גרעין עודד

קדי

New member
לכל מי שהיה במיונים לג"ע

במיונים הלך לי לאיבוד כובע צמר אהוב במיוחד בצבע כחול כהה עם צורות עליו.....מי שמצא או יודע מי מצא בבקשה תצרו איתי קשר..... אני אוהבת אותו במיוחד.....

קשתונה

New member
אם כבר אז....

במיונים נגנב לי ארנק אהוב במיוחד בעל ערך סנטימנטלי... הוא אדום מבחוץ עם ציור דהוי של תחנת רוח (אח שלי הביא לי מהולנד שהייתי בכיתה ג) ומבפנים צהוב כחול וירוק...היו בו מלא תמונות שלי ושל חברים ותמונה ממש ממש חשובה שלי עם מג...ושלי עם צליל...ושל אל רוי רותם ואני ממנוף... וגם כרטיס ביקור של דיג'יי רוי...וגם עוד הרבה תמונות של חברים... בבקשה תחיזרו לי את הארנק:( לכל אלה שלומדים במנשה בבי"ס הזה...תחפשו אותו טוב?:(

magnum325

New member
גרעין עודד

מה המצב? נהנתם במיונים?, אחלה... אז הבנתי שהרבה חברה רשמו אשכול/ערבה/גולן... אז מי שרשם אשכול שיגיד עכשיו... נראה עם מי אני הולך לבלות שנה.... יאללה, יום טוב שיהיה לכם!

magnum325

New member
וואלה?

יש מצב שישימו שניים מאותה מועצה ביחד? כאילו סה"כ אנחנו(יזרעאל), די גדולים, אבל יש מצב לשניים מאותה מעוצה?

magnum325

New member
בכיף...

אני גיל מעמק יזרעאל... לא נראה לי שמישהו פה מכיר אותי חוץ ממי שהיה בקבוצה 2, אם יש כאן מישהו כזה... והיזרעאלים למיניהם.... ומי את/אתה?

צודק....

אין לי מושג מי אתה.... אני אלה מרמת הגולן. וגם אני ביקשתי אשכול (עדיפות שניה...) אבל אתה יודע שזה לא אומר שאתה שם, נכון?...

magnum325

New member
סבבה..

גם לי מושג מי את.... אבל אני אישית חושב שאני אהיה באשכול.... נתפשר גם על ערבה או גולן.. אבל אשכול...מאה אחוז...אני חושב שאני אהיה שם..

magnum325

New member
פחחח, ערב חברתי...

מעליבה אותי ישר אה? היינו קבוצה שתיים, ועשינו קח אותי עודד.... אני הייתי עודד, ואל תגידי שזה היה גרוע.... הייתי עם אפרת מרמת הגולן...

טוב... זה לא עוזר לי להזכר....

אבל נחמד להכיר אותך

שקסי

New member
אני יודעת מי אתה!!

אתה גיל הבלונדיני... כזה חמוד!! אני עדי הקטנה והקופצנית מקבוצה אחת...

למעלה