גרסה קלה של visual studio.net

tenen

New member
גרסה קלה של visual studio.net

מכיוון שהמחשב שלי לא כל כך חזק המליצו לי על גרסה קלה של visual studio.net או visual basic.net שמבחינתי זה פחות או יותר אותו דבר כי אני מילא משתמש רק ב vb, עכשיו מצאתי באתר של מיקרוסופט 2 אפשרויות ואני לא יודע מה בדיוק מהן אני צריך להתקין 1. visual basic 2005 express 2. Visual Basic .NET Resource Kit 3. אז מכיוון שבהתחלה מצאתי את השני קודם כל הורדתי אותו ומכיוון שעכשיו מצאתי את הראשון אין לי מושג מה מהם אני צריך...?

tberger

New member
אני לא מכיר היום אבל

גירסת ה 2005 היא גירסת בטה ותצא כנראה במרץ 2005. ה Resource Kit הוא לא VS אלא תוספות ל VS.

tenen

New member
ככל הנראה היא כבר יצאה

כי היא ניתנת להורדה באתר של מיקרוסופט...

tberger

New member
כמובן זה מה שהתכוונתי

הבטה יצא הגירסה הסופית תצא במרץ 2005. כידוע גירסת בטה היא בדרך כלל עם באגים

tenen

New member
איך משתמשים ב winsock הישן והטוב?

טוב אז כרגע עברתי מ vb6 ל vb.net 2005 express, אני רוצה ללמוד תוך כדי עבודה אבל מהר מאוד שמתי לב שאין שם את הפקד winsock... ורוב הדברים שאני נהנה לתכנת מבוססים על עבודה בשליחת נתונים בין שרת ולקוח... הסתכלתי בחיפוש המתקדם ואת האופציה שהייתה רשומה שם לא ממש אהבתי כי לא מדובר בפקד מוכן כמו ב vb6...

tenen

New member
המשכתי לחפש ועדיין לא מצאתי

אובייקט שמתפקד כמו winsock... כבר אין דרך פשוטה ליצור קשר משתמש לקוח? איך אמורים לעשות את זה עכשיו? בתודה. :)

tenen

New member
מצאתי אבל איך משתמשים בזה

בוא נגיד שאני רוצה לעשות את הפעולות הבאות להגדיר משתנה מהסוג בנדון בשם xx להגדיר את הפורט המקומי כ 999 ולהגיד לתוכנה להתחבר לפורט 888 באי פי 127.0.0.1 ב vb6 הייתי עושה זאת כך dix xx as winsock winsock.localport=999 winsock.connect 127.0.0.1,888 איך עושים את זה ב .net

tenen

New member
אולי למישהו יש דוגמה

לתוכנה שמתחברת למשהו דוגמת שרת?

למעלה