גרעין 06...

ויצמן j

New member
גרעין 06...

מישו מהמשצים חושב על גרעין עודד??? אם כן מי?????? סמינר משצים גם בירושלים 2004 לא צריך סיבה! אוווווווווווווווו מש"צ עולה אני לא מדריך יש לי גם חיים אין לי חניכים... משצים!

THE sky angel

New member
אני לא בדיוק משצי"ת עם תעודות אבל..

אני מדריכה השנה ט' וכבר מעכשיו מתלבטת למען האמת בין 2 שנות שירות. וכן אחת מהן היא גרעין עודד....

ויצמן j

New member
אני מתלבט!

יש כמובן את גרעין עודד ומצד שני שנת שירות של מד"א... ?!?!?!? והשרשור הזה הוא רק כדי לקבל מושג מי יהיה במתעניינים ובסמינרי יב'

שאלה..

ובלי עצבים כמו בפעם הקודמת... התרגזתם שמתלוננים שאין תמונות נכון?.. ואמרתם שהתמונות יעלו בדף חדש ומיוחד רק של תמונות באיזה אתר חדש או משהו כזה.. אני לא בדיוק זוכר...... אז השאלה היא מתי זה כבר ייקרה?.. מתי יעלה כבר הדף הזה של התמונות שאתם כל הזמן מדברים עליו או האתר החדש?.. הסבלנות נגמרת...

tuty fruty

New member
אני לא מתעצבנת

רק טיפה מפריע לי אתה ממש לא בשירשור הנכון. ואם כבר את רוצה לנצל את השרשור הזה אז תשים נ"ש (ניצול שרשור או שפשוט תפתח הודעה חדשה. ובקשר לאתר כפי שכבר אמרו האתר כרגע בשלבי בנייה אז כרגע צריך להמתין בסבלנות בנתיים אתה יכול לבקש מחברים שלך שישלחו לך תמונות או למישהו מהפורום. ובשביל שהסבלנות לא תיגמר אני שולחת לך עוד מנה של סבלנות!

ובכן...

כמו שרנה אמרה אתה באמת לא בשרשור הנכון... ואם תשים לב... יש שרשור מאוד בולט[!!] של קצת תמונות פה.. תקרא לזה הקדמה תקרא לזה איך שבא לך... אמרנו לך כבר שיש בעיות.. האתר היה כמעט מוכן והכל נמחק... אז מה עושים?! התחילו לעבוד עליו מחדש.. תאמין לי כולנו באותה מידה רוצים שהאתר יעלה וכבר יתחילו להתעדכן שם דברים ואז לכווולנו יהיה הרבה יותר טוב..
האתר יעלה בימים הקרובים
אז הנה קח גם ממני עוד מנה של סבלנות...
עוד משהו... בקשר למיקום שבחרת לשרשר אליה את ההודעה שלך... פעם הבאה באמת עדיף שתפתח כבר הודעה חדשה או שתשרשר ל
... שאלת שאלה לא קשורה לנושא וחבל על השרשור ומי שכתב את ההודעה שרוצה תשובות/לפתח דיון בנושא או לא יודעת מה... מצד שני אתה יכול לשלוח מסר לאחת ממנהלות האתר - מור ואני - ונתייחס לשאלה שלך גם כן...
ערב טוב ושבת שלום עדי

tuty fruty

New member
תחשוב מה אתה יותר רוצה

אני יודעת שזה תשובה מעצבנת אבל ברוב המקרים זה מה שעוזר.. או שפשוט תחכה למיונים ולמתעניינים ותחליט אם זה אכן בשבילך או לא.. אני יודעת שאני רוצה אבל אני מחכה למתעניינים ולסמנרים כדי להיות בטוחה בעצמי. אה ואין פה הרבה יב' רק אני אתה ומור ולפעמים באים לגיחה קצרה אנשים אז אני לא ממש חושבת שפה יוכלו לענות לך על השאלה.

ויצמן j

New member
אסתי...

