גרעין לש"ש ומכיניסטים

גרעין לש"ש ומכיניסטים

מיועד לכל החבר'ה שעכשיו עושים עכשיו שנת שירות ומכינות לא מזמן התחלתם שנה מופלאה, למרות שזו רק ההתחלה וקצת קשה לדמיין את השנה הבאה, רציתי להציע לכם הצעה מפתה... בחברה להגנת הטבע יש מסלול מיוחד לכל אלו ששנת שירות אחת לא מספיקה להם, ומרגישים צורך לתרום גם מעבר. מסלול גרעין נח"ל מאפשר פעילות ערכית בקהילה- להמשיך להשפיע, לחנך ולעסוק בנושאים חברתיים וסביבתיים כחלק מהשירות הצבאי! מה זה אומר בעצם? לאחר שנת השירות הנוכחית עושים קורס הכשרה של החברה להגנת הטבע (תו תקן של משרד החינוך- מאפשר לעסוק בעתיד בהדרכת טיולים כמקצוע) בתום הקורס מגיעים ליישוב ומתחילים לעבוד בקהילה- פעילות בתחום צמצום פערים בהשכלה בבתי ספר, הדרכת טיולים, הדרכת קבוצות ילדים ונוער ועוד ועוד. בפרק הצבאי משרתים במגוון תפקידים בנח"ל, ולאחריו חוזרים לפעילות קהילתית באותו היישוב, עם אותם החניכים! (כחלק מהשירות הצבאי) מבולבלים? רוצים פרטים נוספים? היכנסו לאתר, שם נמצאים כל הפרטים והדרכים ליצור קשר ולהירשם אמנם זה נראה רחוק, אבל הקבוצות מתהוות ונסגרות בקרוב!

גרעין לבוגרי ש"ש ומכינות

שלום לכולם אני חבר בגרעין כזה של בוגרי ש"ש ומכינות, הצטרפתי לאחר שנה במכינה הקדם צבאית בית ישראל בירושלים. אם למישהו יש שאלות על המסלול הזה, אני אענה בכיף מהניסיון שלי ומהסיפור שלי. אפשר גם במסרים. יהודה.

למעלה