גרסת "JFTB" לאתר. השפיעו....

גרסת "JFTB" לאתר. השפיעו....

בצאת שבת או ביום א´ הקרוב ישיק האתר את עיצובו לאתר בגרסת "JENNY FROM THE BLOCK"!! שרשור זה הוא המקום לקבוע מה אתם מעוניינים שנחדש באתר, הצעות, בקשות, הערות והארות... אז תלחצו על תגובה להודעה והגיבו בשרשור זה... אם לא תגיבו, לא תשפיעו!! נשמח לקבל כל תגובה שהיא..

JLO freak

New member
זה רק עיצוב....

ולפי דעתי כדאי שתשנה את העיצוב הנוכחי כי אני מכיר אותך ויודע שאתה יכול לעשות עיצובים ממש טובים....כדאי שתשנה זה רק יוסיף....אם אתה יכול תוכל לתת לנו תמונה של העיצוב החדש הספציפי הזה ואז הגולשים יגידו לך מה הם חושבים( *בדיחה פרטית* ואתה אמרת שאתה לא צריך רעיונאי *בדיחה פרטית* )

העיצוב החדש והספציפי...

עדיין בשלבי הכנה ויעלה כנראה רק בליל יום א´. לכן, אני מעוניין שרק תציעו הצעות למה אתם רוצים שיהיה באתר (בלי קשר לעיצוב)... כנראה שעם הפתיחה של האתר בעיצוב החדש יגיע חידון נושא פרסים.. עדיין לא ברור... פרטים בשעות הקרובות.. אבל, בכל זאת..., מה הייתם רוצים שיהיה עוד באתר?

JLO freak

New member
שתוריד כבר את החידות האלה....

פינת העיוותים ושחור לבן...זה בן איזה 100 שנה....הפינה עצמה נחמדה מאוד אך זקוקה לניעור אבק רציני ביותר....

הפינות שיהיו בהשקה...

בגלל שפינת העיוותים ושחור לבן כ"כ ישן אני מחדש את זה בהשקת העיצוב החדש.. הפינות שיהיו: -תחרות -מקומה השבועי בבילבורד -פינת העיוותים/שחור לבן מחודשת! מחכה לעוד הצעות מכם

למעלה