גרעינים

Oi Vey Zmir

New member
גרעינים

גרעינים

אני לא יודעת לפצח גרעינים. ז``א- אני יודעת לפתוח אותם טיפה בפה ואז להפריד עם הידיים כמו ילדה חוסה, אבל לפצח גרעינים במובן האמיתי של המילה(מה שאומר אנשים שיושבים בקניונים וממלאים את הרצפה בקליפות בשנייה וחצי) אני לא יודעת. וזה הזכיר לי שלפניי שלוש שנים בערך אני וחברה שלי עלינו על טרמפ, נראה לי לת``א (אני אעריך את זה אם לא יתחילו פה תגובות בסגנון ``רק ילדות טיפשות תופסות טרמפים`` כי אני יודעת שאני טיפשה, אל תבזבזו אנרגייה מיותרת). נכנסו לרכב וחברה שלי ישבה מאחורה. היא שתקה בערך חמש דקות (היא לא מהסוג שיכול להחזיק יותר זמן) ואז היא שאלה את הגברבר שנהג אם הכסא גלגלים שייך לו. הוא אמר שכן, ושהוא שמח שהיא לא התביישה לשאול. בקיצור לבחור הזה היו כמה הרגלים דיי מוזרים- למשל צורת הנהיגה שלו, או לעשות ג`גלינג ולהחזיק את ההגה ביד השנייה אבל הוא האדם הראשון שהציע לי גרעינים ואמר לי לאכול אותם עם הקליפה. אז באמת אכלתי את זה עם הקליפה. ההקלה!! אחריי שנים של קילוף אובססיבי סוף סוף מצאתי שיטה. אז תאכלו עם הקליפה. זהו מוסר ההשכל. אוי

JUVENTINI

New member
גם אני !!

יש עוד משהו שאני רוצה לדעת חוץ מלפצח גרעינים .. אני רוצה לדעת לירוק סמוכתות .. !

N0

New member
מה?

אפשר לאכול גרעינים עם הקליפה ? טוב N0 גם לא ממש יודע לפצח גרעינים אז הוא גם ככה אוכל חלק מהקליפה אבל בכל זאת זה תמיד מגרד לו בגרון... את מדברת על כל הגרעינים או רג על הלבנים של אבטיח ? N0

Oi Vey Zmir

New member
גרעיני חמניות

ואפשר לאכול כל מה שאפשר ללעוס. ואין בו רעל. לא? אוי

מתח

New member
Me Too...

לא יודע לפצח גרעינים, או לעשות גרעפס כשאני רוצה, או לשרוק.. אבל פעם לא ידעתי לנקוש באצבעות (ככה כותבים את זה, נכון?) ועכשיו אני אשף הנקישות! לא יודע לפצח גרעינים - אבל כותב שירים!

אל תסתכל בגרעין אלא במה שיש בו

לפצח גרעינים?!!? מה כבר יכול להיות כל כך קשה... זה באמת לא נורא ועדיף לך לא לדעת לפצח גרעינים למה זה עושה חצקונים!!! גרעינים עם הקליפה? בגיל 6 הייתי אוכלת גרעינים עם קליפה או שהייתי מבקשת שיעשו לי `גינה עד כאן... מקופלת-עד הפרור האחרון

Sprite

New member
לא טוב לאכול אותם עם הקליפה...

זה מלוח מדי וכבת לרופאת שינים לפצח גרעינים זה בכלל לא טוב אבל חפיף! אני כמעט בטוחה שלא בריא לאכול עם הקליפה... רונה

rastotman

New member
אבא שלי אוכל קליפות של גרעינים-

ואמא שלי תמיד מאוד כועסת עליו בגלל זה, והוא לא מתייחס אל זה [שהוא אוכל קליפות לא של תפוחים, ושאמא שלי כועסת עליו] בתור משהו מוזר- מאוד מעוות אם חושבים על זה...

Ey@L

New member
נורא נורא מזדהה......

איך באמת מפצחים גרעינים???????????? אני שנתיים כבר לא מנסה כי אין לי סיכויים? וזה מצטרף ל- אין בולעים כדור? ועד לפני שנתיים לא ידעתי לעשות בלון במסטיק....

kinuy

New member
אם מתאמנים מצליחים בסוף

אני גם אשכנזייה לבנה שלא ידעה לפצח גרעינים...אבל מה...החברים שלי מפצחים די הרבה...אז האמת היא שהתחלתי קורס מתקדם בפיצוח גרעינים. אז ככה - השחורים, קלים לפיצוח יחסית...למדתי פחות או פחות לפני חודש והלבנים אלה של האבטיח...ממש קשים לפיצוח. למדתי לפני שבוע בערך. אבל גם אניילדה חוסה עדיין. אל תרגישו רע עם עצמכם

-אולגה-

New member
פתחנו קבוצת תמיכה של מזדהים...

גם לי זה קורה!! את לא לבד! וגם אני הייתי אוכלת אותם עם הקליפה. עד שקיבלתי הרעלת קיבה... מוסר השכל: תאכלי עם הקליפה, אבל אל תתפלאי אם תגיעי לבי``ח אחר-כך!! (חס וחלילה). PRACTIS MAKES PERFECT!!!

למעלה