גרסה חדשה למרי לנצח!

aiz1983

New member
גרסה חדשה למרי לנצח!

מקודם הייתה גירסה חדשה ברדיו חיפה למרי לנצח!! מישהו שמע ? זו גירסת טראנס - מזרחית יפה ! הוא שר ברוב השיר "וחם לי בגוף" וחוזר על זה המווווון פעמים. רדיו חיפה התלהבו שזה פעם ראשונה ברדיו והם זכו לשדר את זה. חידוש מגניב !

מיטקין

New member
איזה מטומטם אני.....

ברור ששמעת... איך הקטע יפה? או המקורי יותר טוב...

ZVI Z

New member
חראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

עברי עוד יהפוך להיות מה שסאבלימינל. שלב הבא לעשות פרסומות מפגרות?

ZVI Z

New member
ושיט

שלא תבין לא נכון אני בטוח גם אתלהב כשאני אשמע אבל אני פוחד שזה יהיה תחילה של תהליך.

מיטקין

New member
אני חושב שעברי ישאר עברי....

מוזיקאי צריך להתנסות בכאלה דברים, ורואים שעברי הוסיף לאלבום האחרון שלו נגיעות אלקטרוניות, לפי דעתי זה ממש יפה וחס וחלילה אם הוא יהפוך לדוגמת סאבלימינל...(המחשבה מפחידה אותי) בכל מקרה למרות שלא הייתי בהופעה בחוות רונית אמרו לי שהעיבודים האלקטרוניים ממש טובים....

aiz1983

New member
למה סאבלימינל אבל ?

הקטע הזה היה ממש אלקטרני- טראנסי משולב באוירת ים תיכוניות שכזאת וזה ממש מדליק! מה דעתכם על עברי בסגנון ים תיכוני יותר מהיום? יכול להיות מגניב, לא? אני לא מתכוון לשרית חדד או מושיק עפיה אב לשלב סגנון ים תיכוני - מה שמוזכר טיפה במרי לנצח והאנשים החדשים.. אני בעד

ZVI Z

New member
תגובה לשניכם

עברי זה עברי ומבחינתי גם עוד 7 שנים אני חושב שהוא יהיה האומן שאני הכי מעריך.ואני מת על השיר האנשים החדשים!אפשר להגיד שזה מהשירים שגרמו לי להתאהב בו אבל אני אוהב אותו יותר בשירים הנוגעים,העצובים,השקטים. טראנסים אנלא סובל בד"כ..בגלל זה אני מקווה שהוא לא יהפוך לאחד שמנסה להיות מושמע במועדונים על חשבון המוזיקה האמיתית שלו(סאב). ומזרחי זה לא תמיד רע.אייל גולן לדוגמא(ואתם יכולים לצחוק). אבל שעברי יישאר עברי..יענו מה שהוא עכשיו,אני מקווה וגם אם לא זה לא אומר שהוא לא יהיה אומן גדול אבל..עדיף שלא.

Ez sLeeP

New member
אפשר להטיל וטו?

אני בעד החרמתו של תת-האדם הקרוי בפי אמו ואחרים, 'מושיק עפיה'. עזבו שהשם בכלליותו עושה לי אסוציאציה עם נהג מונית דל-שיערות בקודקודו (ורב שיערות בגבו), וכשלעצמו אדם מתועב ומיושן בדיעותיו, הוא חרא של 'אמן' (ואני משתמש במונח זה בשחרור רב..). לא חשוב. לילה טוב. נדבו'ש.

נכון!!!! יוו אני אומרת לכם אנשים...

המושיק עפיה הזה מפחיד אותי ....לא יודעת אם זה משהו בגבות שלו או בפרצוף עצמו אבל כל פעם שאני רואה אותו הוא מפחיד אותי חחחח-- (חח מושיק זה לא נגדך או משהו...)
דרל אגב שמעתי את השיר בקצב מזרחי של עברי והוא אפשר להגיד חביב אבל יכול להיות שאני אתחיל לאהוב אותו ....אולי זה בא בהדרגה..חחחח
אנשים איך אהבתם את הביצוע של עברי לידר בשידורי המהפכה כשהוא שר : "פקח אני פורק סחורה..." ----תגובות!!

aiz1983

New member
מבקש רק לחדד את דברי ../images/Emo26.gif

אמרתי שכדאי שעברי לידר יוסיף עוד קצת ים תיכוניות לשיריו כי הוא עושה את בצורה מדהימה ובדגש שזה לא יהיה כמו מושיק עפיה (האידיוט) ליל"ט ! טל

נטלי666

New member
תת- אדם? לא הגזמת?

מזכיר לי טבלא שפורסמה אי שם באירופה במאה הקודמת..

Ez sLeeP

New member
אני מאוד מקווה שאת לא מרמזת

על נטיותיי הנאציות. אני מאוד מקווה שלזה את לא מכוונת. מאוד. ווא. אנסה להבליג, לא חושב שמישהו הצליח לפגוע בי כך עד כה. בנאדם שמסווג אנשים כנחותים, בגלל עניין טריוויאלי כנטייתם המינית, לא משנה מה הרפרטואר שיבוא לזכותו, הוא תת-אדם מבחינתי. כי המרחק מהומופוביה, שנאה, לאיזשהוא אקציה בנידון, היא רחוקה כמרחק של הכורסא שלי בסלון למקרר במטבח. חיים נעימים ומלאי-טוב שיהיו לך.

Mייקל

New member
אני בעד

גם לברי סחרוף ואהוד בנאי (שני מלכים) יש פן מזרחי גדול מאוד שהופך אותם למגוונים! אנשים - תהיו עם ראש פתוח לסגנונות חדשים!

aiz1983

New member
לא אחי

אתה לא זוכר אותי ? הייתי כותב קצת בפורום לפני חודש חודשיים והפסקתי כי.... אין לי מה לכתוב ואני כותב הרבה בפורומים אחרים. אני מתעדכן כל פעם שאני חוזר לחופשה מהצבא במה שנכתב פה בימים האחרונים. זהו. שבת שלום!

ZVI Z

New member
לא הבנתם אותי

קודם כל אני מת על אהוד בנאי,הוא באמת מלך! אבל אנלא מדבר על זה,אני מדבר על מה שסאבלימינל נהיה, כי מה שסאב עכשיו זה הכי אנטי למה שהוא היה בתחילת דרכו,ואני רק מקווה שעברי לא יהיה כמוהו,זהו.

../images/Emo7.gif

אוי איך אני אוהבת את השיר מרי לנצח... אוי איך אפשר להרוס אותו בקלות... אני מצטערת אבל אני שונאת [!!!!!] את הגירסה החדשה של מרי לנצח. שמעתי לפני כמה ימים בגלגל"צ והזדעזתי!!! תשאלו את נדב... בירברתי על כמה שזה איום ונורא. כאילו סבבה שעברי ינסה סגנונות חדשים. זה מה שהופך אותו לאומן כזה מוצלח אבל אלוהים אדירים!!! מזרחי???? למה עברי? למה? נושי.

למעלה