש לכולם)

Ronush14

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif

ועדן כבר לא אצלי...
היא הלכה.. אני יכולה למסור לה מחר..

place no more

New member
חרובי

אני שמעתי שטיול חנוכה הולך לעלות 610 שקל אם זה נכון נראה לך באמת שמישהו שהמועצה שלו לא תסבסד לו או שהוא טחון רצח יבוא..?

מ ו ר ע ל

New member
טיול חנוכה לא יעלה 610...

זה בערך מה שיצא שאתה עובר יבש על כל מה שצרךי ועוד מוסיף כל מיני שטויות, אנחנו נשתדל להוזיל אותו כמה שיותר על ידי הורדת כל מיני שטויות שלא באמת הכרחיות ועולות מלא כסף...

למעלה