זה לא העניין אם אני מתאים... נכון לעכשיו אני אחראי על צוות הדרכה שלם ואני בתנועה מכתה ג' ככה שאין לי בעיה לתפקד בתור גרעינר... השאלה מה יתחרום יותר לי ולסביבה שלי

tuty fruty

New member
לא התכוונתי לזה שאתה מתאים

אני בטוחה שאתה מתאים ואם תהיה גרעינר מעולה אלא שזה מתאים לך יותר מאשר קורס של מד"א אני חושבת שכל ההשתלמיות של השנה קצת יסדרו לו את הרעיון האם ללכת או לא..

THE sky angel

New member
אותי בהחלט תראו שם!!

במיוחד אחרי שיחה קצרה עם הגרעינר המופלא גל גזית חחחח הוא העלה בי תמוטיבציה... אני יודעת שאני הולכת לשנת שירות אני רק לא בטוחה.. אני מתלבטת בין 3 שנות שירות רק שעוד לא התחלתי לברר ועוד מעט אני אתחיל ואז אני אדע מה אני הולכת לעשות אבל סמינרי יב' ומתעניינים אני בטוח אלך..!!! 3 השנות שירות שאני מתלבטת הן- כמובן גרעין עודד, שנת שירות במרכז קליטה כלשהו (לעבוד עם עולים חדשים) אממ ולהיות בבית יתומים או משו כזה.. (שזה הכי לא בטוח למרות שזה מה שאני חושבת שאני הולכת לעשות בעתיד...) וייצי- ההחלטה באמת קשה אבל לפי מה שגל אמר לי תצע להכל תדבר עם גרעינרים מהעבר ומההוה ואז תחליט אם זה באמת מתאים לך ובניגוד גם תדבר עם אנשים שעשו שנות שירות במד"א ולחילופין תדבר ותראה אם זה מתאים לך..

וייצמן

מה המצב? שנים... שנים..... בכל מקרה, אם תרצה לדבר איתי, אני נמצאת ב 284905872 ובכלל, כל מי שרוצה לדבר איתי על גרעין עודד וחיות אחרות, מוזמן בכיף. יום טוב, ושבת שלום! :)

סתם כאגב

זה קצת שונה אבל יש שני נות שירות ל גרעין עודד שמשלבים בתוכם גם תרומה לקהילה שזה הגרעין של מנשה והגרעין של לב שרון עובדים בפנימיה הדסה ואלו של מנשה הם נמצאים במין מוסד כזה לילדים "קצת" בעייתים...

s h e e p i t

New member
תיקון-

הגרעין של לב שרון כבר לא כולל את הפנימיה השנה הוא חזר להיות רק של לב שרון לא כולל הדסים...

כן, אין כבר גרעין בהדסים...

אני לא מבינה למה עמק יזרעאל לא מצרף תחת העבודה של הגרעין גם את כבר הנוער בנהלל. לפי מה שהבנתי, הנוע"ל היו עושים שם עבודה, אני לוידעת אם הם עדיין שם, אבל גם אם כן וגם אם לא, נהלל בבני המושבים ולא בנוע"ל. כדאי שזה יבוא ביחד, לא? אה, ולצרף לגרעינים שעושים עבודה נוספת במרכזים ולא רק במושבים ויישובים, יש גם בגרעין שלנו, עמק יזרעאל, גרעינרית שעבדה השנה במרכז קליטה במרחביה. אז..

נ ו ם

New member
רנה זה לא כל כך מוקדם

בשביל גרעין עודד אולי כן כי המיונים בדרך כלל בספטמבר. אבל לרוב השנות שירות מתחילים מיונים כבר בסביבת נובמבר כך ששוה להתחיל לחשוב על הנושא קצת. בכל אופן יש חוברת כתומה בה מופיעות כמעט כל שנות השירות בארץ. אפשר להשיג אותה אם מתקשרים לתק"ם (מחלקת משימות או משהו כזה נראה לי) והם שולחים אותה אליכם. שווה. שבוע טוב.

למעלה